Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 10:15 hod.: SK Benátky - FK Neratovice

V SOBOTU 2.10. v 9. kole přijede do Benátek tým - FK NERATOVICE/BYŠKOVICE.


Fotbalový krajský přebor pokračuje o nadcházejícím víkendu svým devátým kolem a fotbalisté Benátek nad Jizerou na svém stadionu přivítají soupeře nedalekého, a sice FK Neratovice – Byškovice. Přebor má zatím po osmi kolech překvapivý průběh. Na čele je totiž nováček z I.A třídy Tatran Rakovník, na záda mu pak dýchá ze druhé pozice Sokol Zápy. Na opačné pólu tabulky, tedy na samém chvostu jsou překvapivě oba loňští účastníci divize – Český Brod a SK Rakovník. Náš sobotní soupeř z Neratovic prozatím okupuje 13. příčku v tabulce, když z osmi zápasů dokázal dvakrát vyhrát, dvakrát remizoval a čtyřikrát odešel z pole poražen. Při skóre 7:15 získal osm bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK NERATOVICE/BYŠKOVICE).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hrály na hřišti rezervy druholigového Zenitu Čáslav a dá se říci, že je porazil v podstatě jeden hráč. Vítězslav Brožík totiž vstřelil dvě branky svého týmu a stal se ústřední postavou zápasu. Na jeho one-man-show totiž nedokázal nikdo z Benáteckých odpovědět, a tak někdejší hráč Plzně, Teplic nebo Příbrami byl dvougólovým střelcem utkání. Jeho tým vyhrál 3:0 a v tabulce se právě na Benátky dotáhl (článek z utkání).

MINULÉ kolo Neratovice/Byškovice:
Neratovice hrály na domácím trávníku, ale tříbodové výhry se nedočkaly. Musely se totiž po závěrečném hvizdu sudího Benáka spokojit pouze s jedním bodem. První poločas duelu se Štěchovicemi branku nepřinesl, a tak se na první gól čekalo až do 70. minuty. Stovka diváků sledovala, jak štěchovický kanonýr Jelínek poprvé rozvlnil síť za Prokešem. Odpověď Neratovic ale byla vskutku blesková. Už po další minutě totiž na konečných 1:1 vyrovnal Kozák. Více branek už nepadlo, a tak došlo k dělbě bodů (článek z utkání 1 a 2).
Neratovice nastoupily v minulém 8. kole doma proti Štěchovicím (1:1) v této sestavě: Prokeš – Müller, Jína, Pajkrt, Zeman – Pazdera, Drahorád (89. Nezbeda), Žežulka, Lovíšek (68. Máca) – Kozák, Maleňák (59. Palanský)

Představení soupeře – FK Neratovice/Byškovice:
Někdejší druholigová bašta po spojení se sousedními Byškovicemi začínala prakticky od nuly a v předloňské sezóně dokázala postoupit z krajské I.A třídy do krajského přeboru. Chemický závod Spolana byl v letech už dávno minulých silným sponzorem a Neratovicích se tak hrála i druhá liga! V jejich dresu tenkrát nastoupili mj. i nynější hráč ligového Brna Jan Trousil, současný trenér třetiligových Ovčár a bývalý hráč Liberce Pavel Janeček nebo také Petr Zábojník, někdejší hráč Slavie Praha a řada dalších. Název klubu se od poslední druholigové sezóny 2002/2003 změnil, ale stadion zůstal v téměř nezměněné podobě. I kádr se zákonitě proměnil. Od loňské sezóny už v Neratovicích neuvidíme zkušeného obránce Jana Moravce, který předloni působil v přeborových Velvarech, nyní nastupuje v dresu Předboje ve 3. třídě Prahy-východ. Dále pak hostování z nedaleké I.B třídní Vysoké ukončil elitní střelec Tomáš Skopka. V kolonce odchodů bychom pak dále našli Václava Vorasického, který odešel do Litole a Pavla Stuchlého, který je druhým brankářem v třetiligových Ovčárech. Naopak v kolonce příchodů jsou těmi nejvýraznějšími brankář Josef Prokeš. Nadějný mladík z Bohemians 1905 naposledy kryl záda zkušenému Strakovi v Sokolu Ovčáry. Zřejmě nejvýznamnější posilou je navrátilec ze Záp Martin Pazdera. Čerstvě čtyřiatřicetiletý záložník ve své kariéře ze Spolany Neratovice postupoval přes Slavii Praha, Blšany, Pardubice, rakouský Hausmening zpět do Neratovic. Ve své kariéře také nasbíral cenné prvoligové zkušenosti! Z Českého Brodu pak přišel na přestup do mužstva útočník Josef Kozák, který je společně s Jiřím Maleňákem, kterého si můžeme pamatovat především z dresu Staré Boleslavi nejlepším střelcem mužstva, když oba mají tři vstřelené branky. Kromě Staré Boleslavi si zahrál Jiří Maleňák v pražských Kompresorech a Střížkově, Žižkově, Satalicích, Úvalech nebo v Klecanech. Trenérem mužstva je jedenačtyřicetiletý Jiří Kafka, někdejší prvoligový rozhodčí!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Vilhelm Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Košťálek Jiří a p. Hůla Petr. Delegátem ČMFS je p. Halaš Josef.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 9. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v SOBOTU 2. října s výkopem v 10:15 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 9.kolo: SK Benátky – FK Neratovice/Byškovice

Stránky soupeře: FK NERATOVICE/BYŠKOVICE

--> Zpět