Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 26.04.2009

SK Benátky   SK Úvaly
0:2
( 0:2 )

Bejr – Novotný (58. Hruška), Pára, Kolář, Olšák – Korejza, Mulač, Sabol, Kořínek (72. Novák) – Karásek, Došlý (85. Mareš)

Diváků: 300

Havel – Matějka, Švec, Macek, Mora – Kokeš, Frič, Kocián, Toncar (90. Bielik) – Alawari (80. Kaucký), Pavlíček (26. Vojtěch)

 
góly: 7. a 43. Matějka
karta: 56. Mulač – 2. Švec
karta:
rozhodčí: Kabyl – Zuskin, Prislupský, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 4:8
Střely mimo: 3:1
Rohové kopy: 6:7
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 18:8
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dobře hrající Úvaly zaslouženě v Benátkách zvítězily !

V rámci 22. kola krajského přeboru mužů přivítaly Benátky svého soka z Úval. K řece Jizeře rozhodně nepřijel odevzdaný mančaft, který by jen bránil. Ba naopak.  Úvalští, kteří v zimní pauze velice vhodně posílili, byli po celý zápas lepším týmem a týmovou hrou naprosto zaslouženě v Benátkách zvítězili. Hodně vidět byli především dvougólový střelec Matějka, černá nigerijská perla Alawari a také zkušený Kocián. Ve druhé půli zachránil Benátky brankář Bejr, který kryl minimálně tři stoprocentní šance soupeře.

Zápas začal hned ve 2. minutě kuriózní situací. Obránce Milan Švec se vydal na útočný výlet, ale některý z jeho spoluhráčů ztratil míč a rýsovalo se přečíslení Benátek. Švec však odpálil na zemi míč úmyslně rukou a po právu viděl žlutou kartu. Již v 7. minutě se poprvé měnilo skóre. Nedůrazu benátecké obrany využil kanonýr Tomáš Matějka, naskočil si na centr ze strany a hlavou překonal Bejra – 0:1. Benátecký brankář si sice na míč sáhl, ale zabránit mu v cestě do sítě nedokázal. Již ve 26. minutě byli hosté poprvé nuceni střídat. Zraněného Pavlíčka nahradil Vojtěch. Benátky si za celý první poločas nevypracovaly jedinou vážnější šanci. Ke konci první půle sice domácí měli územní převahu, ale paradoxně znovu inkasovali. Benátky se snažily zahrát ofsajd systém, to se jim však nepovedlo. Za zády obrany se zjevil Tomáš Matějka a po perfektním centru Alawariho hlavou vstřelil svůj druhý gól v zápase a poslal Úvaly do dvoubrankového trháku – 0:2.

Benátky do druhého poločasu příliš své pojetí hry nezměnily, a tak Úvaly opět pokračovaly ve své hře. V 50. minutě ostřílený Kocián prokličkoval středem hřiště, předložil míč Alawarimu, který parádní střelou zpoza vápna orazítkoval břevno Bejrovy branky! Všichni včetně benáteckého brankáře jen sledovali, kterak se balón snáší k šibenici, aby se odrazil od břevna. V 64. minutě Kocián přesně našel na malém vápně volného Alawariho, který trefil vybíhajícího Bejra do nohou a Kocián, který se poté chystal hlavičkou dorážet, již stál v ofsajdu. O dvě minuty později byla k vidění opět gólovka Úval a v hlavní roli byl opět nezastavitelný nigerijský útočník Allison Alawari. Ten se zjevil opět na malém vápně zcela volný za benáteckou obranou, ale Bejr v tu chvíli chytil stoprocentní gól. V 83. minutě Benáteckým hrubě nevyšel ofsajd systém. Za záda obránců se vřítili osamocení Toncar a střídající Kaucký. Toncar postupoval z levé strany, předložil Kauckému, který měl před sebou na tři metry pouze brankáře Bejra. Zkušený benátecký gólman však i tento pokus skvěle pokryl a stal se smutným hrdinou utkání. Benátečtí za celý zápas nevymysleli téměř nic a pokud budou chtít být příští týden Litoli důstojným soupeřem, musí výrazně zlepšit herní projev! Litol totiž na domácím hřišti body nerozdává!

Trenér Benátek Pavel ŠAFÁŘ: Soupeř byl zatím tím nejtěžším, kterého jsme na jaře potkali a zaslouženě zvítězil. Hráčům nemám co vytknout, soupeř nás prostě přehrál. Z jednotlivců podal výborný výkon Karásek.

Všechno FOTO ze zápasu ZDE! 

Předzápasové představení soupeře z Úval naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Úvaly ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Úvaly 0:2 (0:2)
  • SK Černolice – TJ So.Libiš 1:2 (0:0) - článek
  • Pol.Nymburk – Velvary 2:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • St.Boleslav – Semice 2:1 (0:1) - článek
  • Příbram – N.Strašecí 4:1 (1:1) - článek 1 a 2
  • Řevnice – Dobovice 2:1 (2:0) - článek
  • Un.Beroun – Zápy 1:1 (0:1) - článek 1 a 2
  • Litol – Vlašim "B" 1:1 (1:0) - článek 1 a 2

Příští 23. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: FK Litol – SK Benátky, Libiš – Úvaly (10:15), Velvary – Černolice, Zápy – St.Boleslav, Dobrovice – Un.Beroun, N.Strašecí – Polaban Nymburk, NEDĚLE: Semice – Sp.Příbram, Vlašim "B" – Řevnice.

Fotogalerie