Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky – SK Polaban Nymburk

Ve STŘEDU se doma střetneme v dohrávce 18.kola s SK Polabanem Nymburk.


Fotbalové jaro je už v plném proudu a nejvyšší fotbalová soutěž ve Středočeském kraji bude mít v tomto týdnu na programu jednu dohrávku 18. kola. Celek SK Benátky nad Jizerou přivítá SK Polaban Nymburk. Utkání mělo být sehráno v neděli 25.3. od 15 hodin, ale z důvodu nezpůsobilé hrací benátecké plochy, bylo odloženo na dnešní termín – středa 22.4. od 17:30 hodim. Náš soupeř v dosavadním průběhu krajského přeboru mužů získal 26 bodů, když v jednadvaceti zápasech sedmkrát zvítězil, pětkrát remizoval a osmkrát musel přenechat body soupeřům (dosavadní výsledky v KP – SK Polaban Nymburk). Zápas to bude rozhodně klíčový, vždyť náš celek má na Nymburk náskok pouhé dva body!

NA PODZIM v Nymburce:
Na podzim jsme u našeho soupeře zvítězili poměrem 2:0. V průběhu zápasy byly Benátky aktivnějším týmem a po zásluze zvítězily. O branky se podělili Michal Voljanskij z penalty a střídající David Novák. Statistika ze zápasu napovídá také o převaze týmu z břehu Jizery. (viz.článek).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole byli benátečtí hosty na horké půdě v Kácově, kde má své domovské hřiště FC Graffin Vlašim "B", odkud nečekaně transportovali tři body za výhru 2:1!Benáteckým stačilo k zisku bodů pouhé tři minuty! První poločas byl vyrovnaný a největší šanci měli domácí v závěru prvního polačasu, když balon skončil na břevně benátecké branky. Druhý poločas ovšem nabídl infarktovou podívanou, ovšem jen v posledních minutách. Domácí se v 59. minutě prosadili po krásné akci na jeden dotek, když se z dvaceti metrů trefil přesně do šibenice Janda. Když už se zdálo, že Vlašim "B" dovede v pohodě zápas k výhře, přišel neskutečný obrat. V 87. minutě se řítili do otevřené obrany Benátek tři vlašimští hráči na benáteckého Koláře, toho ale trefil Borkovec do nohy. Kolář s přehledem nakopl míč na Došlého, který z hranice šestnáctky trefil šibenici – 1:1. Ihned po rozehrání byl "faulován" Párou Dvořák ve vápně, ale penaltu vlašimskému Kacafírkovi gólman Bejr skvěle vyrazil. Hosté míč odkopli na polovinu, kde se prosadil Sabol přes J. Pohorského a přehodil vybýhajícího Dolečka. Benátky odvezly díky málo vídanému závěru tři body! Jen pro zajímavost: ze dvou vzájemných utkání s Vlašimí mají Benátky 6 bodů a pozitivní skóre 4:2. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nymburk:
SK Polaban Nymburk se o víkendu představil v Libiši, která se pere o postup do divize a určitě je zde nečekalo lehké utkání. Už v sedmé minutě hráči Polabanu inkasovali první gól s kopačky domácího Trojana a o dvacet minut později prohrával Nymburk 2:0, když se nemýlil Werner. Nymburk si nakonec odvezl z Libiše porážku 4:1 a jedinou branku za Polaban vstřelil v 74. minutě Jiří Ott. (článek z utkání 1 a 2).
SK Polaban Nymburk nastoupil v minulém kole venku proti Libiši v této sestavě: I. Doležal – Novotný, Bejda , Ott, Bláha – Škarecký, Havrda, Černohlávek, T. Doležal (58. Šafránek) – Průcha, Mareš.

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Nymburský Polaban je již několik let tradičním účastníkem krajského přeboru a po tyto léta si vydobyl pověst mužstva, které se pohybuje v horních patrech tabulky. Polaban disponuje kvalitním kádrem proložený mladými hráči. Stálicí mezi tyčemi je nymburská ikona Ivo Doležal, na kterého se Nymburk mohl spolehnout i v minulém kole proti Spartaku Příbram. Doležal udržel čisté konto a byl oporou celku. V obraně předvádí stabilně kvalitní výkony Jiří Ott. Na pozici obránce nastupuje také Martin Žižka. Tento čtyřiatřicetiletý hráč si zahrál ve třech zápasech v dresu prvoligového Hradce Králové, v sezóně 1994/95. V té době coby dvacetiletý mladík tedy navlékl v době éry manažera Vody v hradeckém fotbale přes hlavu prvoligový dres. O sezónu později nastoupil k jednomu zápasu za druholigové Pardubice. Žižka v současné době je ještě také fotbalovým rozhodčím ve středočeské I.A a I.B třídě. V záložní řadě Polabanu najdeme nejlepšího střelce týmu Milana Černohlávka z Vlašimi „B“, který nastřílel čtyři branky. Nymburští v zimní pauze zlákali do svého týmu Stanislava Bejdu, který na podzim působil právě v Benátkách. Do Nymburka šel na hostování z Mnichova Hradiště. Bejda v prvních dvou jarních zápasech dvakrát skóroval a oba jeho góly byly vítězné! Především pak jeho trefa ve Staré Boleslavi v 90. minutě na 3:2 pro tým od Labe.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimůnek Milan a na pomezí mu budou pomáhat p. Machýček Lukáš a p. Hamšík Michal. Delegátem je p. Ploch Robert.

ZAČÁTEK utkání:
Odložené utkání 18. kola bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno ve STŘEDU 22. dubna s výkopem v 17:30 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším důležitém utkání krajského přeboru a také se bavit dobrým fotbalem!

Sledujte ON-LINE: 18.kolo: SK Benátky – SK Polaban Nymburk

Stránky soupeře: SK POLABAN NYMBURK

--> Zpět