Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky – SK Úvaly

V NEDĚLI 26.4. přijedou k utkání 22. kola na benátecký pažit SK ÚVALY.


"Anglický týden" právě prožívají fotbalisté SK Benátky nad Jizerou. Poté, co svěřenci trenéra Šafáře překvapivě zvítězili minulý víkend ve Vlašimi 2:1, sehráli ve středu odložené utkání 18. kola na domácí půdě s Nymburkem. Nyní je na programu 22. kolo, v němž náš celek na domácí půdě přivítá tým SK Úvaly. Nedělní soupeř z Úval v dosavadním průběhu soutěže získal 22 bodů, když v 21 odehraných zápasech šestkrát zvítězil, čtyřikrát remizoval a jedenáctkrát prohrál. Při pasivním skóre 29:38 se Úvalští řadí na 12. příčku tabulky středočeského krajského přeboru (dosavadní výsledky v KP – SK Úvaly).

NA PODZIM venku v Úvalech:
Na podzim jsme hráli na půdě soupeře, kde se nám podařilo zvítězit vysoko 6:2. Domácím byl ve 43. minutě vyloučen Panýrek a Úvaly tak více jak poločas dohrávaly o deseti hráčích. V poločase náš celek vedl 2:1 a ve druhé půli ještě dalšími čtyřmi brankami definitivně domácí potopil. Za Benátky se trefili Voljanskij 2, Vajgl, Kalíšek, Novák a Dytrt (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V posledním odehraném zápase, jak už bylo řečeno, náš tým hrál na domácí trávě a soupeřem mu byl v dohrávaném utkání 18. kola SK Polaban Nymburk. Průměrné přeborové utkání nabídlo jen několik šancí. Za domácí měl blízko ke gólu Korejza. Benátky pak několikrát zachránil brankář Josef Bejr, který se vyznamenal především při šancích Otta, Průchy a Černohlávka (článek z utkání).

MINULÉ kolo Úvaly:
Úvaly v minulém kole hrály na domácím trávníku s Černolicemi. Utkání bylo důležité, neboť oba celky jsou sestupem ohroženy a bojují o každý bod. V zápase se trefili obě zimní posily Úvalských. První branku dal ostřílený Kocián ve 25. minutě zápasu a druhý gól dal v 84. minutě Nigerijec Alawari. Úvaly tak získaly veledůležité tři body v boji o záchranu. (článek z utkání).
Úvaly nastoupily v minulém kole doma proti Černolicím v této sestavě: Havel – Matějka, Švec, Macek, Mora – Kokeš, Frič, Kocián (90. Zikmund), Toncar – Alawari (90. Pavlíček), Špringr (46. Vojtěch)

Představení soupeře – SK Úvaly:
Jedním z brankářů je letos již čtyřicetiletý nestárnoucí Radek Havel, který pamatuje v černobílém dresu ještě I.B třídu. Dalším gólmanem je Tomáš Popelka, který přišel na hostování z týmu AFK Nehvizdy (III.třída Praha – východ). Oba brankáři ale podávají odpovídající výkony a v základní sestavě se střídají. V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář. O ofenzívu se starají především záložníci Tomáš Matějka, který dal pět branek a Jindřich Pavlíček, jenž je zároveň se sedmi zásahy nejlepším střelcem mužstva. Do kádru v létě přišel také nadějný Adam Bielik z Bohemians 1905. V záložní řadě nově působí Karel Kocián, tento čtyřicetiletý velezkušený středopolař přišel na hostování z divizních Jiren společně s dalším záložníkem Janem Toncarem. Kocián ve své kariéře hrál druhou ligu v Brandýse nad Labem a v Teplicích. Třetí nejvyšší soutěž si pak zahrál v dresech Českého Brodu, Mělníka a pražských Krče, Střížkova a Bohemians. Kocián je odchovancem Sparty Praha. Dalším zajímavým jménem, který přišel do Úval bezesporu je nigerijský útočník Alawari Emmanuel Allison. Tento jednadvacetiletý útočník ještě na podzim působil v dresu třetiligové Sparty Krč. Na podzim v ČFL v devíti zápasech jednou skóroval. Trenérem družstva je zároveň čelákovický funkcionář Karel Báča.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kabyl Jiří a na pomezí mu budou pomáhat p. Zuskin Petr a p. Prislupský Martin. Delegátem je p. Bohuněk Karel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 26. dubna 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 22.kolo: SK Benátky – SK Úvaly

Stránky soupeře: SK ÚVALY

--> Zpět