Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 18.10.2014

SK Týniště nad Orlicí   SK Benátky
1:0 np
( 0:0 ) ( na pk. 4:1 )

Rolejček – Krejčík, Odehnal, Stejskal, Krčál, Slezák, Vydarený, Hrubý (69. Růžička), Michal, Voženílek, Štajer (82. Špaček)

Diváků: 150

Jíra – Jäger (72. M. Novotný), Karásek, Borovička, Horák – Sivrič, Buryán (86. Šimek), Škarecký, Smetana, Klain (63. Jiránek) – Mbah (60. Martin Korec)

 
góly: roz. pen. Michal Martin
karta: 10. Odehnal – 63. Sivrič, 64. Smetana
karta:
rozhodčí: Novák – Novotný Z., Lavrenčíková
delegát:
Jirouš Pavel
  Střely na branku: 3:3
Střely mimo: 4:6
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 11:15
Hráč utkání:
Jan Rolejček
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Utkání nováčků na těžkém terénu musely rozhodnout až penalty !

Jako by zkušený obránce Jan Flachbart chyběl benáteckým fotbalistům více, než by předpokládali. V domácím zápase proti Vysokému Mýtu odstoupil již  v  deváté minutě pro zranění v dolní polovině těla a Benátečtí inkasovali čtyři branky. V Týništi nad Orlicí působila obranná čtyřka hostů spolehlivě, avšak v penaltovém rozstřelu klid ostříleného exligového borce chyběl. Benátečtí proměnili pouze jednu penaltu ze tří, kdežto Týniště přetavil v gól všechny pokusy. Hosté se tak museli spokojit pouze s jednobodovým ziskem.

V Týništi nad Orlicí se hrálo na těžkém terénu, který znemožňoval pohlednou fotbalovou kombinaci. Také šancí si v prvním poločase oba týmy vytvořily poskrovnu. Oba brankáři tak byli téměř bez práce. O první vážnejší vzruch se postarali domácí, když Borovička na poslední chvíli odkopl míč na rohový kop před dobíhajícím hráčem domácích. Benátky poté odpověděly střelou Sivriče z nadějné pozice, hostující záložník ji ale nasměroval vysoko nad branku. V závěru poločasu poté ještě hlavičkoval Buryán, mířil ale těsně vedle tyče.

Také ve druhém poločase se hrál podobný fotbal, ve kterém nebyl znát propastný tabulkový rozdíl mezi oběma týmy. Přesto mohli hosté strhnout vedení na svoji stranu. Buryán se v 72. minutě opřel do míče vně vápna, avšak nechal vyniknout urostlého brankáře Rolejčka. Hosté si v závěru vypracovali několik přímých kopů, které ale často končily vedle Rolejčkovy branky. V posledních dvaceti minutách možná měli domácí častěji balón na svých kopačkách, ale podobně jako benátečtí hráči, v koncovce byli neškodní.

Po nerozhodném stavu tak musely přijít na řadu pokutové kopy. V nich byli hosté do tohoto zápasu stoprocentní. Jako první si postavil míč domácí kapitán Vlastimil Voženílek a střelou na opačnou stranu, než skákal brankář Jíra, poslal svůj tým do vedení – 1:0. Za Benátky mohl vyrovnat Martin Borovička, tradiční exekutor pokutových kopů nyní ale selhal, když mu brankář Rolejček jeho penaltu výtečným zákrokem zneškodnil – 1:0. Domácí se následně opět nemýlili. Střela Martina Michala nemohla být přesnější, míč skončil v pravé šibenici – 2:0. Naději na zisk bonusového bodu Benátkám udržel Matej Sivrič, který poslal Rolejčka na opačnou stranu a s přehledem skóroval – 2:1. Do podobných míst jako v první sérii Voženílek usměrnil svoji penaltu také Lukáš Slezák a domácí měli opět dvoubrankový náskok – 3:1. Ten zůstal i po penaltě Martina Korce, která skončila vysoko nad branku v ochranné síti – 3:1. Týniště nad Orlicí tak mělo první mečbol, který ihned využilo. Jiří Vydarený zvolil střelu k pravé tyči, tedy na opačnou stranu, než skákal Jíra a na východě Čech se slavilo – 4:1. (Penalty proměnili: Vydarený, Michal, Slezák, Voženílek – Sivrič. Neproměnili: Borovička, Martin Korec)

Benátečtí tak z posledních dvou zápasů vytěžili pouhý bod a vlak jménem Dobrovice jim trochu ujel, nebezpečně se však na ně začíná dotahovat tandem Jablonec nad Jizerou, Živanice. Pokud si chtějí Benátečtí druhou příčku udržet, měli by v následujícím kole uspět a hlavně odčinit porážku před svými příznivci. Přijede totiž nejvzdálenější soupeř a též nováček FK Česká Třebová.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní zápase se nesl spíš ve znamení boje, než že by oplýval nějakou fotbalovou krásou. První poločas byl bez větších brankových příležitostí. Ve druhé půli boj pokračoval, často se nakopávaly míče. Jednou nás podržel brankář, avšak také my si vypracovali šanci, kdy domácí gólman míč vytěsnil. Remíza je tedy spravedlivá. Hrálo se na velmi náročném terénu, který znemožňoval kombinační fotbal. Domácí byli v penaltách lepší, proto vyhráli."

Trenér Týniště n/O. Radek HRUBÝ: „Na dnešní zápas jsme se připravovali, protože nás čekal těžký soupeř, o kterém jsme věděli, že má nebezpečné protiútoky a je silný v osobních soubojích a ve vzduchu. Naši obránci však velmi dobře pracovali. Čekali jsme na rychlé protiútoky, kdy jsme měli v úmyslu prostrkávat míč mezi obránci na naše útočníky. Vytvořili jsme si více šancí než hostující tým. Řekl bych, že na těžkém terénu viděli diváci pěkný fotbal. Dva body po penaltách jsou tedy zasloužené a jsme za ně šťastní."

Předzápasové představení soupeře z Týniště n/O. naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Týniště n/O. – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Týniště n/O. – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE a ZDE.

Hodnocení trenérů dalších utkání naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 11. kola DIVIZE "C":

  • Týniště n/O. – SK Benátky 1:0 np (0:0)
  • FK Náchod – Dvůr Králové 1:0 (1:0)
  • Český Brod – Pěn./Turnov 1:2 (1:1)
  • Pardubice "B" – Dobrovice 0:3 (0:2) 
  • V.Mýto – Jablonec n/J. 0:4 (0:2) 
  • Letohrad – Kutná Hora 1:2 np (1:1)
  • Č.Třebová – Živanice 0:2 (0:1)
  • Ústí n/O. – Trutnov 1:2 (0:0) 

Příští 12. kolo ve 14:30 hod., SOBOTA: Jablonec n/J. – Týniště n/O., Náchod – Letohrad, Dobrovice – Český Brod, NEDĚLE: Benátky – Česká Třebová, Trutnov – Pardubice "B", Pěn./Turnov – Vysoké Mýto, Kutná Hora – Ústí n/O., Dvůr Králové – Živanice.