Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 29.kolo 11.06.2011

FK Brandýs-Boleslav   SK Benátky
2:6
( 2:4 )

Halbich – Petrýrek (64. Kotas), Beneš, Sunkovský, Reichert, Prokop (5. Štěpán, 46. Přibyl), Ježek, Baloun, Šmejkal, Vodák, Moravský

Diváků: 100

Bejr – Rosenkranz, Karásek, Novák, Mareš – Novotný (68. Kučera), Jech, Smetana (78. Davídek), Korejza – A. Kohout, V. Kohout (62. Šimek)

 
góly: 22. Beneš, 30. Vodák – 2., 17., 39. a 43. Aleš Kohout, 67. a 82. Šimek
karta: 34. Baloun – 4. Novák
karta:
rozhodčí: Pavelka – Voldán, Navrátilová, delegát: Maurer
  Střely na branku: 10:12
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 7:4
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 13:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky daly domácímu Brandýsu šest branek !

Pět venkovních zápasů čekali benátečtí fotbalisté na gól. Až do posledního jarního kola na hřišti soupeřů dokázaly Benátky vstřelit jen dvě branky, což stačilo na pouhý jeden bod. V rámci 29. kola ale v Brandýse nad Labem dominoval ofenzivní fotbal. Hosté z Benátek domácímu celku FK Brandýs-Boleslav nasázeli hned šest branek, přičemž dvakrát inkasovali. Benátečtí příznivci si tak přišli určitě na své. Střelecky zářil především Aleš Kohout, který v návratu po karetním trestu, vstřelil čtyři branky! A to vše za 41 minut prvního poločasu! Zbývající dvě trefy obstaral střídající Radek Šimek.

Benátky přichystaly raketový úvod zápasu. Už po dvou minutách hry totiž hosté rozpoutali kolotoč přihrávek a výsledkem toho byl první gól. Smetanův centr lízl hlavou Aleš Kohout a míč zapadl za záda velmi překvapeného Halbicha – 0:1. Poté dostal za svůj zákrok u lajny žlutou kartu Novák a následně museli domácí nuceně střídat. V 17. minutě už hosté vedli o dvě branky. Josef Novotný z rohového kopu posadil míč přesně na hlavu Aleše Kohouta a Halbich byl proti této hlavičce z bezprostřední blízkosti bezmocný – 0:2. Zdálo by se, že po druhé brance se Benátečtí uklidní. Ale opak byl pravdou. Nejprve pálil velmi tvrdě zřejmě Petýrek, vyražený míč vrátil do sítě patrně s tečí jednoho z hostujících hráčů bývalý benátecký hráč Pavel Beneš a zápas dostal opět náboj – 1:2. V tu chvíli byl na koni Brandýs a vyrovnání měl na noze Vodák. Svůj samostatný únik ale napálil do nohou vybíhajícího Bejra. Ve 30. minutě si to Jan Vodák vynahradil. Nutno dodat, že s přispěním benátecké obrany. Petýrek se ještě neprosadil, ale Karásek hlavou našel přímo Jana Vodáka, který se tentokrát nemýlil – 2:2. Ještě, že v tomto zápase byl při střelecké chuti Aleš Kohout. Tentokrát si zpracoval dlouhý centr z vlastní poloviny a překvapivou dělovkou levačkou propálil Halbicha na zadní tyč – 2:3. Krátce před poločasem zafungovala spolupráce otce a syna Kohoutových, kteří poprvé nastoupili na hřišti spolu! Osmnáctiletý Václav svou přihrávkou vybídl ke skórování svého otce Aleše Kohouta, který možná trochu se štěstím prostřelil Halbicha počtvrté – 2:4.

Po začátku druhého poločasu se na hrací ploše dlouhou dobu nedělo nic, co by stálo za zmínku. Až s příchodem střídajícího Radka Šimka v 62. minutě se rozproudili útočné vody hostujícího celku. No a v 67. minutě právě Radek Šimek obstaral pátý gól Benátek. Z brejku dostal balón do tahu a ve své oblíbené kličkované vytahal za uši jak obranu, tak i brankáře Halbicha a zakončil do prázdné branky – 2:5. Domácí v tu chvíli začali propadat v obranné činnosti a další přečíslení mohl vyřešit šestou trefou Korejza, ale v cestě jeho křížné střely stála tyč. V 82. minutě přece jenom hráči od Jizery šestý gól přidali. Kohout vyslal do úniku Korejzu, jenž ještě našel před prázdnou brankou Radka Šimka a ten měl pozici lehkou – 2:6. Šimek mohl hned na to završit hattrick, avšak míč od kopaček mu sebral gólman Brandýsa. Korekci výsledku mohl ještě dát domácí Šmejkal, střelou z uctivé vzdálenosti ale orazítkoval jen tyč.

Hosté také dokráčeli k vysoké výhře a v posledním utkání letošní sezóny tak mohou ještě o něco vylepšit stávající desátou pozici. Utkání také velice perfektně odpískala trojice rozhodčích! Kdyby bylo rozhodčími takto odřízených utkání více, bylo by určitě i k vidění více branek, tak jak tomu bylo v tomto utkání a kvalitních výkonů! Sezónu 2010/2011 pak stylově uzavře okresní derby utkání, v němž Benátky na domácím trávníku přivítají FK Dobrovice.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Vyšli jsme z toho, že pro domácí je to poslední šance na záchranu, a tak se budou tlačit do útoku a nám se budou otvírat místa pro protiútoky. To se také potvrdilo a po několika minutách jsme vedli 2:0, ale po nepochopitelném kolapsu to rázem bylo 2:2. Naštěstí  se nám do poločasu podařilo zvýšit na 4:2 a z dalších brejků jsme dali další 2 branky. Hvězdou utkání byl Aleš Kohout, který vstřelil  4 branky."

Trenér FK Brand./Bol. Libor STANĚK: „K dnešnímu utkání jsme přistoupili velmi špatně, je to pro mě dost nevysvětlitelné, protože takto se o záchranu nebojuje. Poslední naše zápasy jsme odehráli velice dobře, fotbalově i kombinačně, proměňovali jsme šance. Avšak dnešním přístupem jsme si prohrát zasloužili."

Předzápasové představení soupeře z Brandýsa/Boleslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: Fk Brandýs/Boleslav – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 29. kola krajského přeboru :

  • FK Brand./Bol. – SK Benátky 2:6 (2:4)
  • Un.Beroun – Český Brod 1:3 (1:2) článek 1 a 2
  • Hradištko – Kutná Hora 0:4 (0:1)
  • SK Úvaly – SK Zápy 1:3 (0:2) článek
  • SK Rakovník – Sokol Libiš 2:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Štěchovice – N.Strašecí 3:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Tn.Rakovník – Neratovice 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Čáslav "B" 1:1 (1:0)

Poslední 30. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Libiš – Hradištko (10:15), Český Brod – Úvaly, N.Strašecí – Un.Beroun, Kutná Hora – Brand./Bol., Čáslav "B" – Štěchovice NEDĚLE: SK Benátky – FK Dobrovice, SK Zápy – Tn.Rakovník, Neratovice – SK Rakovník.