Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: AFK Semice - SK Benátky

V NEDĚLI 2.5. ve 23. kole jedou Benátky k týmu - AFK SOKOL SEMICE.


První květnový víkend bude mimo jiné patřit také kopané ve středočeském krajském přeboru. Benátečtí fotbalisté po zpackaném domácím vystoupení proti Novému Strašecí budou zajíždět na horkou půdu nedalekého celku AFK Sokol Semice. Někdejší třetiligový účastník je na tom v tabulce podobně jako Benátky, a tak se bude jednat o tzv. „zápas o šest bodů.“ V sázce tedy bude hodně, a doufejme, že benátečtí tento mač zvládnou a přivezou důležité tříbodové vítězství. Utkání bude zároveň hráno také jako pohárové a vítěz postoupí do dalšího kola poháru. Semice v dosavadním průběhu krajského přeboru získaly 29 bodů za 7 výher, 8 remíz a 6 proher. To je řadí na 9. příčku, tedy o jeden stupeň výše než právě Benátky (dosavadní výsledky a tabulka KP – AFK Semice).

NA PODZIM doma proti Semicím:
Na podzim v Benátkách došlo ve vzájemném utkání těchto soupeřů k dělbě bodů. Hosté sice od 41. minuty vedli brankou kanonýra Koštíře, ale Benátky krátce po obrátce vyrovnaly na konečných 1:1. Někdejší ligový sudí Čuřín nařídil po sražení Korejzy penaltu, kterou proměnil Hruška a stanovil konečné skóre (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole doma přivítali nepříjemné Nové Strašecí a nedokázali bodovat. Ostřílený sudí Schořovský totiž hostům odpustil dva penaltové zákroky na benátecké borce a poté Sokol Kudelovou trefou udeřil. Ve druhé půli sice Pára vyrovnal, ale jediný hráč Strašecí, který byl schopen dát gól, Kudela, opět strhl vedení na stranu hostí. Stav 1:2 vydržel až do závěrečného hvizdu a veledůležité body bralo po hříchu Nové Strašecí (článek z utkání).

MINULÉ kolo Semice:
Semice v minulém kole zajížděly do Neratovic, a poněvadž ani jeden z týmů neskóroval, došlo k dělbě bodů. Semičtí jsou v tomto ohledu remízovým králem, neboť nikdo nedokázal nasbírat více remíz (přesně osm) než právě celek od Labe. V tomto zápase dostal červenou kartu semický Neuhausel a proti Benátkám tak nenastoupí. (článek z utkání 1 a 2).
Semice nastoupily v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: Zemánek – Kupka, T. Semecký, Bříza, Novák – Horejc, J. Semecký (64. Neuhausel), Bošina, Novotný – Koštíř, Holan (90. Bubeník).

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Semičtí mají ve svém středu dvojici stabilních opor a velmi zkušených hráčů Jaroslava a Tomáše Semecké. Oba hráli dokonce i několik zápasů za ligový celek Bohemians Praha. Zkušenější čtyřicetiletý Jaroslav působil z valné části své kariéry v Brandýse nad Labem, kde hrával 2.ligu. Před dvěma lety ještě například pomáhal Sokolu Zápy k postupu do krajského přeboru. Mladší Tomáš Semecký, který 21. září loňského roku oslavil čtyřiatřicáté narozeniny, je taktéž stabilní oporou. Oba bratři jsou univerzálními fotbalisty a jsou tak schopni nastoupit na kterémkoli postu. Útočnou hrozbou pro obrany soupeřů bezesporu je dvojice Tomáš Holan a Michal Koštíř. Oba jsou rychlostně velice dobře vybavení hráči. Nejlepším střelcem týmu je však s devíti zásahy Filip Horejc, Koštíř přidal sedm branek a Holan pět. Není bez zajímavosti, že Semičtí v minulosti byli oficiální farmou prvoligového celku Bohemians Praha a ještě před šesti lety hrály 3. nejvyšší soutěž v republice – ČFL. Na semickém pažitu v té době působil například i nynější hráč pražské Slávie Zdeněk Šenkeřík či nynější kapitán prvoligového týmu Bohemians Praha Miroslav Obermajer.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel a na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr z Hořovic a p. Vilhelm Jakub z Prahy. Delegátem ČMFS je p. Helebrant Luboš.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 23. kola krajského přeboru bude na stadionu v Semicích sehráno v NEDĚLI 2. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 15:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: AFK Sokol Semice – SK Benátky

Stránky soupeře: AFK SOKOL SEMICE

--> Zpět