Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 18:00 hod.: SK Benátky - Union Beroun
STŘEDA 18.5. od 18:00 hodin

Ve STŘEDU 18.5. přijede k odloženému 17. kolu do Benátek tým - ČL UN.BEROUN.



Po mistrovském utkání v Kutné Hoře se už benátečtí fotbalisté připravují na dohrávku odloženého utkání 17. kola krajského přeboru. Původně se zápas měl odehrát na benátecké umělce, ale nakonec bylo celé kolo z důvodu špatných klimatických podmínek a hlavně terénů odloženo. Benátky tedy přivítají celek Český Lev-Union Beroun, který v dosavadním průběhu soutěže získal ve 24 zápasech 10 výher, 5 remíz a 9 porážek. Při skóre 39:37 a 35 bodech patří Berounským prozatímní 7. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – Český Lev Union Beroun).

NA PODZIM venku proti Un.Beroun:
Stovka příznivců v pěkném srpnovém dnu sledovala ve 2. kole v Berouně remízové utkání domácího Českého Lva s Benátkami. Vyrovnané utkání i při pohledu na statistiku nakonec také plichtou skončilo. Domácí poslal do vedení v první půli Němec, za hosty vyrovnal až v 86. minutě velmi šťastným gólem Kopecký. V době branky Benátek už hosté hráli přesilovku, když byl v 70. minutě vyloučen domácí Šíma (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole v Kutné Hoře opět nedokázaly vstřelit branku a po dvou chybách v obraně odjely poraženy. Za celých devadesát minut hosté ani jednou nevystřelili mezi tři tyče, avšak dvě gólové příležitosti měli. Novotný se Šimkem ale zklamali, a tak se hosté vraceli domů s porážkou 0:2 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Un.Beroun:
Beroun na umělé trávě v areálu Na Máchovně přivítal Neratovice. Poté, co výsledkem 4:0 vyprovodil druhé Štěchovice, potrápil i druhého aspiranta postupu. S Neratovicemi se nakonec Český Lev rozešel smírně po bezbrankové remíze 0:0. Padesátka diváků sice viděla svižný fotbal, branky se ale nedočkala (článek z utkání 1 a 2).

Představení soupeře – Český Lev Union Beroun:
Beroun má tabulce již zmiňovaných 35 bodů (o pět více než Benátky) a bude jistě bude velmi nepříjemným soupeřem, což ostatně posledními výsledky jenom potvrzuje. Především na domácím hřišti Berounští body lacino nerozdávají. Také venku nepředvádějí špatný fotbal. Výhra 8:0 v Hradištku toho budiž jasným důkazem. Trenér Lacina disponuje velmi mladým kádrem, který doplňuje jen hrstka zkušenějších fotbalistů. Už během léta řada hráčů odešla. Skončili například kanonýr Marek Horel, který se ovšem během podzimu vrátil, vstřelil pět branek, a už opět v Berouně nehraje. Dále pak tým opustil zkušený Petr Dochtor, jenž působil v třetiligovém Královém Dvoře a spolu s bývalým ligovým hráčem Příbrami či Plzně Petrem Podzemským nyní nastupuje v I.B třídě skupiny A. Hráčskou kariéru navíc ukončil dvaačtyřicetiletý Vladimír Lacina, který ještě na jaře loňského ročníku nastupoval jako hrající trenér pravidelně do branky. Nyní se již věnuje jen trénování berounského áčka. Zřejmě nejzkušenějším hráčem týmu je jedenatřicetiletý Radek Klička, bývalý kapitán Králova Dvora, v jehož dresu si zahrál i třetí nejvyšší soutěž. V zimní přípravě se střelecky dařilo Danielu Hájkovi. Ten na podzim vstřelil tři branky a na jaře další tři přidal. Bude tak jistě nebezpečným pro benáteckou obranu. Nejlepším střelcem je se sedmi trefami Samuel Pobiš.

ZAČÁTEK odloženého utkání:
Utkání odloženého 17. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno ve STŘEDU 18. května s výkopem v 18:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel z Poříčan a na pomezí mu budou pomáhat p. Myška Roman z Poděbrad a p. Kubečka z Dvor u Nymburka. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Pokorný Ivan.

Sledujte ON-LINE: 17.kolo: SK Benátky – Český Lev Union Beroun

Více o soupeře na jeho stránkách: ČESKÝ LEV UNION BEROUN

--> Zpět