Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: Nové Strašecí - SK Benátky

V SOBOTU 23.4. ve 21. kole cestují Benátky k týmu - TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ.



Většina fotbalistů benáteckého áčka necestovala ve středu k pohárovému utkání do Poříčí nad Sázavou, neboť případná zranění či další oslabení by byly pro poměrně úzký kádr značným problémem. Benátečtí se tak mohli v klidu připravovat na sobotní 22. kolo krajského přeboru, v němž budou zajíždět na půdu TJ Sokola Nové Strašecí. S týmem z Rakovnicka se Benátky zatím střetly ve všech třech přeborových sezónách a nejinak je tomu také tento ročník. Sokol v dosavadním průběhu soutěže za 20 zápasů 8 vyhrál, 5 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 35:28 a zisku 29 bodů pak svěřencům trenéra Mrázka patří 6. pozice. Benátečtí mají v tabulce jen o dva body méně, a tak bude určitě o náboj postaráno (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Nové Strašecí).

NA PODZIM doma proti N.Strašecí:
Podzimní utkání s Novým Strašecím přineslo v Benátkách zřejmě nejvíce emocí za tuto půlsezónu. Podivné rozhodování sudích v čele s hlavním Machýčkem dalo nervozitě jasný podnět. Výsledkem byly neuvěřitelné čtyři červené karty, po dvou na obou stranách. Oba celky tak dohrávaly duel o devíti hráčích na každé straně. Strašecí nakonec vyhrálo 3:2 a v Benátkách zavládlo rozčarování. O góly poražených se postarali Kohout s Korejzou (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole vybojovaly tři důležité body, když na domácím trávníku doslova zdolaly nepříjemný Český Brod. Předposlední celek přeborové tabulky se totiž na jaře zvedl a nehraje vůbec špatně. Branka Milana Korejzy z 60. minuty ale Benátecké spasila a vynesla jim veledůležitou výhru. Hráči od Jizery tak zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo N.Strašecí:
To Nové Strašecí ve 21. kole body nevybojovalo. Modrobílí cestovali na půdu Čáslavi „B“, která na jaře ještě nevyhrála. Tato bilance se po závěrečném hvizdu změnila. Klíčovým momentem utkání pro hosty zřejmě bylo zranění jejich klenotu, kanonýr Kudely, z 30. minuty. Hosté se poté zatáhli do obranné ulity a snažili se hájit výsledek 0:0. To se jim ale stalo osudným, neboť jejich defenzivu prolomil v 77. minutě Šisler a konečnou podobu výsledku na 2:0 pro rezervu Čáslavi dal dvě minuty před koncem Maxa (článek z utkání 1 a 2).

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Pojďme si představit ústřední postavy kádru soupeře z Rakovnicka. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je jedenačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápasech 2 .ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu, a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. V novostrašeckém klubu se stal inventářem, neboť už několikátou sezónu spolehlivě kryje branku Sokola a je jednou z největších opor mužstva trenéra Mrázka. Nejlepším střelcem týmu je s deseti brankami (4. místo mezi nejepšími kanonýry krajského přeboru) syn bývalého mecenáše prvoligové Mladé Boleslavi či pražské Slavie Zdeňka Kudely (nyní Viktoria Žižkov), pětadvacetiletý Matyáš Kudela. Kudela junior působil v mládežnických kategoriích Mladé Boleslavi, kde se však neprosadil a již několikátý rok působí v Novém Strašecí, kde sází soupeřům branky jako na běžícím páse. Každoročně obsazuje klubového krále střelců, avšak, jak už jsme uvedli výše, zápas v Čáslavi nedohrál, a tak je otázkou, zda vůbec nastoupí k sobotnímu duelu proti Benátkám. Svým zarputilým stylem je pro tým důležitý také Jan Ducár, jenž kromě Strašecí nastupoval také v Rakovníku a Stochově. Kromě Kudely jsou v popředí klubového hodnocení střelců tak Jan Mrázek s Tomášem Neumanem, kteří dali shodně po čtyřech gólech. Trenérem týmu je pan Miloslav Mrázek.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Šmejkal Jiří také z Českého Brodu. Delegátem ČMFS je p. Škvára Eduard.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání jarního 21. kola krajského přeboru bude na stadionu v Novém Strašecí sehráno v SOBOTU 23. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 21.kolo: TJ sokol Nové Strašecí – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ

--> Zpět