Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 23.04.2011

Sokol Nové Strašecí   SK Benátky
2:0
( 0:0 )

Kut – Krupička, Zázvorka, Kollár, Ducár (90. Krumhanzl), Vašák, Jelínek, Duchoň, D. Mrázek (79. Kaválek), J. Mrázek (90+2. Štika), Soukup

Diváků: 150

Bejr – Rosenkranz (51. Kučera), Novák, Karásek, Mareš – Novotný (85. Zuna), Jech, Kohout, Smetana, Korejza – Kozma (67. Šimek)

 
góly: 62. J. Mrázek, 87. Vašák
karta: 87. J. Mrázek – 22. Novák, 50. Kozma, 85. Novotný
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Benák, Šmejkal, delegát: Škvára
  Střely na branku: 5:2
Střely mimo: 6:3
Rohové kopy: 7:4
Ofsajdy: 0:4
Fauly: 9:31 !!!
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky si udělaly "výlet" do Nového Strašecí !

Ve 21. kole krajského fotbalového přeboru se Benátky vydaly na cestu do Nového Strašecí. Tamní Sokol je pro Benátecké v letošní sezóně prokletým soupeřem, neboť svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého oba duely s tímto sokem prohráli. Na druhou stranu je ale potřeba zdůraznit, za jakých podmínek. Poměr faulů, devět domácí na jedenatřicet (!) hostujících, je opravdu do očí bijící! Benátky navíc na příští domácí utkání s Čáslaví „B“ přišly o vykartovaného Novotného a start zraněných Nováka s Rosenkranzem je ohrožen.

První šance v utkání přišla už v 5. minutě, a to pro Benátecké. Kozma svým centrem našel hlavu Aleše Kohouta, jehož pokus dokázal vytěsnit ostřílený gólman Kut na roh. Byla to jedna z celkových dvou střel hostí na branku. Více příležitostí totiž odmávanými ofsajdy a zapískanými útočnými fauly páni rozhodčí hostům nedovolili. Ve 20. minutě Karásek v nouzi vrátil balón Bejrovi, který jej chopil do rukavic a sudí Svoboda nařídil nepochopitelně nepřímý kop z malého vápna! Za předčasné vyběhnutí ze zdi navíc dostal žlutou kartu Novák. Následně pak Ducár napálil zeď. Na druhé straně zahrozil Jech, který po centru Novotného vystřelil, ale domácí stačili míč tečovat na rohový kop. Krátce před koncem první půle mohl Sokol poslat do vedení Duchoň, ale jeho hlavičku reflexivně vyrazil Bejr na roh. Po zahrání rohového kopu dostal Sebastián Novák ve vápně tvrdý úder loktem do obličeje, s krvácející tržnou ranou se svíjel ve vápně, ale sudí Jindřich Svoboda se ani neobtěžoval Nováka zkontrolovat a přivolat lékaře. Ukončil poločas a poklusem se odebral do šatny.

Novák nastoupil do druhého poločasu se sebezapřením a obvázanou hlavou. V 53. minutě mohli domácí změnit bezbrankové skóre. Ducár se totiž zbavil Karáska, ale jeho střele vystavil stopku Josef Bejr, když vyrazil balón na rohový kop. V 62. minutě už se domácí přece jenom dočkali. Vašákův centr Benátky odvrátily jen na hranici vápna k Janu Mrázkovi, jenž k levé tyči nedal Bejrovi žádnou šanci – 1:0. V 73. minutě musel zákrok předvést i Petr Kut, když Kohoutu technickou střelu s menšími obtížemi vyrazil mimo tři tyče. K žádnému dalšímu ohrožení novostrašecké branky se už hosté nedostali a navíc v 87. minutě ještě inkasovali další gól. Rozhodčí Jindřich Svoboda daroval modrobílým trestný kop z ideální vzdálenosti a Marek Vašák se technickou střelou přes zeď nemýlil – 2:0. Zbytek zápasu už byl pouze formalitou, Strašecí si tak za podivných okolností připsalo do tabulky tři body a náleží mu 6. příčka.

Opět se potvrdilo, že k některým zápasům nemá cenu ani cestovat, neboť vítěz utkání je už „předem“ známý. V příštím kole do Benátek přijede rezerva Čáslavi, která urvala překvapivé vítězství v Neratovicích a před desátými Benátkami má rozdíl čtyř bodů.

 

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Obavy z utkání v Novém Strašecí se staly realitou. Jednostranné vedení zápasu "pány rozhodčími" nás od začátku psychicky zlomilo. Kromě prohry jsme si domů odvezli vykartovaného Novotného a zraněné Rosenkranze a Nováka. Při zranění Nováka, který dostal těšně před poločasem úder loktem do obličeje a byl zalitý krví, rozhodčí nenařídil ani ošetření a ještě zbaběle utekl do kabin!  Velkou zajímavostí je také poměr faulů, což se opravdu jen tak nevidí a nechť si kažý sám udělá obrázek z tohoto utkání."

Trenér N.Strašecí Miloslav Mrázek: „Myslím si, že jsme celé utkání měli převahu a že jsme akorát nedokázali proměnit šance. Naše vítězství je zcela zasloužené. Hosty jsme do žádné šance nepustily. Musím říct, že Benátky velmi dobře bránily."

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Nové Strašecí – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola krajského přeboru :

  • Nové Strašecí – SK Benátky 2:0 (0:0)
  • Český Brod – Kutná Hora 2:0 (1:0) článek
  • Un.Beroun – Brand./Bol. 4:1 (0:0) článek
  • Štěchovice – Dobrovice 3:0 (0:0) článek
  • SK Zápy – Sokol Libiš 3:0 (1:0) článek
  • SK Úvaly – Hradištko 6:1 (3:0) článek
  • Neratovice – Čáslav "B" 0:1 (0:1) článek
  • Tn.Rakovník – SK Rakovník 1:1 (1:1) článek

Příští 23. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Libiš – Č.Brod (10:15), Brand./Bol. – Úvaly, (10:15), SK Rakovník – Zápy, Hradištko – Tn.Rakovník, Dobrovice – Un.Beroun, NEDĚLE: SK Benátky – Čáslav "B", K.Hora – N.Strašecí, Štěchovice – Neratovice.