Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 12.04.2014

TJ Sokol Nové Strašecí   SK Benátky
0:5
( 0:3 )

Kut – Mžourek, Bláha, Ducár (52. Volf), Vašák, Hartman (65. Paluba), Duchoň, Kapek, Mrázek (73. Janoušek), Bidrman, Kaválek

Diváků: 100

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák (82. Rosenkranz) – M. Novotný (62. Šimek), Buryán (75. Smetana), Škarecký (79. J. Novotný), Jiránek – Kamlach (70. Sosnovský), Martin Korec

 
góly: 8. Buryán, 15. Jiránek, 31. z pen. a 70. Martin Korec, 77. Šimek
karta: 30. Kut, 39. Ducár, 50. Mrázek – 55. Buryán
karta:
rozhodčí: Kubečka P. – Nehasil, Myška
delegát:
Voráček Jan
  Střely na branku: 1:6
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 1:7
Ofsajdy: 0:10
Fauly: 8:7
Hráč utkání:
Martin Kaválek
Hráč utkání:
Martin Korec

Průběh zápasu

Benátky odčinily domácí porážku z minulého týdne !

Napravit si reputaci a hlavně chuť, to byly hlavní cíle benáteckých fotbalistů před utkáním na půdě Nového Strašecí. Domácí tým je pro Benátecké  vždy nepříjemným soupeřem a zisk tří bodů není z těchto střetnutí samozřejmostí. Tentokrát ale Benátky potvrdily, že patří ke špičkovým týmům krajského přeboru. Od úvodních minut diktovaly tempo hry, zatímco domácí byli pasováni do role němých přihlížejících. Benátečtí opět ukázali svou sílu zejména v proměňování brankových příležitostí a i kvůli tomu si připsali důležité tři body za přesvědčivou výhru 5:0.

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Pavla Kubečky měli Benátečtí častěji přilepen míč na svých kopačkách a hned svoji první šanci přetavili v branku. Centr od rohového praporku v podání Škareckého doplachtil na hlavu Jana Buryána, jenž mířil mimo dosah zkušeného brankáře Kuta – 0:1. Benátečtí i nadále vládli. Po faulu Kaválka na Borovičku u pravé postranní čáry zahrál tuto standardku Korec, na centrovaný míč naskočil Josef Jiránek a Kut se ohlédl za svá záda podruhé – 0:2. Benátecký tým sázel i nadále na centrované míče, které ale často končily na hlavách domácích fotbalistů. Ve 30. minutě pláchl všem obráncům týmu z Rakovnicka rychlonohý Kamlach, obhodil si Kuta, jenž jej poslal na trávník. V tu chvíli by se asi nikdo nemohl divit, kdyby pětačtyřicetiletý gólman Nového Strašecí viděl červenou kartu, hlavní rozhodčí jeho zákroku ocenil jen žlutou kartou a navíc se kopal naprosto jasný pokutový kop. Míč si postavil Martin Korec, poslal Kuta na druhou stranu a Benátečtí mohli potřetí slavit – 0:3. Na druhé straně se připomněl nejlepší střelec Ducár, který se vyhnul Borovičkovi, pak ale mířil vysoko nad. Benátečtí pak zkušenou hrou nepřipustili nějaké komplikace a dovedli první půli ke tříbrankovému vedení.

V podobném duchu začala také druhá půle, favorit zápasu naprosto kontroloval hru a brankář hostí Vlk byl vesměs bez práce. Jediný zákrok zápasu si tak připsal po propagační střele Vašáka. Benátky se následně snažily přidat další branky, ve většině případů si ale nepohlídaly ofsajdovou hranici a do této pasti byly často lapeny. Povedlo se jim to až v 70. minutě, kdy Novostrašečtí nedokázali uklidit míč z vlastního pokutového území, ten se dostal k Martinu Korcovi, jenž ho poslal mimo Kutův dosah – 0:4. O sedm minut později dokonali hosté pověstného bůra. Radek Šimek byl na hřišti čtvrt hodiny, kdy přebral přesnou přihrávku, prosmýkl se mezi váhajícími obránci a chladnokrevně proměnil – 0:5. Poté již Benátečtí dokráčeli k naprosto zaslouženému a jasnému vítězství, které ocenili i domácí fandové.

V dalším kole přijede poprvé v historii do Benátek nad Jizerou nováček z Jíloviště. Tento zápas se nebude týkat kapitána Jana Buryána, jenž viděl čtvrtou žlutou kartu. Mezi tím však Benátky sehrají pohárové utkání. Ve středu zajíždí na trávník účastníka I.A třídy – do Velimi. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že jsme odčinili výpadek z minulého kola. Hráči k tomuto zápasu přistoupili zcela jinak než k tomu minulému. Věděli jsme, že se bude jednat o těžké utkání, nicméně soupeř si nevypracoval ani jednu brankovou příležitost. Důležité bylo, že jsme do poločasové přestávky vstřelili tři góly. I díky tomu byl závěr zápasu poklidný. Vybojovali jsme cenné tři body, avšak stále toho máme ještě hodně před sebou a je o co hrát."

Trenér N.Strašecí Mgr. Radim SUCHÁNEK: „Hosté z šesti šancí proměnili rovných pět. Některé branky byly šťastné, první tři navíc ze standardních situací, byť nebýt penaltového faulu, tak by Benátečtí zřejmě stejně skórovali. První poločas trochu podivně rozhodoval hlavní rozhodčí. Slyšel jsem o nějaké vendetě za Tatran Rakovník, což se mi trošku nelíbí. Benátečtí si to ale musí přebrat sami. Druhý gól hostí padl po nesmyslném odpískání faulu. Soupeř byl ale tak kvalitní, že by nás porazil i bez těchto nadstandardních věcí. Bereme to tak, že prohrát 0:5 je horší než 0:1, zejména co se týče psychiky hráčů. Myslím si, že náš výkon tak hrozný nebyl. Chvilkami jsme byli dost vyrovnaným soupeřem, bohužel nemáme útočníka a také nám všeobecně chybí zkušenost. Hrajeme fotbal, který postrádá výslednou fázi. Nic si z toho ale neděláme. Na podzim jsme v Benátkách také prohráli vysokým rozdílem a nakonec nás to nakoplo k posunu v tabulce vzhůru."

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Nové Strašecí ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

Článek z novin Rakovnického deníku ZDE! 

VÝSLEDKY 21. kola Krajského přeboru 

Příští 22. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Dobříš – Tn.Rakovník, Čelákovice – Ovčáry, Un.Beroun – N.Strašecí, Klecany – Sp.Příbram, NEDĚLE: Benátky – Jíloviště, Semice – Pol.Nymburk, Sedlčany – Čáslav "B", Vraný – Libiš.