Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 28.04.2012

TJ Sokol Nové Strašecí   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Kut – Soukup, Dimov, Duchoň, Kroupa – Hartman (90+1. Janovský), J. Mrázek, Bláha, Vašák – D. Mrázek (90. Jirásek), Hamouz (64. Kaválek)

Diváků: 120

Bejr – Reichert, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Fingerhut (73. Cepka), Smetana, Cruz, Korejza – Martin Korec, Mašek (56. Šťastný)

 
góly: 29. a 70. Bláha
karta: 69. Kaválek, 71. Vašák – 19. Třasák, 53. Mašek, 76. Smetana
karta:
rozhodčí: Malý – Richtár, Vyhnal
delegát: Halaš
  Střely na branku: 7:1
Střely mimo: 2:4
Rohové kopy: 4:2
Ofsajdy: 5:12
Fauly: 21:14
Hráč utkání:
Martin Bláha
Hráč utkání:
Antoní Fingerhut

Průběh zápasu

Benátky podaly v Novém Strašecí špatný výkon a zaslouženě prohrály !

Říká se, že góly jsou kořením fotbalu. Ale když prakticky za celý zápas pořádně nevystřelíte na bránu, těžko můžete pomýšlet na nějaký  gólový úspěch. O tom se přesvědčili fotbalisté Benátek nad Jizerou, kteří za celý zápas v Novém Strašecí vyprodukovali pouze jednu střelu, která mířila mezi tyče. Po bezkrevném výkonu si odvezli porážku 0:2.

Po opatrném začátku přinesla první vzruch až 22. minuta, kdy se k exekuci trestného kopu postavil benátecký Jan Cruz, svoji tvrdou střelu ale mezi tři tyče nenasměroval. Domácí odpověděli o poznání zajímavější šancí, když přesný centr Jana Mrázka dopadl na hlavu Petra Duchoně, ten však nechal vyniknout hostujícího gólmana Josefa Bejra. O tři minuty později se však Novostrašečtí radovali. Nejvýše se v pokutovém území před Bejrovou brankou vyšrouboval postavou nevelký Martin Bláha a trkl míč do levého horního rohu – 1:0. Hosté odpověděli střelou Stanislava Smetany, i tento pokus však byl nepřesný a domácího gólmana Petra Kuta nedonutil zasáhnout. Zvýšit vedení Nového Strašecí mohl v zápětí agilní Hartman, který ale nevyužil nedorozumění Třasáka s gólmanem Bejrem. Sám před Bejrem nezachoval klidnou hlavu a pouze napálil benáteckého brankáře, který Hartmanovi ideálně zmenšil střelecký úhel. Akce hostujícího týmu v prvním poločase často končili lapením do ofsajdové pasti. Nutno dodat, že ve většině případů byl pomezní rozhodčí Richtár pozorný a ofsajd odmával naprosto správně.

Úvody druhých poločasů obvykle Benátkám příliš nevychází. I nyní měl soupeř dvě velmi dobře vypadající akce. Nejprve nevyužil přečíslení Hamouz, který nechal míč za sebou. Poté Bláhovu střelu vytěsnil Bejr na rohový kop. Také hosté se přihlásili o slovo. Asi v největší šanci utkání se zjevil Mašek, obstřelil Kuta, ale s ním také i domácí bránu. Nové Strašecí odpovědělo šancí Hartmana, který obral o míč Reicherta, elegantně se vyhnul kapitánu Karáskovi a spěchal zcela osamocený na Bejra, který jej ale vychytal. Hrál se vcelku vyrovnaný fotbal. Co do počtu vyložených šancí ale byli domácí aktivnější. Další přesný centr Jana Mrázka zpracoval v pokutovém území Duchoň, ale hostující brankář opět z tohoto minisouboje vyšel vítězně. O minutu později Reichertův padáček málem zaskočil Kuta, ten ale vytečoval míč na rohový kop. A udeřilo na druhé straně. Důrazný Jan Mrázek vybojoval míč, který posunul na Bláhu, všichni v čele s hostujícím gólmanem Bejrem čekali centr, Martin Bláha však z uctivé vzdálenosti napřáhl a překrásně se trefil – 2:0. První hostující střelu mezi tři tyče zaznamenal v 88. minutě Martin Korec, jeho pokus se stal pro Kuta lahůdkou.

Jak již bylo řečeno, bez střeleckých pokusů se těžko dá pomýšlet na úspěch. Benátečtí fotbalisté musí do příštího kola zpytovat svědomí a dobře se připravit na nedalekého rivala, jímž není nikdo jiné než druhý tým tabulky FK Dobrovice.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme podali bezkrevný, bázlivý, řekl bych nejhorší výkon. Byli jsme bez pohybu, bez kombinace. Nedařilo se nám. Hráče tentokrát nemohu pochválit za přístup k utkání. Vytvořili jsme si jednu brankovou příležitost, což je málo. Domácí vyhráli zaslouženě."

Trenér  N.Strašecí Miloslav MRÁZEK: „Dlouho nám trvalo, než jsme se dostali do nějakého tempa. Prvních dvacet minut byli hosté lepším týmem. Benátky byly lepší na balonu, my si naopak v první dvacetiminutovce absolutně nedokázali přihrát. Zlepšili jsme se až kolem naší první branky, která byla, řekl bych, naprosto rozhodující v tomto utkání. Poté jsme mohli čekat na soupeře, který měl nebezpečný trestňák. V tu chvíli nám zatrnulo. Definitivní pojistku dal náš šťastný gól, střela snad z pětatřiceti metrů. Gól, který se málokdy vidí. Myslím si, že jsme v obraně hosty do nějakých větších příležitostí nepouštěli. Sami jsme ještě měli ve druhém poločase tři gólovky, které jsme neproměnili. Proto jsme až do konce zápasu byli v nejistotě. I když si myslím, že vítězství je pro nás zasloužené."

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: Nové Strašecí – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE! a ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola krajského přeboru :

  • Nové Strašecí – SK Benátky 2:0 (1:0)
  • Pol.Nymburk – Louňovice 3:1 (1:0) článek
  • Un.Beroun – Mn.Hradiště 5:0 (3:0) článek
  • Čáslav "B" – SK Úvaly 3:0 (0:0) článek
  • Dobrovice – Sedlčany 8:0 (3:0) článek 1 a 2 a video
  • Tn.Rakovník – Libiš 1:0 (1:0) článek 1 a 2 a foto
  • Kutná Hora – Český Brod 0:3 (0:2) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – SK Rakovník 1:1 (0:1)

Příští 24. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Un.Beroun (10:15), Libiš – K.Hora (10:15), Č.Brod – Pol.Nymburk, Louňovice – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Dobrovice, Úvaly – Dobřichovice, Sedlčany – Čáslav "B", Mn.Hradiště – Tn.Rakovník.

Fotogalerie