Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: TJ Sokol Nové Strašecí - SK Benátky

V SOBOTU 28.4. zajíždí "A" tým ve 23. kole k týmu - SOKOL N.STRAŠECÍ.



Po domácí remíze s Polabanem Nymburk benátečtí fotbalisté o mnoho svůj zisk ve vyrovnané tabulce krajského přeboru nerozšířili. Další šanci přidat do své bodové sbírky nějaký ten bod budou mít svěřenci trenérské dvojice Sedláček a Kubík již v sobotu, kdy budou hosty na půdě aktuálně sedmého celku tabulky, tedy Sokola Nové Strašecí. Novostrašecký Sokol získal v dosavadních 22 zápasech 9 výher, 3 remízy a 10 porážek. Při skóre 33:28 získal 30 bodů a řadí jej to, jak jsme již uvedli, na průběžnou sedmou příčku (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol NOvé Strašecí).

NA PODZIM doma s Novým Strašecím:
Podzimní utkání na benátecké půdě bylo sice gólově bohaté, avšak domácí hráči i příznivci z jeho výsledku radost neměli. Benátky ale začaly dobře a brzy se díky Kozmovi ujali vedení. Pak ale hostující Mrázek z přísnější penalty vyrovnal a rebel Ducár poté dokonce otočil skóre. V 81. minutě vyrovnal Vodák na 2:2 a zdálo se, že dojde k dělbě bodů. V nastaveném čase ale Růžička překonal Bejra a šťastní hosté urvali všechny tři body, zatímco domácím zbyla prázdná náruč (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole doma nedokázaly vytěžit všechny body v duelu s papírovým outsiderem z Nymburka. Rozehráno měli opět lépe. První gól vstřelil po pěkné akci hlavou Mašek. Na tečované vyrovnání Mikluščáka odpověděl taktéž tečovanou střelou Smetana a v poločase Benátky vedly. Konečný stav 2:2 stanovil ve druhé půli přesně hlavičkující kapitán Ott. Tři body pro Benátecké odmítl Korejza, který v závěru spálil gólovku, a tak došlo k dělbě (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nové Strašecí:
Novostrašecký celek v minulém kole hostoval na půdě Tatranu Sedlčany a utkání diváky příliš nenadchlo. Domácí nastoupili ve značně okleštěné sestavě bez řady hráčů základní sestavy, a tak je pro ně bod za konečnou remízu 0:0 cenný (článek z utkání a 2 a foto).

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Při představování soupeře začněme tradičně mezi tyčemi. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je brzy dvaačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápasech 2. ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu, a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. V novostrašeckém klubu se stal inventářem, neboť už několikátou sezónu spolehlivě kryje branku Sokola a je jednou z největších opor mužstva. Ve Strašecí už nepůsobí útočník a kanonýr v jedné osobě Matyáš Kudela, který odešel nejprve před letošní sezónou na půl roku na hostování do konkurenčního Tatranu Rakovník, aby se v zimě jeho hostování změnilo v trvalý přestup. Jak sám Kudela říká, s Novým Strašecím se nerozešel vůbec v dobrém a pokud ve vedení Sokola zůstanou stejní lidé, nechce s tímto klubem už mít nic společného. Trenérem mužstva Nového Strašecí je Miloslav Mrázek, který před startem jara řekl: „Rádi bychom se udrželi ve středu tabulky, abychom se nedostali do sestupových problémů.“ To se zatím novostrašeckému celku daří, patří jim po 22. kole 7. pozice. V zimní pauze tým opustil Beneš do Vraného, Růžička se vrátil do SK Kladno a Koch do SK Rakovník. Z SK Kladno se naopak vrátili Vašák s Hartmannem, z Jesenice navíc přišel Weis a po půl roce se opět zapojil do tréninkového procesu Černý. Nejlepšími střelci Sokola jsou se šesti brankami syn trenéra Mrázka Lukáš Mrázek a Jan Ducár, který ovšem za incident v domácím utkání s Louňovicemi dostal vysoký trest zákazu fotbalu!

VZÁJEMNÁ bilance s Novým Strašecím:
Benátečtí se utkali s N.Strašecím již sedmkrát.
Sezóna 2008/2009:

Podzim 2008: Nové Strašecí – Benátky 3:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Nové Strašecí 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010:
Podzim 2009: Nové Strašecí – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Nové Strašecí 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2011: Nové Strašecí – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012:
Podzim 2011: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Nové Strašecí – Benátky sobota 28.4. 2012
Statistika: Ze sedmi vzájemných zápasů mají Benátky 6 bodů, skóre 13:14 a Nové Strašecí 18 bodů, skóre 14:13.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Malý Milan z Ondřejova (Praha - východ). Na pomezí mu budou pomáhat p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha - západ) a p. Vyhnal Karel z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Novém Strašecí rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 23. kola krajského přeboru bude na stadionu v Novém Strašecí sehráno v SOBOTU 28. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: TJ Sokol Nové Strašecí – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ



--> Zpět