Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 08.10.2011

FK Dobrovice   SK Benátky
3:0
( 1:0 )

Michňa – Kalíšek, Tuma, Hnízdo, Zbončák – Jiránek (84. Mrklas), Gába, Patočka, Kořínek – D.Miškovský (84. R. Miškovský), Ansuma (60. Zikmunda)

Diváků: 220

Bejr – Rosenkranz, Kolář, Cruz, Reichert – Vodák (52. Martin Korec), Karásek, Kozma, Třasák, Novotný – Beneš (69. Michal Korec)

 
góly: 12. Gába, 68. F. Kořínek, 79. D. Miškovský
karta: 55. Gába – 21. Kozma, 73. Michal Korec
karta:
rozhodčí: Machýček – Matějček, Prislupský, delegát: Maurer M.
  Střely na branku: 5:0
Střely mimo: 11:2
Rohové kopy: 11:5
Ofsajdy: 0:4
Fauly: 22:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v Dobrovici prohrály a jsou předposlední !

Černá série benáteckých fotbalistů se stále více prohlubuje. Hráči od Jizery čekají na jakýkoliv mistrovský bod od 4. září (zápas doma s Berounem), což je už více jak měsíc! Situace se nezlepšila ani po sobotním utkání 9. kola v Dobrovici, kde Benátečtí prohráli 0:3. Benátečtí za celý zápas nevyslali přímo na Michňovu branku ani jediný pokus, a tak těžko mohli pomýšlet na úspěch. Dva pokusy mimo tři tyče jsou jen velmi slabým vysvědčením. Jen díky porážce Mnichova Hradiště Benátky neklesly až na úplné dno a zůstaly předposlední.

Utkání začalo velkým zaváháním benáteckého gólmana Bejra, který vyběhl daleko z branky, avšak nešel důrazně do souboje s Davidem Miškovským, který si ho obhodil. Miškovský pak téměř před prázdnou brankou nastřelil skluzujícího Cruze a následoval jen rohový kop pro domácí. Ve 12. minutě už se ale Dobrovice radovala. Benátecká obrana trestuhodně nechala za svými zády po centru z poloviny hřiště dva hráče a volný exligista Jiří Gába jen lehce usměrnil míč za Bejrova záda – 1:0. Ojedinělou akcí z benáteckého pohledu byla situace z 22. minuty, kdy Novotný vysunul jediného útočníka a překvapivě na tento post zařazeného Pavla Beneše, jenž si sice elegantně obhodil Hnízda, ale zamířil nad Michňovu branku. Ve 31. minutě mohl zvýšit dobrovické vedení opět Gába, jenže jeho hlavička na zadní tyči byla nepřesná a hosté míč odkopli. A do třetice někdejší olomoucký, mladoboleslavský či jihlavský fotbalista Jiří Gába. Tentokrát ho našel přesným pasem Patočka a Gábovka hlavička v gólové pozici šla hodně mimo.

Dvacet minut druhého poločasu nabídlo vyrovnaný fotbal, v němž byla možnost vyrovnání pro hosty stále otevřená. Benátky ovšem nedokázaly vymyslet žádnou vážnější akci, a to nakonec rozhodlo o tom, že si z Dobrovice žádné body neodvezou. V 68. minutě je totiž domácí potrestali druhým gólem. Střídající bývalý benátecký hráč Zikmunda byl v rohu pokutového území důraznější než Cruz, odcentroval přízemním centrem přes šíř branky na zcela volného Filipa Kořínka, se kterým se nestačil vrátit již několik minut notně kulhající Beneš. Úplně volný domácí hráč neměl žádný problém placírkou trefit opuštěnou branku – 2:0. Třetí gól doslova daroval domácím Kolář, který fatální chybou přenechal míč Davidu Miškovskému, jenž postupoval zcela sám na Bejra, kterého si poté patřičně vychutnal a střelou k tyči zvýšil na tříbrankový rozdíl – 3:0. Šance Gáby a Zikmundy v samém závěru už změnu skóre nepřinesly.

Benátky tak opět vyšly bodově na prázdno a situace v tabulce krajského přeboru pro ně není vůbec růžová. V příštím kole doma přivítají dvanáctou rezervu druholigové Čáslavi. 


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Favoritovi jsme jeho cestu za třemi body chtěli co nejvíce ztížit bojovností a důslednou defenzívou. Bohužel naše snažení překazily velké individuální chyby. Do příštího zápasu se musíme zlepšit především v útočné fázi."

Trenér Dobrovic Jiří MARUŠKA: „připravujeme ...."

 

Předzápasové představení soupeře z Dobrovic naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Dobrovice – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO z utkání: FK Dobrovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola krajského přeboru :

  • FK Dobrovice – SK Benátky 3:0 (1:0)
  • Tn.Rakovník – Mn.Hradiště 2:0 (1:0) článek 1 a 2 a foto
  • Un.Beroun – SK Rakovník 3:0 (2:0)
  • Čáslav "B" – Sedlčany 6:1 (4:0) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – Úvaly 3:0 (2:0) článek
  • Kutná Hora – Libiš 1:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Nové Strašecí – Louňovice 0:1 (0:0) článek 1 a 23 a foto
  • Pol.Nymburk – Č.Brod 2:2 (0:0) článek 1 a 2

Příští 10. kolo v 15:30  hod.: SOBOTA: Libiš – Pol.Nymburk (10:15), SK Rakovník – Úvaly, Louňovice – Dobrovice, Český Brod – Nové Strašecí, Un.Beroun – Tn.Rakovník, NEDĚLE: SK Benátky – Čáslav "B", Mn.Hradiště – Kutná Hora, Sedlčany – Dobřichovice.

Fotogalerie