Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
TJ Sokol Nové Strašecí - SK Benátky

V SOBOTU 12.4. zajíždí "A" tým v 21. kole k týmu - TJ SOKOL N.STRAŠECÍ

Utkání z Nového Strašecí je možné také sledovat PŘÍMÝM VIDEO přenosem ZDE.


Až v pátém jarním utkání benátečtí fotbalisté poznali hořkost porážky, navíc inkasovali první dvě jarní branky. Jednou to však určitě přijít muselo, mrzí to však o to více, že Benátky prohrály před dvěma stovkami vlastních fanoušků na domácím hřišti. Tatran Rakovník urval u Jizery těsnou výhru 2:1, avšak to Benátečtí musí hodit za hlavu a soustředit se na další, v pořadí 21. kolo Ondrášovka krajského přeboru, v němž budou zajíždět na půdu Sokola Nového Strašecí. Novostrašeckému celku patří v aktuální tabulce nejvyšší soutěže v kraji 5. příčka, když v dosud odehraných 20 zápasech 11 vyhrál, 1 remizoval a 8 prohrál. Při skóre 39:44 Sokol získal 34 bodů, tedy o dvanáct méně než benátecký tým (dosavadní výsledky a tabulka KP – Tj Sokol Nové Strašecí).

NA PODZIM doma s N.Strašecím:
Podzimní střetnutí na benáteckém hřišti přineslo nevídanou desetigólovou přestřelku. Už první poločas naznačil, že defenzivy obou týmů v tomto utkání určitě prim hrát nebudou. Především ta hostující byla prostupnější, čehož Benátky využily ke vstřelení čtyř branek. Druhý poločas Benátečtí pokračovali v gólovém apetitu a výsledkem byly další tři trefy v brance veterána Kuta. Střelecké galapředstavení prožil autor čtyř branek Martin Korec, po jednom gólu pak přidali Škarecký, Jiránek a Šimek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, v minulém kole Benátky utrpěly první jarní porážku. Stalo se tak na domácím hřišti proti Tatranu Rakovník. Do vedení šli překvapivě hosté, a to velmi záhy. Již po třech minutách hry se předvedla nová jarní akvizice hostí, střelecky dobře naladěný útočník Schwendt. V 67. minutě se červenalo před očima hostujícího gólmana Zacha a Benátky hrály přesilovku. Tu zhodnotil vyrovnávací trefou v 71. minutě Borovička. Avšak Tatran i v deseti dokázal otočit skóre. Melichar rozjásal hostující lavičku a upravil na 1:2. V samém závěru Benátky po rohu vyrovnaly, avšak gól nebyl pro ofsajd uznán. První jarní porážka tak přišla v pátém zápase (článek z utkání).

MINULÉ kolo N.Strašecí:
Novostrašecké sebevědomí v minulém kole v Sedlčanech nahlodala rychlá inkasovaná branka už ve 30. vteřině hry. Domácí ještě do poločasu přidali další dva góly, a i když hostující Ducár také skóroval, nebylo to s Novým Strašecím vůbec růžové. Prohrávat venku 1:3, to se zápas pak těžko otáčí. Navíc ve druhé půli hosté inkasovali ještě čtvrtý gól a výhra Tatranu v poměru 4:1 byla na světě. Malou omluvou pro Sokol může být fakt, že nenastoupil v kompletní sestavě, navíc s několika dorostenci, kteří dopoledne hráli svůj zápas (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – TJ Sokol Nové Strašecí:
Nové Strašecí se do krajského přeboru vrátilo po roční odmlce, kterou Strašečtí strávili v divizní skupině A, kde se ale neprosadili a z předposledního místa se poroučeli zpět. Sokol patřil vždy k týmům, které sbíraly body především v domácím prostředí, kde se nejen benáteckému týmu téměř vždy nehrálo dobře. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je veterán a brzy již šestačtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápasech 2. ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu, a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. V novostrašeckém klubu se tento matador stal inventářem, neboť už několikátou sezónu spolehlivě kryje branku Sokola a je jednou z největších opor mužstva, a to i v tak pokročilém věku. Nejlepším střelcem týmu a třetím nejlepším kanonýrem KP je se čtrnácti brankami rebel Jan Ducár, který byl disciplinární komisí Středočeského svazu vzat na milost a jeho vysoký trest zákazu fotbalu za incident v domácím utkání s Louňovicemi v sezóně 2011/12 byl změněn na podmíněný. Ducár se tak po dvouleté pauze opět vrátil k fotbalu a svým buldočím stylem opět zlobí každého soupeře – jeho vstřelené góly toho budiž jasným důkazem. Devět gólů pak nasázel Martin Kaválek, který v loňském ročníku nastupoval za tým SK Rakovník. Tři góly vstřelil Martin Mžourek, který má divizní zkušenosti také z nedalekého SK Rakovník. Oporou rovněž je i Jan Mrázek, syn dlouholetého trenéra Strašecí Miloslava Mrázka, který ovšem v této pozici již nepůsobí. Mrázkův bratr Lukáš pak hraje za konkurenční Tatran Rakovník. Do Nového Strašecí se vrátil také zkušený Martin Havel, který ovšem pro zranění v minulém utkání nenastoupil. Nástupcem trenéra Mrázka se stal trenér Radim Suchánek, který je na rakovnickém okrese znám především ze svého působení v tamním SK Rakovník a do Nového Strašecí se jako trenér vrací po deseti letech, kdy právě po něm štafetu přebíral Mrázek.

VZÁJEMNÁ bilance s Novým Strašecím:
Sezóna 2008/2009:

Podzim 2008: Nové Strašecí – Benátky 3:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Nové Strašecí 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010:
Podzim 2009: Nové Strašecí – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Nové Strašecí 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2011: Nové Strašecí – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012:
Podzim 2011: Benátky – Nové Strašecí 2:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Nové Strašecí – Benátky Strašecí 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014:
Podzim 2013: Benátky – Nové Strašecí 7:3 (článek z utkání).
Jaro 2014: Nové Strašecí – Benátky sobota 12.4.2014

Statistika Benátky – N.Strašecí:
SK Benátky:
doma: 5 - 2 - 0 - 3 – 6 bodů – skóre 16:11
venku: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 4:8
N.Strašecí:
doma: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 8:4
venku: 5 - 3 - 0 - 2 – 9 bodů – skóre 11:16

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 9 - 3 - 0 - 69 bodů, skóre 20:19
N.Strašecí – 9 - 6 - 0 - 318 bodů, skóre 19:20

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Nehasil Karel z Poříčan a p. Myška Roman z Poděbrad. Delegátem FAČR je p. Voráček Jan z Votic. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Novém Strašecí rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 21. kola Ondrášovka Krajského přeboru bude sehráno na fotbalovém stadionu v Novém Strašecí v SOBOTU 12. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 21.kolo: TJ Sokol Nové Strašecí – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos: 21.kolo: TJ Sokol Nové Strašecí – SK Benátky

Webové stránky soupeře: TJ Sokol Nové Strašecí

--> Zpět