Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 14:00 hod.: FK Dobrovice - SK Benátky

V SOBOTU 13.11. v posledním v 15. kole podzimu jedeme k mužstvu - FK Dobrovice.


Opravdu pikantní zápas si fotbalový krajský přebor schoval až na úplný závěr své podzimní části. V posledním 15. kole podzimu budou benátečtí fotbalisté hosty v derby utkání na hřišti FK Dobrovice. Jen zhruba patnáct kilometrů vzdálený soupeř v loňském ročníku nastupoval v divizi, ale sestoupil, a tak se bude chtít vrátit do čtvrté nejvyšší soutěže. V dosavadním průběhu krajského přeboru získal ve 14 zápasech 24 bodů, když 7 mačů vyhrál, 3 remizoval a 4 prohrál. Při skóre 33:20 mu patří 5. příčka a vedoucí zápský Sokol ztrácí 7 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Dobrovice).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole nastoupily na půdě vlastního stadionu s cílem získat všechny tři body v duelu s celkem FK Brandýs-Boleslav. Soupeř se v tabulce nachází v dolní polovině, a tak byla výhra povinností. To se také domácím fotbalistům povedlo, když po bezbrankovém poločase nejprve udeřil po trestňáku Smetany hlavou Radek Šimek a pojišťovací gól na 2:0 přidal v samém závěru střídající dorostenec David Zuna (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobrovice:
Dobrovice v minulém kole zajížděla na půdu rezervy druholigové Čáslavi a po bezbrankové půli zvítězila stejně jako Benátky v poměru 2:0. I branky padly přibližně ve stejném čase jako v sobotním dopoledni u řeky Jizery. V 55. minutě poslal favorizovanější hosty do vedení Miškovský, v samém závěru, v 90. minutě přidal pojistku v podobě druhé branky Slunéčko. Proti Benátkám pak právě střelec první branky David Miškovský nebude moci nastoupit, jelikož v Čáslavi obdržel čtvrtou žlutou kartu a sezóna tak pro něj skončila, stejně jako pro Martina Zbončáka, který má třízápasový distanc za červenou kartu, kterou viděl ve 12. kole v Českém Brodě. (článek z utkání).
FK Dobrovice nastoupila v minulém 14. kole venku proti Čáslavi „B“ (0:2) v této sestavě: Malík – Kalíšek, Vladyka, Hnízdo, Pečinka – Šťastný, Miškovský, Tuma, Jílek – Mrklas, Slunéčko

Představení soupeře – FK Dobrovice
Druhý účastník krajského přeboru z okresu Mladá Boleslav v minulosti patřil k tradičním účastníkům divize. Dobrovičtí většinou hráli východočeskou skupinu C. V sezóně 2008/09 se Dobrovice epizodně objevila v kraji po sestupu z divize, kam se po ročním působení v přeboru opět vrátila, aby o rok později opět sestoupila. A právě v ročníku 2008/09 Benátky slavily po dlouhé době návrat do kraje a na vzájemný domácí zápas s Dobrovicí (1:2) se přišla tehdy podívat rekordní návštěva čítající 620 diváků! (článek z utkání). Na jarní odvetu ve městě cukru (1:0) pak dorazilo také slušných 350 příznivců (článek z utkání).
V loňském ročníku, jak jsme už uvedli, Dobrovice sestoupila z divizní soutěže a ohlásila, že by hned po roce chtěl vrátit zpět. Zatím jsou Dobrovičtí poněkud za očekáváním. Pojďme se podívat na jejich kádr. V brance už nepůsobí Jakub Kraus, který byl přeřazen do „B“ mužstva. Kraus pak v minulosti několikrát nastoupil do branky druholigových Vítkovic. Za něj našli v Dobrovicích zdatnou náhradu, jíž je devětatřicetiletý Jiří Malík. Ostřílený gólman v minulosti dlouhou dobu působil v druholigové Mladé Boleslavi, odkud se přesunul rovněž do druhé ligy do Čáslavi. Tam působil v pozici druhého brankáře jěště v roce 2008, pak se ujal trénování gólmanů právě v celku Zenitu. Záda mu kryje Ondřej Bartoš. V obraně působí několik zkušených borců. Jednoznačně nejzkušenějším je Martin Zbončák. Pětatřicetiletý třinecký rodák začal hrát ligu v Brně, poté se přes Liberec, Spartu Praha dostal do ruského Dynama Moskva, odkud putoval do Slavie Praha. Dalším působištěm pak byl druholigový Most, řecká Soluň, druholigový Hradec Králové a prvoligoví střížkovští Bohemians. Odtud se pak tento velice zkušený cestovatel dostal do Dobrovice. Třiatřicetiletý Josef Kalíšek je další oporou zadních řad. Benátečtí příznivci ho jistě znají z jeho dvojího působení u řeky Jizery. Mimo toho si Kalíšek zahrál třetí ligu za rezervu ligové Mladé Boleslavi a dokonce byl v širším kádru pro předkolo Ligy Mistrů a následně i první ligu v FK Mladá Boleslav. V záloze je zřejmě nejostřílenějším třiatřicetiletý Jiří Krejcar, který přišel do Dobrovic z třetiligových Ovčár. Krejcar je kvalitní hráč zejména pro zahrávání standardek. Hrál druhou ligu za Kolín a Hradec Králové. Následně pak hrál třetí ligu v Ovčárech. V Benátkách loni působil Martin Hrdina, bývalý futsalový reprezentant a taktéž hráč Dobrovic. Hrdina ovšem v Dobrovicích na podzim nepůsobí a hostuje v Mnichově Hradišti u účastníka I.A třídy. V útoku pak působí kanonýr David Boško, který v divizi pravidelně zatěžoval konta soupeřových gólmanů a momentálně je nejlepším střelcem týmu ze sedmi brankami. Kanonýrem je také David Miškovský nebo Jakub Slunéčko, který ve své kariéře byl i v širším kádru prvoligového týmu FK Bohemians Praha, kam se ale neprobojoval, a tak hrál třetí ligu na farmě v týmu AFK Sokol Semice. Následně se objevil v krajském přeboru v Rožďalovicích a Zápech, kde patřil k elitním střelcům a ze Záp je v Dobrovicích na hostování.
Trenérem tohoto celku je bývalý benátecký lodivod Pavel Šafář, kterému asistenta dělá někdejší dobrovický hráč Jiří Maruška. Není bez zajímavosti, že právě Maruška rozhodl ještě jako hráč utkání krajského přeboru v roce 2008, které jsme už zmiňovali.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha - západ) a na pomezí mu budou pomáhat p. Malý Milan z Ondřejova (Praha - východ) a p. Drábek Tomáš. Delegátem ČMFS je p. Mareš Pavel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 15. kola krajského přeboru bude na stadionu v Dobrovici sehráno v SOBOTU 13. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Autobus do nedalekých 15 km vzdálených Dobrovic vypraven NEBUDE! Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 15.kolo: FK Dobrovice – SK Benátky

Stránky soupeře: FK DOBROVICE

--> Zpět