Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky – SK Černolice

V NEDĚLI konečně doma, ve 20.kole hostíme SK ČERNOLICE.


Poprvé před domácím publikem se představí fotbalisté SK Benátky nad Jizerou již tuto neděli 12. dubna, kdy budou v rámci 20. kola středočeského krajského přeboru mužů na domácím trávníku hostit SK Černolice. Benátecký divák se tak dočká jarní premiéry na našem útulném stadionu. V dosavadním průběhu soutěže získaly Černolice 15 bodů, když v 19 zápasech čtyřikrát vyhrály, třikrát remizovaly a dvanáctkrát odešly z pole poraženy. Celkem získaly 15 bodů, což je řadí na 14. pozici z celkového počtu šestnácti celků.

NA PODZIM v Černolicích:
Na podzim jsme hráli na půdě našeho nedělního soupeře. Po vyrovnaném poločase 1:1 se nám nakonec podařilo zvítězit v poměru 3:1. Domácí poslal ve 29. minutě do vedení Dvorný, ale ještě do poločasu, konkrétně ve 43. minutě, vyrovnal Kalíšek. Ve druhé půli opět Kalíšek a po něm i Záblacký určili stav utkání na 1:3 pro Benátky. Negativem utkání byl zlomený nos benáteckého Olšáka, který si toto velmi nepříjemné zranění přivodil při nepotrestaném faulu Giila (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole jsme byli hosty v nedaleké Dobrovici a v derby utkání jsme podlehli nejtěsnějším rozdílem 0:1. Nejprve chytil Řezáč penaltu po faulu na Miškovského Vladykovi, poté ale po centru Hrdiny David Miškovský vstřelil jediný gól utkání. Největší benátecké šance spálili Mulač a Karásek, přitom druhý jmenovaný měl dokonce dvě slibné šance (článek z utkání).

MINULÉ kolo Černolice:
Černolice v minulém kole zažily brankové dostihy na domácí půdě s Nymburkem, který prožívá na jaře bodové hody. Po poločase vedl Polaban 2:1 a nakonec si z Černolic odvezl tři body za výhru 4:3. Dvě branky vstřelil Stanislav Bejda, který ve třech jarních zápasech zaznamenal již tři branky (článek z utkání).

Představení soupeře – SK Černolice:
SK Černolice již deset sezón patří k tradiční účastníkům krajského přeboru a za tu dobu se zde vystřídalo hned několik zajímavých jmen. Jmenujme například brankáře Králíčka, obránce Oldřicha Rotta st., Jozefa Chovance, Luboše Urbana, Güntera Bittengela, Jana Fialu, Ivana Haška, Ladislava Vízka, Jana Bergera, Ivana Haška, Miroslava Beránka, trenéra Macelu a mnoho dalších. V obraně Černolic sporadicky nastupuje také Jan Zakopal. Tento bek v lize odehrál 143 zápasů, v nichž vstřelil celkem 3 branky a v nejvyšší soutěži oblékal dresy Sparty, Dukly, Žižkova, Českých Budějovic a Plzně. Kvůli práci a rodině však působí v Černolicích a fotbalem se baví. Dalším zkušeným borcem v útoku je sedmatřicetiletý hráč norské národnosti Oivind Magnus Giil, původem z Osla. Do Čech přišel ze severského státu v roce 1997 a stihl v dresu Blšan ve 2. lize 9 zápasů, v nichž dal dvě branky. Poté se pracovně (logistika, dánská firma Maersk Logistic) přestěhoval do Prahy, kde vystřídal dresy Černolic, Brandýsa a Přední Kopaniny (pražský přebor), odkud právě od letošního léta opět hostuje v Černolicích. V zimní přestávce přišel do Černolic z prvoligové Příbrami záložník Radek Šindelář, který si ligu zahrál v Blšanech a Příbrami v 27 případech a zaznamenal tři branky. Ve druhé lize nastupoval čtyři sezóny v dresu Horních Počernic a jeden ročník v Příbrami. Trenérem mužstva je Miroslav Starý. Třiašedesátiletý kouč byl asistentem u prvoligových družstvem Slavie a Sparty Praha a naposledy působil jako šéftrenér mládeže ve Spartě.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kabyl Jiří a na pomezí mu budou pomáhat p. Zuskin Petr a p. Prislupský Martin. Delegátem je p. Hůlka Jaroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 12. dubna 2009 s výkopem v 16:30 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším důležitém utkání krajského přeboru a také se bavit dobrým fotbalem!

Sledujte ON-LINE: 20.kolo: SK Benátky – SK Černolice

Stránky soupeře: SK ČERNOLICE

--> Zpět