Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 22.04.2009

SK Benátky   SK Polaban Nymburk
0:0
( 0:0 )

Bejr – Mareš, Kolář, Pára, Olšák - Kořínek, Karásek (87. Hruška), Sabol, Korejza – Novotný (56. Mulač), Došlý (82. Novák)

Diváků: 200

I. Doležal – Bláha (82. Novotný), Košvanec, Ott, Navrátil – Škarecký, Bejda, Černohlávek, Havrda – Průcha, Mareš

 
góly:
karta: 52. Bláha (Nymburk)
karta:
rozhodčí: Šimůnek – Machýček, Hamšík
delegát: Ploch
  Střely na branku: 3:6
Střely mimo: 0:4
Rohové kopy: 3:5
Ofsajdy: 4:3
Fauly: 23:24
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V dohrávce 18. kola se Benátky s Polabanem Nymburk o body podělily !

Fotbalisté SK Benátky nad Jizerou nastoupili ve středu 22. dubna na domácím trávníku k odloženému utkání 18. kola krajského přeboru a jejich soupeřem byl Polaban Nymburk. Benátecká sestava zůstala stejná jako v neděli v Kácově a na lavičce náhradníků již byli připraveni navrátilci po nemoci a zranění Marek Mulač a také Petr Hruška, kterého čekal v dresu Benátek vůbec první mistrovský zápas. V sestavě Nymburka bychom našli jméno Stanislav Bejda. Tento zkušený záložník se tak vrátil na benátecký pažit, kde ještě celý podzim letošního ročníku hrával.

Toto utkání se samozřejmě hrálo jako mistrovské, ale zároveň také jako pohárové. Vítěz by se tedy mohl radovat z postupu do další části poháru Středočeského kraje. Oba celky dělily v tabulce krajského přeboru před utkáním pouhé dva body a podle toho zápas také vypadal. Bojovalo se o každý metr hřiště. Mírnou územní převahu sice měli Benátečtí, ale větší brankové příležitosti měli hosté z Nymburka. Avšak ve 13. minutě mohli skórovat domácí hráči Benátek. Martin Sabol se snažil nacentrovat do vápna na nabíhající spoluhráče, ale jeho centr byl sražen. Balón se odrazil na vápno, kde číhal štírek Milan Korejza a z první napálil svou silnější nohou levačkou míč na Doležala. Míč, mířící pod břevno branky, však fantastickým zákrokem vyrazil gólman Ivo Doležal. Ke konci prvního poločasu byl k vidění velký závar před benáteckou brankou. Volný míč vypátral Černohlávek, vyslal nebezpečnou střelu na Bejra, který si však v letu efektně poradil, a proto úvodní půle skončila nerozhodně 0:0.

Kdo by čekal zlepšený výkon a zpřesnění hry obou celků ve druhém poločase, musel být zklamán. Ani jeden z týmů jako by nechtěl vyhrát a šancí tak bylo jako šafránu. Ve druhém poločase si dokonce Benátky ani jednu, která by volala po gólu, nevytvořily. Největší šanci dosavadního průběhu hry spálil v 51. minutě nymburský obránce Ott. Ten se zjevil zcela volný za benáteckými beky, ale jeho pohotovou hlavičku lapil bravurním zákrokem gólman Josef Bejr, který osvědčil svůj postřeh. Přesně o dvacet minut později, tedy v 71. minutě při odkopu v malém vápně míč skočil Davidu Marešovi tak špatně, že benátecký bek, ač nechtěně, našel volného Petra Průchu, jenž zcela volný na hranici penalty střílel k tyči. Tygřím skokem však skórování zabránil brankář Bejr a opět své mužstvo parádním zákrokem výrazně podržel. Do konce základní hrací doby se již nic podstatného nepřihodilo, a tak mistrovské utkání skončilo zaslouženou remízou 0:0. Nutno podotknout, že oba celky toho příliš nepředvedly a kombinační hra vázla! 

Vzhledem k tomu, že zápas se hrál zároveň jako pohárový, musely rozhodnout pokutové kopy. V benáteckých barvách postupně proměnili Martin Sabol, Josef Kolář, Milan Korejza, Aleš Kořínek, Petr Pára, Martin Olšák, Marek Mulač a David Novák. Za hosty se trefili Jaroslav Havrda, Martin Škarecký, Stanislav Bejda, Petr Průcha, Pavel Mareš, Michal Novotný a Milan Černohlávek. V osmé sérii neunesl tíhu okamžiku Jiří Ott a Josef Bejr mu jeho penaltu kryl. Rozhodující pokutový kop tak proměnil David Novák a poslal Benátky do dalšího kola krajského poháru!

Trenér Benátek Pavel ŠAFÁŘ: Odehráli jsme špatné utkání. První poločas byl katastrofální, po půli jsme se trochu zvedli, ale na vítězství to nestačilo. Pevně věřím, že v neděli odehrajeme lepší utkání.

Asistent trenéra Nymburka Stanislav BEJDA: „Domácím výborně zachytal brankář Bejr, díky němuž domácí neprohráli,“ uvedl po utkání nymburský hrající asistent trenéra Stanislav Bejda. „Domácí asi mohou být s bodem spokojeni. My máme jeden plusový bod, ale kdybychom proměnili nějakou šanci, mohli jsme mít tři,“ litoval Bejda.

Všechno FOTO ze zápasu ZDE!  

Předzápasové představení soupeře SK Polaban Nymburk naleznete ZDE! 

ON-LINE: SK Benátky – SK Polaban Nymburk ZDE!

VÝSLEDKY 18. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Pol.Nymburk 0:0 (0:0)
  • Sp.Příbram – Černolice 1:1 (0:0) - článek a video
  • FK Dobrovice – Zápy 1:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • Vlašim "B" – Semice 9:1 (5:1) - článek
  • Řevnice – Velvary 5:0 (2:0) - článek 1 a 2
  • Litol – N.Strašecí 1:0 (0:0) - článek 1 a 2
  • Beroun – Libiš 3:0 (1:0) - článek 1 a 2
  • St.Boleslav – Úvaly 0:2 (0:1) - článek

Příští 19. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: FK Dobrovice – SK Benátky, Libiš – St.Boleslav (10:15), Zápy – Vlašim "B", Velvary – Beroun, N.Strašecí – Řevnice, Úvaly – Sp.Příbram, Černolice – Pol.Nymburk, NEDĚLE: Semice – Litol.

Fotogalerie