Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 12.04.2009

SK Benátky   SK Černolice
1:1
( 0:0 )

Řezáč – Olšák, Pára, Kolář, Novotný (65. Mareš) – Korejza, Sabol, Mulač, Kořínek – Došlý (81. Vízek), Karásek (78. Novák)

Diváků: 260

Rozum – Kuchař, Pavlis, Filípek, Macek, Šindelář, Rott, Čáp, Ryba (94. Dynybil), Dvorný, Giil (72. Novák)

 
góly: 74. Korejza z pen. – 59. Dvorný
karta: 58. Pavlis, 71. Kuchař, 76. Šindelář, 93. Dvorný (všichni ČER.)
karta:
rozhodčí: Glogar – Vočka, Plesl, delegát: Hůlka
  Střely na branku: 4:1
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 12:2
Ofsajdy: 2:8
Fauly: 9:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky byly nakonec rády za bod !

Benátecký divák se po více jak pěti měsících opět na městském stadionu v Benátkách dočkal mistrovského zápasu krajského přeboru mužů. Benátečtí přivítali Černolice a očekávala se výhra. Toto očekávání nakonec naplněno nebylo a svěřence trenérů Šafáře a Jíchy byli nakonec rádi za bod. V dresu hostí nastoupila celá řada zkušených hráčů. Byl jím například norský útočník Giil, dále pak expříbramský záložník Radek Šindelář nebo také exblšanský stoper, nyní kapitán mužstva Černolic, Martin Kuchař. V útoku hostí nastoupil desetibojař a zároveň kondiční trenér ligové Příbrami v jedné osobě Jiří Ryba.

Benátečtí začali zápas poněkud zakřiknutě a v úvodu utkání měli územní převahu hosté z Černolic. Obranu pečlivě dirigoval Kuchař, Šindelář hýřil pohybem a pěknými přihrávkami a v útoku zlobil především zkušený Giil. Několik dlouhých míčů sklepával na benáteckém vápně bezmála dvoumetrový Ryba, ale povětšinou Olšák vše dokázal zachránit. Ve 14. minutě přišla na pohled velmi nebezpečná akce. Šindelář zatáhl míč po lajně a centroval do rozhozené benátecké obrany. Jeho vysoký centr však přeskočil nabíhajícího Qivinda Giila. V 18. minutě střela Kořínka, ač nevypadala nebezpečně, nadělala Rozumovi velké problémy a ten ji raději vyrazil na roh. Benátky už v 25. minutě tohoto utkání zahrávaly již v pořadí desátý roh a v minulém kole v Dobrovici kopaly první rohový kop až v 70. minutě, což je velkým paradoxem. Ve 24. minutě byla k vidění největší šance prvního poločasu. Kořínek vysunul Sabola, který si míč pustil před sebe do běhu, avšak na malém vápně nastřelil jen vybíhajícího Rozuma! Ve 34. minutě měli i hosté gólovku. Mackův centr našel hlavu Milana Čápa a Řezáč jen bezmocně sledoval, jak míč míří vedle tyčky jeho branky.

Hned po úvodu druhého poločasu střílel nebezpečně Milan Karásek, ale branku minul. Poté dvě pěkné přímočaré akce hostí zastavil praporek pomezního sudího pro ofsajd. V 59. minutě přišel pro domácí šok. Aktivní Vladimír Dvorný utekl po pravém křídle, natlačil se před Koláře, který ho nedokázal zastavit, a podél Řezáče ke vzdálenější tyči zmrazil všechny benátecké hráče i příznivce – 0:1. V 72. minutě se naskytla domácím dobrá šance k vyrovnání. Kuchař fauloval na vápně Korejzu a domácí měli k dispozici zajímavý trestňák. Martin Sabol však nastřelil pouze před sebou stojící chumel hráčů ve zdi. To, co se nepovedlo benáteckým v 72. minutě, se podařilo o dvě minuty později. Pavlis poslal ve vápně Milana Korejzu k zemi a sudí Glogar neváhal a nařídil pokutový kop. Zodpovědnost vzal na sebe sám postižený Milan Korejza a s přehledem proměnil – 1:1. Benátky již do konce hrací doby nic valného nevymyslely, naopak hosté z Černolic si v klidu mohli odvést všechny tři body. V 88. minutě totiž benátecká obrana zaspala a za její záda se vřítil osamocený Vladimír Dvorný, který postupoval sám na Řezáče. Když už byl na hranici penalty, prováhal vhodný okamžik ke střele a snažil se na vracejícím se Kolářovi vymodlit penaltu. Kolář mu však na špek neskočil a Dvorného protisměrná klička byla zbytečná. Vracející se Olšák odkopl míč do bezpečí a utkání tak skončilo, nutno dodat, že asi spravedlivou remízou 1:1.

Trenér Benátek Pavel ŠAFÁŘ: Odehráli jsme nepovedené utkání. Herně jsme propadli zejména v druhém poločase. Vzhledem k průběhu zápasu je pro nás remíza nezasloužená.

Všechno FOTO ze zápasu ZDE! 

Krátké VIDEO ze zápasu ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Černolice ZDE!

Předzápasové představení soupeře SK ČERNOLICE naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 20. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Černolice 1:1 (0:0)
  • SK Polaban Nymburk – SK Úvaly 1:1 (1:1) - článek
  • Spartak Příbram – Sokol Libiš 1:1 (0:0) - článek 1 a 2
  • Uni.Beroun – Nové Strašecí 0:0 (0:0) - článek 1 a 2
  • FC Vlašim "B" – Dobrovice 0:0 (0:0) - článek
  • St.Boleslav – Velvary 5:2 (3:1) - článek 
  • Řevnice – Semice 2:1 (0:1) - článek 
  • FK Litol – Zápy 1:0 (1:0) - článek

Příští 21. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Libiš – Polaban Nymburk (10:15), Zápy – Řevnice, Velvary – Příbram, N.Strašecí – St.Boleslavy, Úvaly – Černolice, Dobrovice – Litol, NEDĚLE: FC Vlašim "B" – SK Benátky, Semice – Un.Beroun.

Fotogalerie