Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 13.11.2010

FK Dobrovice   SK Benátky
4:1
( 2:0 )

Malík – Kalíšek (51. R. Miškovský), Hnízdo, Vladyka, Pečínka – Tuma, Boško (81. Jiránek), Šťastný, Jílek – Mrklas, Slunéčko

Diváků: 250

Bejr – Mareš, Rosenkranz, Karásek, Novotný – Kopecký, Kozma (21. Davídek), Kohout (70. Zuna), Smetana, Korejza – Šimek (90. Kraus)

 
góly: 17. vlastní Bejr, 19. vlastní Bejr, 71. Jílek, 90. Jiránek – 59. Kohout
karta: 54. R.Miškovský – 37. Šimek, 60. Kohout
karta:
rozhodčí: Richtár – Malý, Drábek T., delegát: Mareš
  Střely na branku: 4:4
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 6:3
Fauly: 13.12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V derby utkání si Benátky daly dva vlastní góly během dvou minut !

V posledním 15. kole podzimní části krajského přeboru, zajížděli benátečtí fotbalisté k derby utkání do patnáct kilometrů vzdálených Dobrovic. Domácí by se po loňském sestupu z divize co nejrychleji vrátili zpět a chtěli potvrdit minulou výhru 2:0 z půdy čáslavské rezervy. Benátečtí si naopak za poslední tři kola připsali vždy plný bodový zisk a chtěli se tak určitě poprat o body i na půdě Dobrovic. Zajímavostí také bylo, že domácí trénuje Pavel Šafář, loňský lidovod právě benáteckých fotbalistů.

Poslední podzimní utkání rozhodlo, na jaké příčce budou oba celky přezimovat. Benátky měly v sázce dorovnání tříbodové ztráty na rezervu Čáslavi na 7. místě. Nakonec skončily po podzimní polovině soutěže na 11. pozici. Dobrovice je po podzimu na 4. příčce. Benátky nevstoupily do utkání na půdě svého okresního rivala vůbec dobře. Už v 17. minutě totiž po vlastní hrubce inkasovaly první branku. A podepsal se pod to zkušený brankář Bejr. Centr Mrklase téměř od autové čáry vyrazil nad sebe a padající balón si následně vyboxoval do vlastní branky1:0. To ale nebylo z benáteckého zmatkování zdaleka vše. Uplynuly totiž pouhé dvě minuty, kdy ve vápně dostal příliš prostoru Josef Kalíšek, podél brankáře Bejra mířil balon do opuštěné branky. Na brankové čáře však vykopl míč Rosenkranz. Balon nakonec skončil u tyčky na kopačkách hostujícího obránce Mareše, který svým odkopem trefil do těla před sebou ležícího spoluhráče Josefa Bejra, od kterého se míč odráží za brankovou čáru a byla z toho opět vlastní branka – 2:0. Benátečtí si tak během dvou minut dali dva zcela regulérní vlastní góly – jev vskutku nevídaný. Dobrovice tak ke dvougólovému vedení přišla jak se říká, jako „slepý k houslím.“ Hosté střídali už po dvaceti minutách hry. Zraněného Kozmu nahradil Radim Davídek. Z prvního poločasu za zmínku ještě stojí akce domácích, kdy Jílkův centr pustil mezi nohama za sebe Slunéčko, na zadní tyči stál zcela osamocený Vladyka, ale nepochopitelně hostující branku minul. To vše se odehrálo ve 40. minutě a první půle tak skončila výsledkem šťastně 2:0 pro domácí.

Více jak dvě stovky diváků sledovaly, jak ve 47. minutě Davídek svým centrem vybídl k zakončení Kohouta, který ovšem těsně přestřelil. V 53. minutě gólman Bejr napravil své zaváhání z první půle, když chytil jistý gól. Slunéčkův centr totiž doplachtil na hlavu Boška, jehož hlavičku hostující strážce svatyně vyškrábl perfektním zákrokem na rohový kop. O pět minut později byl faulován Kohout a Benátky měly zajímavou možnost standardní situace. Zahrání se ujal sám faulovaný Aleš Kohout a zakroutil míč přesně do sítě. Druhou ligou ošlehaný veterán Malík v brance Dobrovice nestačil reagovat – 2:1. V 70. minutě mohlo být vyrovnáno. Korejza našel volného Kopeckého, který se zřejmě šance zalekl a v dobré pozici trefil jen náruč Malíka. Jak už to tak bývá, po neproměněné šanci přichází trest v podobě inkasované branky. Centr před Bejrovu branku proletěl pokutovým územím, míč se dostal až na kopačky zcela volného Jaroslava Jílka, pro kterého nebyl problém přesně zacílit – 3:1. Pak ještě měly oba celky po jedné šanci na každé straně a v samém závěru ještě Dobrovice podtrhla čtvrtým gólem svou výhru. Rychlý útok zakončil Josef Jiránek a rozvlnil síť v hotující brance – 4:1. Benátečtí sice podlehli, ovšem oslavy konce podzimní části v hospodě na hřišti pod taktovkou DJ Kolibříka byly více než povedené!

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Sehráli jsme utkání, které bylo obrazem zmaru celého podzimu. Snažili jsme se udržet čisté konto, snad by se nám to i podařilo, nebýt triviálních chyb J.Bejra při první brance a J.Bejra a D.Mareše při druhém gólu. Nutno dodat, že jsme v prvním poločase prakticky neohrozili branku soupeře. V tom druhém jsme chtěli změnit nepřínivý stav a nadějí byla branka Kohouta. Když jsme se nadechovali k obratu, dostali jsme třetí gól. Čtvrtý byl už hřebíčkem do naší rakve.“

Předzápasové představení soupeře z Dobrovic naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Dobrovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola krajského přeboru :

  • FK Dobrovice – SK Benátky 4:1 (2:0)
  • Brand./Bol. – Kutná Hora 3:0 (1:0) článek
  • Štěchovice – Čáslav "B" 2:0 (2:0) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Český Brod 2:1 (2:0) článek
  • Union Beroun – N.Strašecí 0:4 (0:0) článek
  • SK Rakovník – Neratovice 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Hradištko – Sokol Libiš 0:1 (0:1) článek
  • Tn.Rakovník – Zápy 0:1 (0:0) článek