Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 20.03.2010

FK Brandýs-Boleslav   SK Benátky
5:0
( 2:0 )

Halbich – Reichert, Ježek, Sunkovský, Krajíček – Trnka (54.Vodák), Miškovský, M. Krulich (62.Lhota), Moravský (78.Kovařík) – Petýrek, D. Krulich

Diváků: 150

Bejr – Bláha (50.Šimek), Lacina, Pára, Beneš – Korejza, Kohout, Karásek, Novotný – Voljanskij, Došlý (73.Davídek)

 
góly: 21. Sunkovský, 7. a 72. Moravský, 66. a 90+1. Petýrek
karta: 40. Petýrek, 58. Krajíček
karta:
rozhodčí: Glogar – Schořovský, Vočka, delegát: Maurer M.
  Střely na branku: 10:2
Střely mimo: 2:2
Rohové kopy: 0:6
Ofsajdy: 7:2
Fauly: 20:13
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Do jarních odvet vstoupili benátečtí debaklem !

V sobotu odstartovaly boje v krajském přeboru a benátečtí zajížděli dopoledne v 17. kole do nedalekého Brandýsa n/L. Po špatném výkonu utrpěli vysokou porážku a určitě mají do dalšího mistrovského utkání, kdy příští neděli přijede do Benátek FK Kolín o čem přemýšlet. K prvnímu zápasu jarní části soutěže v benáteckém dresu nastoupily také dvě nové posily. Michal Voljanskij ani se sebezapřením hrající Aleš Kohout se však neprosadili a zapadli do šedého průměru mužstva, která nedokázalo Halbichovu branku téměř vůbec ohrozit. To domácí si ve svých šancích věděli rady a gólman Bejr ještě musel několikrát hasit hrozbu inkasované branky.

Těžký terén předurčoval, že se příliš pohledný fotbal hrát nebude. Jak se později ukázalo, lépe se s tímto faktem popasovali domácí fotbalisté, kteří se také velice záhy ujali vedení. První kiks benátecké obrany potrestal trestuhodně volný Marek Moravský, jenž s klidem mazáka obešel Bláhu a  tváří v tvář Bejrovi poslal balón po zemi k tyči – 1:0. Jiří Bláha neměl při bránění mladého útočníka rozhodně čisté svědomí. Další vykřičník pro hosty přišel v 16. minutě. Téměř z totožné situace, jako před chvílí Moravský mohl skórovat také Radek Miškovský. I on měl před sebou pouze Josefa Bejra, jenž se však vytáhl a pohotovým zákrokem nohou tuto příležitost zlikvidoval. Den otevřených dvěří obrany Benátek pokračoval. Fotbalisté Brandýsa-Boleslavi postupovali ve třech na jediného beka a vše zakončil Miroslav Krulich tvrdou ránou pod břevno. Bejr se natáhl a dokázal ještě vyškrábnout tento pokus nad břevno! Časomíra ukrojila další tři minuty a svěřenci trenérů Tesaře a Samuela vedli již o dvě branky. Přesný centr Ježka lízl hlavou nejzkušenější hráč domácího výběru a ač tísněn benáteckým Pavlem Benešem, dokázal kapitán v jedné osobě Miroslav Sunkovský zamířit přesně a míč se snesl k tyči hostujícíc branky – 2:0. Benátky v prvním poločase směrem dopředu vůbec nic nevymysleli, navíc na branku nevyslali ani jedinou střelu!

Obrana benáteckého celku své počínání nezlepšila ani ve druhé poločase. A v 66. minutě je navíc hráči Brandýsa-Boleslavi potrestali třetí brankou. Střídající Vodák postupoval spolu s Václavem Petýrkem na jediného beka hostí. Prvně jmenovaný přihrál přesně na nohu druhého nejlepšího střelce krajského přeboru, a ten měl už úlohu jednoduchou - trefit prázdnou branku – 3:0. To však nebylo pro domácí ještě dost. Ještě před další inkasovanou brankou ale zahrával trestný kop Aleš Kohout, dobře trefil přes zeď, ale Halbich stál přesně v místech, kam dolétl balón a tento jediný vážnější pokus Benátek o vstřelení branky zmařil a první střela na branku skončila v rukavicích brankáře. O pouhou minutu později domácí opět přečíslili obranu Benátek a Marek Moravský svým druhým gólem v zápase poslal střelu kolem brankáře Bejra – 4:0. Moravský mohl dosáhnout hattricku, když prolétl okolo Beneše a přehodil Bejra. Míč na brankové čáře ale jeden z bránících beků odvrátil. I přesto se Brandýs-Boleslav pověstného bůra dočkal. Stále stejný model jako při předchozích čtyř brankách. Benátky vyrazily vpřed, zapomněly na zadní vrátka, kde Václav Petýrek pohodlně doklepl míč do prázdné branky a svým druhým zásahem v zápase uzavřel skóre – 5:0. Benátky tak za celý zápas nic kloudného nepředvedly a pokud budou předvádět fotbal jako v Brandýse n/L., mohou se pomalu začít připravovat na boje v I.A třídě!

As.trenéra Pavel Jícha: Soupeř nás jednoznačně přehrál a po zásluze zvítězil. Kvalita Brandýsa, jehož kádr se přes zimu obměnil zůstala na stejné úrovni jako tomu bylo na podzim. Naše mužstvo jehož kvalita je díky nedoplnění kádru po mnoha odchodech bohužel na úplně jiné úrovni.  Pokud chceme v KP hrát nadále důstojnou roli je nutno mužstvo bezpodmínečně posílit o několik kvalitních a zkušených hráčů.

Předzápasové představení soupeře z Brandýsa naleznete ZDE! 

ON-LINE: FK Brandýs/Boleslav – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 17. kola krajského přeboru :

  • FK Brandýs/Boleslav – SK Benátky 5:0 (2:0)
  • Vlašim "B" – Sedlčany 7:0 (3:0) - článek
  • FK Kolín – Neratovice 3:0 (3:0) - článek 1 a 2
  • Zápy – Pol.Nymburk 4:1 (2:1) - článek
  • N.Strašecí – Polepy 1:2 (0:1) - článek 12
  • Un.Beroun – FK Litol 1:1 (0:1) - článek a 2
  • Libiš – SK Úvaly 0:0 (0:0) - článek 1 a 2
  • Semice – Milín 0:0 (0:0) - článek

Příští 18. kolo v 15:00  hod.: SOBOTA: Polepy – Semice, Litol – N.Strašecí, Milín – Zápy, NEDĚLE: SK Benátky – FK Kolín, Pol.Nymburk – Brand./Bol., Sedlčany – Un.Beroun, Neratovice – Libiš, Úvaly – Vlašim "B".