Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 02.10.2010

SK Benátky   FK Neratovice-Byškovice
0:1
( 0:0 )

Bejr – Mareš (85. Vaňousek), Karásek, Rosenkranz, Olšák – Bělík (59. Bláha), Smetana, Kohout, Novotný – Korejza, Davídek (46. Šimek)

Diváků: 100

Prokeš – Zeman, Pajkrt, Jína, Müller – Pazdera, Drahorád, Žežulka, Lovíšek (75. Nezbeda) – Maleňák (67. Palanský), Ko­zák

 
góly: 52. Žežulka
karta: 47. Olšák, 63. Mareš, 69. Šimek, 89. Novotný – 59. Drahorád
karta:
rozhodčí: Vilhelm – Košťálek, Hůla, delegát: Halaš
  Střely na branku: 3:4
Střely mimo: 2:5
Rohové kopy: 11:5
Ofsajdy: 3:3
Fauly: 12:14
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky ztratily další body na domácím pažitu !

Fotbalový krajský přebor se přehoupl do své druhé poloviny a benátečtí fotbalisté nastupovali k 9. kolu s touhou odčinit prohru v Čáslavi a také s notně okleštěnou sestavou. K vykartovaným hráčům Skramužskému a Třasákovi se přidali zranění Kopecký a Korec.  Proti Benátkám se pak tentokrát postavil tým Neratovic – Byškovic, tedy mužstvo, které od začátku soutěže okupuje příčky v druhé polovině tabulky. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Vilhelma byli spokojenější hosté, kteří si z Benátek odváží nejtěsnější výhru 1:0.

Hra se odehrávala jen mezi šestnáctkami a místo kombinační hry oba celky produkovaly spíše dlouhé nakopávané míče dopředu, se kterými si obranné řady na obou stranách hladce poradily. První šanci zápasu měl ve 14. minutě hostující exligový Pazdera. To Žežulka rozehrál napříč domácím vápnem, kde se do míče opřel právě Pazdera, ale těsně minul branku! To bylo asi vše, co stojí za zmínku v prvním poločase, na který by se dal použít příměr – byl to „sterilní“ fotbal!

Do druhého vstoupily aktivněji Neratovice. Po zásluze se také v 52. minutě ujaly vedení. Špatný odkop gólmana Bejra potrestal následnou nepříliš tvrdou, ale skákavou střelou hostující Václav Žežulka z dvaceti metrů, která propadla Bejrovi mezi rukama a skončila v brance – 0:1. O tři minuty později mohl zvýšit Jína, jehož pokus vyhlavičkoval Olšák z brankové čáry! V 59. minutě patrně jedinou vážnější střelu na hostující branku vyprodukoval Smetana, gólman Prokeš však vyrazil na rohový kop. Jelikož se ve velké šanci neprosadil hostující Maleňák a očekávaný závěrečný tlak domácích se nekonal, skóre zápasu zůstalo nezměněno. Dlužno dodat, že neratovický gólman Prokeš neměl za celý zápas jediný vážnější zákrok. Domácí hráči dřeli, ale za přemíru své snahy byli „odměněni“ nikoli vyrovnáním, ale jen několika žlutými kartónky sudího Vilhelma. Benátky se v tabulce propadají stále níže a pokud nezabodují příští týden proti Kutné Hoře, kdy hrají opět doma, bude situace velmi vážná!

Trenér Benátek Zdeněk DOLEŽAL: „Bojovali jsme, ale nestačilo to. O výsledku rozhodla naše jediná chyba. Bohužel jsme si nevytvořili žádné střelecké příležitosti.“

Trenér Neratovic Jiří KAFKA: „Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme po přestávce zpřesnili svou hru. Domácí si vybojovali jen sérii rohových kopů.“

Předzápasové představení soupeře z Neratovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Neratovice/Byškovice ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FK Neratovice 0:1 (0:0)
  • Kutná Hora – Čáslav "B" 2:3 (0:1) článek
  • FK Dobrovice – SK Úvaly 2:4 (2:2) článek 1 a 2
  • Brand./Bol. – Tn.Rakovník 4:1 (3:1) článek
  • SK Rakovník – Český Brod 3:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Štěchovice – Un.Beroun 3:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Hradištko – Sokol Zápy 2:1 (0:1)
  • Sokol Libiš – N.Strašecí 3:3 (2:2) článek 1 a 2

Příští 10. kolo v 16:00  hod.: SOBOTA: SK Benátky – K.Hora, Český Brod – Hradištko, N.Strašecí – SK Rakovník, Tn.Rakovník – Dobrovice, NEDĚLE: Čáslav "B" – Libiš, SK Úvaly – Štěchovice, Zápy – Brand./Bol., Neratovice – Un.Beroun.