Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 18.05.2011

SK Benátky   Český Lev Union Beroun
3:1
( 2:0 )

Bejr – Rosenkranz, Třasák, Novák, Mareš – Zuna (70. Kučera), S. Smetana, Karásek, Novotný (78. V.Kohout) – Kozma, Šimek (88. Jakub Kraus)

Diváků: 70

A.Kučera – P.Smetana, Vlček, Pobiš, Němec, Krůta, Michalík, Klička, Stančík (81. Urban), Vopěnka, Černý (46. Šíma, 55. Hála)

 
góly: 10. Šimek, 28. Kozma, 86. V. Kohout – 90+2. Němec
karta: 72. Karásek – 33. Stančík, 45+1. Pobiš
karta:
rozhodčí: Nehasil – Myška, Kubečka, delegát: Pokorný
  Střely na branku: 5:5
Střely mimo: 4:3
Rohové kopy: 3:7
Ofsajdy: 1:3
Fauly: 22:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

DOHRÁVKA: V dohrávce 17. kola Benátky doma nezaváhaly a připsaly si tři body !

Dohrávané 17. kolo krajského fotbalového přeboru zapříčinilo, že nejvyšší krajská soutěž pokračovala mistrovskými zápasy i uprostřed pracovního týdne. Ve středu 18. května se v Benátkách představil Beroun, který na jaře hraje v dobré herní pohodě, což dokazuje i získanými body. V Benátkách ale berounský Český Lev na domácí nestačil a podlehl 1:3. Výhra Benátek je zasloužená a částečně jsou tak odčiněny prohry z minulých dvou kol. Střelecky se v utkání prosadili Šimek, Kozma a premiérově také osmnáctiletý Václav Kohout, který tak gólově zastoupil vykartovaného svého otce Aleše Kohouta.

V uplynulých dvou zápasech na hřištích soupeřů se Benátky směrem dopředu doslova trápily. Není už zapotřebí přetřásat statistiku, v domácím prostředí je totiž hra Benáteckých diametrálně odlišná. A středeční výsledek toho budiž jasným důkazem. Velmi důležité totiž bylo, že už v 10. minutě se podařilo domácím fotbalistům skórovat. Nejprve sice běžel do šance Černý, ale slibně vyvíjející se průnik nedotáhl. Z následného protiútoku si ve vápně udělal prostor ke střele Radek Šimek a podél gólmana Kučery poprvé rozvlnil síť – 1:0. Domácí byli při chuti. Po špatně vyřešené situaci Berounskými se hnal kupředu Zuna, ale byl faulován. Z nařízeného trestného kopu Třasák nadvakrát vystrašil Kučeru. Tomu hodně zatrnulo také při střele Karáska, který minul horní roh branky snad o metr. Ve 28. minutě přidali Benátečtí druhý přesný zásah. Smetana vysunul Karla Kozmu, proti němuž váhající Kučera zaváhal s vyběhnutím a Kozma ve skluzu mezi nohama berounského brankáře přece jenom dopravil míč do sítě – 2:0. V závěru poločasu pěkně pálil Zuna, Antonín Kučera tentokrát Union podržel a vyrazil balón na roh.

Na vývoj skóre zareagoval berounský trenér Lacina o poločasové přestávce střídáním. Michal Šíma nahradil Daniela Černého a herní projev Českého Lva se v úvodu druhé půle zlepšil. Šíma paradoxně vydržel na hřišti jen deset minut, poté musel patrně pro zranění hrací plochu opustit. Beroun se ovšem do šancí nedostával, domácí působili velice kompaktním dojmem a hlídali si svůj dvoubrankový náskok. Gólman Bejr tentokrát příliš práce neměl, neboť několik střel bylo sraženo mimo jeho branku nebo se vůbec k bráně nedostaly. Také Benátečtí hrozili. V 66. minutě Karásek přiťukl míč Kozmovi, který elegantní přihrávkou vysunul Novotného, ten ze strany směřoval sám na gólmana Antonína Kučeru, levačkou však těsně minul vzdálenější tyč. Také v tomto zápase se do hry dostali oba dorostenci, kteří byli připraveni na střídání. A právě osmnáctiletý talent Václav Kohout v 86. minutě vstřelil první branku mezi dospělými. A provedl to jako zkušený mazák. Mířil totiž sám na Kučeru, přehodil ho a poté si míč doběhl a uklidil do prázdné branky – 3:0. Čisté konto ještě ve druhé nastavené minutě Bejrovi zkazil oskarovou střelou Tomáš Němec, ale jeho gól do šibenice domácí tolik mrzet nemusel – 3:1.

Důležité tři body tak zůstaly v Benátkách a domácí opět potvrdili, že se jim na jaře doma velmi daří. Dosud totiž na svém trávníku v jarní polovině soutěže neztratili ani jeden bod a vůbec bychom se nezlobili, kdyby tato bilance pokračovala také v neděli, kdy do Benátek přijede celek Libiše.

 

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Naším úkolem bylo zvýšit nasazení a bojovnost, což se nám v prvním poločase podařilo. Z toho vyplynuly úvodní branky. Aktivita v napadání se projevila na naší fyzičce a ve druhém poločase jsme nechali hrát soupeře. Mužstvo můžu pochválit za bojovnost, ale musíme zlepšit přihrávku do kombinace. Tento výkon je třeba zopakovat."

Trenér Berouna Vladimír LACINA „Byl to náš bezkonkurenčně nejhorší výkon v jarní části. Před utkáním jsme si řekli taktické pokyny, přes co vede cesta přes Benátky. Ale hráči je vůbec nedodržovali. V první půli jsme vlastní nedisciplinovaností poslali domácí do dvoubrankového vedení. Vzadu jsme to nesmyslně otevírali, vůbec nevím proč. V poločase to bylo 2:0 a v podstatě bylo po zápase. Ve druhé půli jsme měli platonický tlak, ale bez náznaku šance. Byl to absolutně netaktický a odevzdaný výkon. Přijeli jsme sem zabít den a na výlet. Takhle se zápasy nevyhrávají."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Český Lev Union Beroun ZDE!

VÝSLEDKY odloženého 17. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Union Beroun 3:1 (2:0)
  • SK Rakovník – Brand./Bol. 2:0 (1:0) článek
  • Kutná Hora – Štěchovice 3:1 (1:1) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Dobrovice 1:0 (1:0) článek 
  • Český Brod – SK Zápy 1:0 (1:0) článek
  • Čáslav "B" – SK Úvaly 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Hradištko – Neratovice 0:2 (0:1) článek
  • N.Strašecí – Tn.Rakovník 1:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 18. kolo v 15:00  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – Hradištko (10:15), Un.Beroun – Kutná Hora, Dobrovice – SK Rakovník, Tn.Rakovník – Čáslav "B", NEDĚLE: SK Úvaly – SK Benátky, Štěchovice – Libiš, SK Zápy – Nové Strašecí, Neratovice – Český Brod.