Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání 16:00 hod.: FK Dobrovice – SK Benátky

V SOBOTU 8.10. zajíždí "A" tým v 9. kole k derby utkání k týmu - FK DOBROVICE.



V Benátkách by pomalu, ale jistě, měli začít bít na poplach. Vždyť tým SK Benátky je po osmi odehraných kolech v krajském přeboru na předposledním patnáctém místě s pouhými pěti získanými body. Tak špatný vstup do soutěže u řeky Jizery už dlouhou dobu nepamatují. Je však třeba se koukat dopředu, už tento víkend čeká tým pod vedením trenérů Samuela a Nejedlého okresní derby na půdě zhruba patnáct kilometrů vzdáleného FK Dobrovice. Dobrovičtí mají na svém kontě z osmi odehraných duelů pět výher a tři porážky, při skóre 17:7 a patnácti získaných bodech jim patří prozatimní 6. pozice v tabulce (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Dobrovice).

V LOŇSKÉ sezóně proti Dobrovici:
V loňské podzimní části si Benátečtí dali v prvním poločase na dobrovickém hřišti dva vlastní góly a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí. Po obrátce sice snížil Kohout, avšak Jílek a Jiránek dali výsledku konečnou podobu – 4:1 (článek z utkání).
V posledním jarním kole se diváci v souboji s okresním rivalem branky nedočkali. V útoku domácího celku od první minuty vedle sebe nastoupili otec a syn, tedy Aleš a Václav Kohoutovi. Ani oni zkušeného Malíka nepřekonali, a tak zápas skončil bezbrankovou plichtou. Benátky tak tímto výsledek skončily na 10. místě (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Mizérii benáteckého celku nevylepšil ani zápas 8. kola, kdy do Benátek zavítalo Nové Strašecí. Přestože domácí vedli brankou Kozmy z trestného kopu, hosté díky proměněné penaltě L. Mrázka a trefě Ducára skóre otočili. V 81. minutě sice Vodák vyrovnal, ale v nastaveném čase trestuhodně volný Růžička rozhodl o třech bodech pro hostující Sokol (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobrovice:
Dobrovičtí v minulém kole nečekaně zaváhali, když podlehli nováčku ze Sedlčan na jeho hřišti 0:1. O jedinou branku utkání se už v prvním poločase postaral M. Valsa, nikdo z protihráčů ani spoluhráčů ho nenapodobil, a tak Tatran zvítězil tím nejtěsnějším možným rozdílem (článek z utkání).

Představení soupeře – FK Dobrovice:
Druhý účastník krajského přeboru z okresu Mladá Boleslav v minulosti patřil k tradičním účastníkům divize. Dobrovičtí většinou hráli východočeskou skupinu C. V sezóně 2008/09 se Dobrovice epizodně objevila v kraji po sestupu z divize, kam se po ročním působení v přeboru opět vrátila, aby o rok později opět sestoupila.
Dobrovičtí se v obou posledních ročnících netají postupovými ambicemi. V týmu Dobrovice už nepůsobí ani jeden z gólmanů, kteří klec střežili v poslední době. Ostřílený gólman Jiří Malík, který v minulosti dlouhou dobu působil v druholigové Mladé Boleslavi, odkud se přesunul rovněž do druhé ligy do Čáslavi, se sice loni přesunul do Dobrovice, avšak ta už s jeho službami přestala počítat, a tak se Malík odsunul poněkud do ústraní, nyní chytá III. třídu Mladoboleslavska v týmu FC Horky nad Jizerou. Tam se potkává s dalším bývalým dobrovickým gólmanem Jakubem Krausem, který si druhou ligu zachytal ve Vítkovicích. Kraus však v Horkách působí v útoku! V horeckém celku hraje i loňský nejlepší střelec krajského přeboru Aleš Kohout z Benátek, který byl do tohoto týmu prodán právě z benáteckého celku. V Dobrovici tak nyní chytá Lukáš Michňa, který si zachytal třetí ligu v rezervě Mladé Boleslav nebo Sezimově Ústí.
V obraně působí několik zkušených borců. Jednoznačně nejzkušenějším je Martin Zbončák. Pětatřicetiletý třinecký rodák začal hrát ligu v Brně, poté se přes Liberec, Spartu Praha dostal do ruského Dynama Moskva, odkud putoval do Slavie Praha. Dalším působištěm pak byl druholigový Most, řecká Soluň, druholigový Hradec Králové a prvoligoví střížkovští Bohemians. Odtud se pak tento velice zkušený cestovatel dostal do Dobrovice. Třiatřicetiletý Josef Kalíšek je další oporou zadních řad. Benátečtí příznivci ho jistě znají z jeho dvojího působení u řeky Jizery. Mimo toho si Kalíšek zahrál třetí ligu za rezervu ligové Mladé Boleslavi a dokonce byl v širším kádru pro předkolo Ligy Mistrů a následně i první ligu v FK Mladá Boleslav. K dalším spolehlivým obráncům patří určitě kapitán týmu Jan Vladyka. Z třetiligového mladoboleslavského béčka se pak do Dobrovice přesunul stoper Martin Mrvík. Obránce David Čáslava se z hrací plochy přesunul na kancelářské křeslo sportovního manažera a občas také hraje ze rezervní tým Dobrovice v okresním přeboru.
V záloze má patřičné ligové zkušenosti jedenatřicetiletý Jiří Gába, který v létě přestoupil do dobrovického týmu z druholigové Vysočiny Jihlava. V lize Gába nastupoval několik sezón za Sigmu Olomouc, vyzkoušel si také ligová angažmá v Drnovicích či Mladé Boleslavi. Druhou ligu pak hrál v Prostějově, HFK Olomouc, Sokolově a Jihlavě. Benátecký dres v minulosti oblékal také záložník či útočník David Zikmunda, který přišel ze sousedních Luštěnic. Divizní zkušenosti má další střelec, někdejší turnovský snajpr Jan Mrklas. Nejlepším střelcem týmu je zatím pětadvacetiletý hráč z exotické Ghany Musa Ansuma. Musa se narodil 23.4.1986 v obci Ghana-Venchi a od malička prošel několika kluby např. Team Acadamy, Banda United, Team Youth, Tatlisu Kypr, u nás oblékal dresy druholigového Siadu Most, Slavoje Vyšehrad, TJ Spartaku Police (krajský přebor Královéhradeckého kraje). V létě se neprosadil na zkoušce v divizních Zápech. V krajském přeboru zatím dal pět branek.
Trenérem tohoto celku už není bývalý benátecký lodivod Pavel Šafář, nýbrž dvojice Jiří MaruškaVladimír Fuka. „Nové trenérské dvojici Maruška - Fuka se daří, vnesli do hry potřebný klid, ale zároveň bojovnost a chuť vítězit. Pod jejich vedením jsme zatím získali ze čtyř utkání 12 bodů,“ potvrdil po minulém domácím utkání s celkem Úval sportovní manažer Dobrovice David Čáslava.

VZÁJEMNÁ bilance v KP s FK Dobrovice:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Dobrovicí již čtyřikrát.
Sezóna 2008/2009:

Podzim 2008: Benátky – Dobrovice1:2 (článek z utkání).
Jaro 2009: Dobrovice – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Dobrovice –Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Dobrovice 0:0 (článek z utkání).
Statistika pak hovoří pro Dobrovici. Ze čtyř vzájemných zápasů mají Benátky 1 bod a Dobrovice 10 bodů. A co se týče skóre? To je také ve prospěch Dobrovice a to 7:2.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Machýček Lukáš z Neratovic a na pomezí mu budou pomáhat p. Matějček Milan z Mělníka a p. Prislupský Martin z Býkve u Mělníka. Ještě dodejme takovou zajímavost. Milan Matějček hraje třetí ligu za Ovčáry a Prislupský Martin je starostou obce Býkev. Delegátem ČMFS je p. Maurer Miroslav. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Dobrovici rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 9. kola krajského přeboru bude na stadionu v Dobrovici sehráno v SOBOTU 8. října s výkopem v 16:00 hodin. Autobus do nedalekých 15 km vzdálených Dobrovic vypraven NEBUDE! Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 9.kolo: FK Dobrovice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: FK DOBROVICE



--> Zpět