Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

11. kolo divize: SK Týniště n. Orlicí – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 18.10. budeme od 15:30 hod. hosty u týmu – SK TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ



Už i benátečtí fotbalisté ví, jak chutná hořkost divizní porážky. Prohra nečekaně přišla v minulém kole proti průměrnému Vysokému Mýtu, které nevyhrálo téměř měsíc a půl. Napravit reputaci zajíždí benátečtí fotbalisté k týmu SK Týniště nad Orlicí, tedy mužstvu, který se nachází na předposlední příčce divizní skupiny C. Náš příští hostitel totiž posbíral pouhých 8 bodů při negativním skóre 9:20. Týniště nad Orlicí je taktéž nováček divizní společnosti, avšak jeho vstup do soutěže byl na rozdíl od benáteckých fotbalistů daleko horší

MINULÉ kolo Benátky:
V úvodu jsme již zmínili, že v minulém kole Benátečtí utržili první porážku. Hosté z Vysokého Mýta v Benátkách prohrávali již 1:3 a nic nenasvědčovalo tomu, že si ze středu Čech odvezou tři body. Díky dvěma proměněným penaltám a brance v nastaveném čase ale domácí tým dokonale složili na lopatky. Chladnou hlavu zachoval zejména kanonýr Ivo Svoboda, autor dvou proměněných pokutových kopů.

MINULÉ kolo Týniště nad Orlicí:
Týniště v minulém kole zajíždělo na pažit favorita z Živanic. Tým z Pardubicka neponechal v zápase nic náhodě a bezpečně zvítězil 3:1. Hosté museli čelit, podobně jako Benátky, dvěma pokutovým kopům. Živanice v nich měly ale pouze padesáti procentní úspěšnost. Navíc byl Týništi nad Orlicí vyloučen Jan Huňák, který v utkání proti Benátkám bude chybět, jelikož od disciplinární komise dostal třízápasový distanc.

Představení soupeře – SK Týniště nad Orlicí:
V brance Týniště nad Orlicí se nejčastěji objevuje dlouholetý jedenatřicetiletý gólman Marcel Marčišin. V obraně se náš soupeř spoléhá na výkony třiatřicetiletého Adama Tomáška či o rok mladšího Martina Michala. Něco odkopáno má také Jan Huňák, který působil ve Dvoře Králové či Jaroměři. Novou předsezónní posilou se stal Jakub Krčál, jenž v loňské sezóně hrál juniorskou ligu za Hradec Králové. Dva roky působí v Týništi nad Orlicí záložník David Stejskal, který prošel Letohradem, zejména v krajském přeboru se ukázal jako střelec důležitých branek. Pozor si budou muset dát benátečtí fotbalisté také na čtyřiatřicetiletého Jana Plašila, nejstaršího bratra českého reprezentanta Jaroslava Plašila. Jan Plašil prošel mládežnickými týmy Slavie Praha, kde se dostal až do rezervního týmu. Nyní už několikátou sezónu působí v Týništi nad Orlicí a je také jednou z mála výjimek týnišťských hráčů, kteří si kdysi zahráli vyšší soutěž. Nejvyšší juniorskou soutěž si zahrál záložník Jan Růžička, který přišel před sezónou z Pardubic. Dorostem Slovanu Liberec prošel Martin Štajer, taktéž předsezónní posila. Štajer hostuje v Ústí nad Orlicí z Třebeše. I když to tak dle vstřelených branek nevypadá, největší síla Týniště nad Orlicí by měla být v útoku. V létě se stal novou posilou Lukáš Trnka z Olympie Hradec Králové. Další novou akvizicí, tentokrát ale na přestup je Petr Špaček z Hradce Králové, který si v tomto krajském městě zahrál dorosteneckou ligu. Týniště nad Orlicí ale zdobí duo poměrně zkušených útočníků. Lukáš Slezák patřil do kádru druholigového Hradce Králové, nastupoval však povětšinou v rezervě. Za sebou má hostování v druholigové Čáslavi, kde si připsal 10 startů. Nejvíce odkopáno v profesionálním fotbale má ale dvaatřicetiletý útočník Martin Merganc. Ten se již před dvanácti lety mihl v prvoligovém Hradci Králové, kde také nasbíral 3 starty v české nejvyšší soutěži. O rok později byl však přeřazen do B-týmu, odkud se tu a tam dostal na lavičku prvoligového mančaftu. V roce 2005 odešel do tehdy třetiligového Náchoda, kde platil za velmi dobrého kanonýra. Poté působil v divizních Živanicích, ve kterých pohárovou brankou sestřelil prvoligovou Mladou Boleslav a v týmech krajského přeboru, nejprve v České Skalici, poté odešel právě do Týniště nad Orlicí, kde v 77 zápasech zaznamenal 51 branek (loňská bilance 29 utkání – 20 gólů). Trenérem mužstva je jedenapadesátiletý Radek Hrubý.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novák Michal z Nové Paky. Na pomezí mu budou pomáhat p. Novotný Zbyněk z Hradce Králové a pí. Lavrenčíková Jindra z Trutnova. Delegátem FAČR je p. Jirouš Pavel z Liberce. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Týništi nad Orlicí rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 11. kola Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu Olšina v Týništi nad Orlicí v SOBOTU 18. října s výkopem v 15:30 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je ve 12 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 11. kolo: SK Týniště nad Orlicí – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 11. kolo: SK Týniště nad Orlicí – SK Benátky

Webové stránky soupeře: SK Týniště nad Orlicí

Vzdálenost k soupeři: cca 130 km

--> Zpět