Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: FK Brandýs/Boleslav - SK Benátky

V SOBOTU 20.3. v 17. kole jedeme dopoledlne k týmu FK BRANDÝS/BOLESLAV.


Příznivci benátecké kopané a celého krajského přeboru se konečně dočkali. Již o tomto víkendu totiž odstartují první jarní boje v nejvyšší krajské soutěži. V tuto chvíli není zdaleka jasné, zda se odehrají všechna utkání, protože nevyzpytatelné počasí může kvalitu trávníků rozhodně změnit. Věřme však, že fotbalisté Benátek hrát budou. A kde svedou bitvu o první jarní body do vyrovnané tabulky? V sobotu 20. března od 10:15 hodin změří síly na brandýském hřišti Na Spořilově s domácím celkem FK Brandýs-Boleslav. Nedalekému soupeři patří v tabulce 13. příčka, když ze šestnácti odehraných zápasů šestkrát vyhrál, dvakrát remizoval a celkem osmkrát odešel z pole poražen. Při skóre 31:35 tak hráči od řeky Labe mají na kontě dvacet získaných bodů, což je o čtyři méně než benátecký celek. (dosavadní výsledky v KP – FK Brandýs/Boleslav).

První jarní kolo bylo celoplošně odloženo, a proto benátečtí fotbalisté načnou odvetné boje na půdě týmu Brandýs-Boleslav. V přípravném období benátečtí nezaháleli a pilně se na boje o mistrovské body připravovali. Zúčastnili se tak zimního turnaje pražského Meteoru, což ale podle slov asistenta trenéra Pavla Jíchy nebyla příliš šťastná volba. Poslední přípravný zápas sehrály Benátky na mladoboleslavské umělce s týmem Milovic, hrajících I.B třídu. Z výhry se radovali naši fotbalisté, když těsně zvítězili 2:1. O branky se postarali zimní posila Šimek a mladý Davídek. (viz. přípravná utkání). V tomto zápase v útoku nastoupilo nové duo. Z třetiligových Ovčár přišel dobře známý kanonýr Michal Voljanskij, jenž u Jizery působil v podzimní části loňské sezóny. Ten by měl vytvořit údernou dvojici s dalším novicem Alešem Kohoutem. Někdejší hráč ligového Jablonce či druholigové Mladé Boleslavi naposledy působil v divizní Dobrovici a Benátečtí si od něj rozhodně slibují góly. (viz.změny v kádru).

NA PODZIM doma s Brandýsem:
(článek z utkání).

Představení soupeře – FK Brandýs/Boleslav:
Fotbalisté Brandýsa-Boleslavi k zimním přípravě jednak využívali halu brandýského Sport centra a areál hřiště na Spořilově, dále pak staroboleslavskou Houšku a také umělou trávu pražského klubu ČAFC, kde sehráli několik přátelských zápasů mj. s divizní Admirou Praha.
Pojďme si nyní udělat krátkou procházku hráčským kádrem. Branku střeží zkušený Martin Halbich, který působil dlouhou dobu právě ve staroboleslavském Slavoji. Obranu diriguje brandýský inventář Miroslav Sunkovský a v záloze nastupuje neméně zkušený Jiří Ježek, který si zcela jistě pamatuje souboj s Benátkami ještě v I.A třídě. Technickým hráčem v záloze je také futsalista ligové pražské Slavie, zkušený Roman Macháček. Největší zbraň tohoto celku je zcela jistě útok. Druhým nejlepším kanonýrem krajského přeboru je Václav Petýrek, který je svou zarputilostí nebezpečným pro každého brankáře a na podzim to potvrdil, když deseti brankami zatížil konta soupeřů. Jeho kolega z útoku Petr Stupka se vrátil do týmu konkurenta Sokola Zápy, a tak bude zajímavé sledovat, kdo zaujme místo v ofenzívě sobotního soupeře. Brandýs-Boleslav má také novou dvojici koučů. Trenérské taktovky se chopili pánové Tesař a Alexandr Samuel.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Schořovský Jan z Příbrami a na pomezí mu budou pomáhat p. Glogar Petr také z Příbrami a p. Vočka Miroslav z Rožmitálu pod Třemšínem u Příbrami. Delegátem svazu je p. Maurer Miroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 17. kola krajského přeboru bude na stadionu Na Spořilově v Brandýse n/L. sehráno v SOBOTU 20. března s výkopem v 10:15 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí v 8:45 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 17.kolo: FK Brandýs/Boleslav – SK Benátky

Stránky soupeře: FK BRANDÝS/BOLESLAV

--> Zpět