Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: FK Brand./Bol. - SK Benátky

V SOBOTU 11.6. zajíždí "A" tým ve 29. kole k týmu - FK BRANDÝS/BOLESLAV.



S jistotou záchrany půjdou benátečtí fotbalisté do předposledního přeborového boje v letošním ročníku. V rámci 29. kola budou hráči od Jizery hosty v nedalekém Brandýse nad Labem, kde se v tamním tradičním dopoledním čase utkají s celkem FK Brandýs-Boleslav. Zatímco Benátky hrají o konečné umístění, Brandýs má ještě teoretickou šanci se v přeboru zachránit. Musel by ale vyhrát zbývající dva zápasy a zároveň doufat, že Český Brod a SK Rakovník klopýtnou. Brandýs-Boleslav se totiž nyní nachází na sestupové předposlední 15. příčce s 27 získanými body, když ve 28 duelech 8 vyhrál, 3 remizoval a 17 prohrál. Skóre pak tento tým má v poměru 37:50 (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Brandýs/Boleslav).

NA PODZIM doma proti Brand./Bol.:
Podzimní utkání Benátek s Brandýsa nabídlo vyrovnanou podívanou, v níž se nakonec zaslouženě radovali domácí. Ti totiž dokázali proměnit své šance a doma si pohlídali tři body. Po bezbrankovém poločase se ve 48. minutě prosadil Radek Šimek. Brandýs brankové příležitosti neproměnil, a tak v 87. minutě po šesti minutách pobytu na hřišti přidal střídající dorostenec David Zuna druhou branku a upravil tak na konečných 2:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole v domácím prostředí přivítali již jasného sestupujícího, nováčka z Hradištka. V tréninkovém tempu ho porazili 3:0, když se dařilo především střelecky disponovanému dorostenci Václavu Kohoutovi, který vstřelil dvě branky, a mohl klidně završit i hattrick. Pochvalu rovněž zaslouží Radek Šimek, jenž střelecké příležitosti připravoval, ale vstřelit gól mu v poslední době není přáno (článek z utkání).

MINULÉ kolo Brand./Bol.:
Brandýs-Boleslav nezanechal o minulém víkendu v Čáslavi příliš dobrý dojem, když inkasoval hned pět branek a odjel bez bodu. Už po deseti minutách hosté prohrávali 0:2, ale do poločasu dokázali skóre dorovnat. Ve druhé půli začal úřadovat někdejší hráč prvoligové Viktorky Žižkov Ondřej Prášil, dokonal svůj hattrick a definitivně srazil hosty do kolen (článek z utkání).

Představení soupeře – FK Brandýs/Boleslav:
S fotbalisty Brandýsa nad Labem se benátečtí fotbalisté v minulosti několikrát střetli, naposledy v krajském přeboru před sloučením se sousední Starou Boleslaví. Více utkání, ještě v I.A třídě, Benátky sehrály se Slavojem Stará Boleslav, jehož odchovancem je například dobře známý Marek Matějovský. Jak už jsme ale řekli, poté přišlo sloučení těchto dvou celků. Pojďme si nyní udělat krátkou procházku hráčským kádrem. Branku střeží zkušený Martin Halbich, který působil dlouhou dobu právě ve staroboleslavském Slavoji. Halbich tvoří brankářské duo s Gabrielem. Obranu diriguje nestárnoucí brandýský inventář Miroslav Sunkovský, který je zároveň asistentem trenéra. Na kraji obrany působí Jan Reichert, jenž si zahrál divizi v Čelákovicích. Po působení v sousedních Zápech se do Brandýsa vrátil záložník Marek Moravský, který svojí hbitostí dělá problémy soupeřům. V Brandýse působí také benátecký odchovanec Pavel Beneš, pro něhož bude vzájemný zápas jistě velice pikantní. V záloze nastupuje zkušený Jiří Ježek, který si zcela jistě pamatuje souboj s Benátkami ještě v I.A třídě, a zároveň si také pamatuje účastník tehdejší Alfy nebo BSS Brandýsa ve druhé fotbalové lize! Již několikátou sezónu působí v Brandýse podsaditý Václav Petýrek, který je svou zarputilostí nebezpečným pro každého brankáře a zatím vstřelil sedm branek. Nejlepším střelcem týmu z osmy vstřelenými brankami je Jan Vodák, syn klubového manažera, je dalším hráčem, na kterého v týmu hodně spoléhají. Trenérem týmu už není exligista Alexandr Samuel, nýbrž Mgr. Libor Staněk.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Pavelka Jaroslav z Prahy a na pomezí mu budou pomáhat p. Voldán Antonín z Prahy a p. Navrátilová Pavla z Roztok u Prahy. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Brandýse n/L. rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Maurer Miroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 29. kola krajského přeboru bude na městském stadionu Na Spořilově v Brandýse n/L. sehráno v SOBOTU 11. června s výkopem v 10:15 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 8:45 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 29.kolo: FK Brandýs/Boleslav – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: FK BRANDÝS/BOLESLAV

--> Zpět