Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 02.05.2010

AFK Sokol Semice   SK Benátky
2:4
( 1:3 )

Zemánek – Kupka, T. Semecký, Bříza, Bubeník (46. Kapička) – Koštíř, J. Semecký, Novotný, Bošina – Horejc, Holan

Diváků: 200

Bejr – Olšák, Pára, Voljanskij, Josef Novotný – Hrdina, Karásek, Třasák, Korejza (88. Bílý) – Šimek (90. Beneš), Kohout

 
góly: 4. Třasák 22. Korejza, 29, Kohout, 70. Šimek – 28. Koštíř, 69. Bošina
karta: 16. Holan, 34. Bříza, 47. Kupka, 65. Kapička – 37. Pára, 40. Třasák, 60. Voljanskij, 67. Korejza
karta:
rozhodčí: Košťálek – Hůla, Vilhelm, delegát: Helebrant
  Střely na branku: 5:6
Střely mimo: 4:2
Rohové kopy: 12:4
Ofsajdy: 0:5
Fauly: 12:21
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky venku opět vítězně, získaly důlěžité tři body !

Další kolo krajského přeboru zavedlo benátecké fotbalisty na půdu nedalekého celku AFK Sokol Semice. Utkání 23.kola přeboru bylo zároveň hráno jako pohárové, a tak vítěz postupoval rovnou  do dalšího pohárového kola. A tři body plus postup v poháru braly po výhře 4:2 Benátky, čímž získaly důležité body do velice vyrovnané tabulky, kde přeskočily právě svého soka ze Semic. Premiérovou brankou se ve svém prvním startu za Benátky prezentoval mladoboleslavský kondiční trenér Martin Třasák. Svou první trefu si v dresu Benátek připsal také zkušený Aleš Kohout.

Někdejší fotbalista prvoligových Bohemians či druholigových Pardubic a Vítkovic Martin Třasák poprvé navlékl přes hlavu benátecký dres. A pouhé čtyři minuty mu stačily k tomu, aby poprvé rozvlnil síť za Zemánkem. Pára mu přiťukl balón u autové čáry a ostřílený borec šajtlí napálil míč z dobrých pětadvaceti metrů, a ten skončil na centimetry přesně u tyčky – 0:1. Ve 22. minutě Kohout vysunul do brejku Korejzu, ten sprintoval spolu s Hrdinou na jediného beka soupeře, nejistý Zemánek zřejmě čekal přihrávku, čehož si Milan Korejza všimnul, vypálil a míč skončil pod břevnem domácí branky – 0:2. O pouhých šest minut později se domácí dostali na dostřel jediné branky. Na zadní tyči číhal nekrytý kanonýr Michal Koštíř, kterého neuhlídal benátecký Olšák a chladnokrevně prostřelil Bejra – 1:2. Brankostroj se však nezastavil a radovaly se opět Benátky. Přímý kop zahrál Korejza, ve vápně nejvýše vyskočil zkušený Aleš Kohout a usměrnil lehkou tečí míč za Zemánkova záda – 1:3. 37. minuta přinesla situací, po níž následoval pokutový kop! Holan umotal Páru do kliček a mladý benátecký hráč ho poslal k zemi. Sudí Košťálek nařídil penaltu a k jejímu zahrání se postavil Michal Koštíř. Semický snajpr vystřelil po pravé ruce brankáře Bejra, ale trefil tyčku, od které se meruna odrazila mimo! Do konce první půle se již nic nestalo, a tak do šaten odcházeli spokojeněji hosté.

Ve 49. minutě domácím nevyšel ofsajd systém. Hostující Šimek šel sám na branku, na poslední chvíli mu obětavě ukopl míč na rohový kop Kupka. Poté si dlouhý Bejrův výkop zpracoval Korejza a spěchal na branku, zezadu ho doslova sestřelil domácí Libor Kapička. Za tento zákrok viděl žlutou kartu. Pokud by ovšem rozhodčí Košťálek vytáhl kartu barvy červené, nikdo by se nemohl divit. V 69. minutě se Semice dostaly opět na dostřel jedné branky. Jaroslav Bošina si zpracoval centr ve vápně a s pomocí břevna jej poslal do sítě – 2:3. Odpověď Benátek ale byla více než blesková. Hrdinovu přesnou přihrávku převzal Radek Šimek a sám proti Zemánkovi nezaváhal – 2:4. Semičtí ale stále chtěli zápas zdramatizovat a blízko gólu byl Koštíř, když hlavou mířil těsně mimo. Dvě stovky diváků sledovaly, jak Korejza mezi nohama jednoho z beků prostrčil míč na Šimka, ten trefil pouze vybíhajícího Zemánka! Dobíhající Kohout se pak už provinil útočným faulem vůči domácímu gólmanovi. Ještě jednu gólovku měl Šimek, jenže v další obrovské šanci sám proti Zemánkovi branku netrefil. To ho ale mrzet nemuselo, neboť jeho tým získal důležité tři body a dostal se v tabulce právě před Semice. Teď je na čase výhru potvrdit za týden v domácím zápase proti Sokolu Zápy.

ŘEKLI TRENÉŘI PO UTKÁNÍ:

Trenér Benátek Aleš KUBÍK: „Byl to vynikající vstup do zápasu. Skvěle se předvedla nová posila z FK Mladá Boleslav Třasák, který nám zařídil parádní střelou vedení už ve 4. minutě. Soupeř na mé poměry hrál dost tvrdě a my jsme se tomu trochu přizpůsobili. Podstatné ale byly góly. Domácí balony více nakopávali, přeci jen měli výškovou převahu, o to víc nás potěšil rychlý vedoucí gól. A když Korejza přidal druhý gól, byli jsme na koni. Podstatné pro nás ale bylo, že jsme na kontaktní gól soupeře dokázali rychle odpovědět Kohoutem. Důležité ale také bylo, že domácí Koštíř ještě před přestávkou neproměnil pokutový kop, což byl další rozhodující moment. Ve druhém poločase jsme si už dvoubrankové vedení pohlídali. Domácí sice snížili na 3:2, ale my jsme dokázali čtvrtý gól přidat. Při současné vyrovnanosti v tabulce to jsou pro nás hodně důležité body. Stále totiž hrozí, že z přeboru půjde hodně mužstev dolu."

Trenér Semic Josef PAVLIŠ: „Po remíze v Neratovicích jsme čekali bodový zisk. Byli jsme nabuzeni, ale zápas jsme neodehráli dobře. Když jsme dali gól, hned jsme inkasovali další. Je to pro nás rána, neodehráli jsme zápas dobře, hlavně co se týče defenzívní části. Čtyři góly inkasovat doma, to je opravdu hodně. Především jsme měli špatný vstup do zápasu, vždyť ve 20. minutě jsme už prohrávali 0:2. Rychlé vedení Benátek už ve 4. minutě nás opařilo. Byli jsme tak nuceni od počátku otevřít hru a více útočit, jenže útočníci Benátek se velmi snadno dostávali za naší obranu. Koštíř sice vykřesal naději, když snížil na 1:2, ale z protiútoku jsme dostali třetího. Jenže tenhle přepych jsme si dovolili i ve druhém poločase. V 69. minutě Bošina dal znovu kontaktní gól, ale znovu jsme za minutu inkasovali. Na vstřelení gólu jsme se hrozně nadřeli, a pak jsme snadno inkasovali, tohle se nám stávat nesmí. Pokud bych měl hodnotit, nedával bych vinu jen obraně, ale lehkovážnému přístupu celého mužstva. V závěru sice snaha s výsledkem ještě něco udělat u nás byla, ale vyloženější šanci jsme si vytvořit nedokázali.“

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: AFK Sokol Semice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola krajského přeboru :

  • AFK Sokol Semice – SK Benátky 2:4 (1:3)
  • Sokol Milín – SK Úvaly 0:1 (0:1) - článek
  • Un.Beroun – FK Kolín 1:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • Litol – Pol.Nymburk 5:1 (3:0) - článek
  • Polepy – Sedlčany 5:1 (3:1) - článek
  • Vlašim "B" – Libiš 2:1 (1:1) - článek 1 a 2
  • Zápy – Neratovice 2:1 (1:1) - článek
  • N.Strašecí – Brand./Bol. 4:4 (3:1) - článek

Příští 24. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – Semice (10:15), Libiš – Un.Beroun, Kolín – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Sokol Zápy, Sedlčany – Litol, Neratovice – Milín, Úvaly – Polepy, Pol.Nymburk – Vlašim "B".