Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 31.08.2008

SK Benátky   FK Dobrovice
1:2
( 0:1 )

Řezáč – Kalíšek, Hrouda, Lacina, Olšák – Záblacký, Bejda (46. Hrechko), Karásek, Korejza – Dytrt (46. Novák), Voljanskij (78. Kopa)

Diváků: 620

Kraus – Jiránek, Tomášek, Niklfeld, Čáslava – D. Miškovský, Bláha (54. Holub), Maruška, Kohout – Jílek, Boško (90. R.Miškovský)

 
góly: 67. Voljanskij – 45+1. Boško, 80. Maruška
karta: Záblacký, Novák – Niklfeld, Holub, Miškovský D.
karta:
rozhodčí: Nehasil – Jeník, Suchý
  Střely na branku: 4:3
Střely mimo: 8:1
Rohové kopy: 12:2
Ofsajdy: 4:0
Fauly: 13:22
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Exdivizní Dobrovice byla v Benátkách šťastnější a odvezla si všechny body.

Kvůli časové kolizi s prvoligovým zápasem Mladé Boleslavi s Olomoucí bylo přitažlivé okresní derby v krajském přeboru přesunuto už na 14 hodinu. I přes tento fakt si na Městský stadion v Benátkách našlo cestu hodně lidí, všichni byli zvědaví na souboj nováčka se sestoupivším týmem z divize. Ještě před začátkem utkání, převzal předseda oddílu p. Marek Mařík z rukou starosty města Benátek n/Jiz. p. Jaroslava Krále, šek v hodnotě 200 000,- Kč, kterým město Benátky n/Jiz. odměnilo fotbalový klub za postup v loňské sezóně do Krajského přeboru! 

Utkání začalo hned ve 3. minutě gólovou šancí pro Benátky. Úplně volný Voljanskij dostal ideální pas do vápna, jenže se mu balón nepovedlo zpracovat, a tak si brankář Kraus mohl oddychnout. Poté se hrál velmi rychlý a kombinační fotbal, přičemž benátečtí hráči měli častěji míč na svých kopačkách. Naráželi však na hostující obranný val, který se dalo jen těžko prostoupit. V další šanci se zjevil až ve 30. minutě špílmachr Bejda, jehož pokus byl bohužel pro domácí zblokován. Poté začali drápky vystrkovat i exdivizionáři z Dobrovice. Byl to především rychlík Boško, který zaměstnával domácí beky. Při jednom z jeho výpadů podržel Benátky gólman Řezáč, jenž Boškův pokus vykopl nohou. Na druhé straně to pěkně zkoušel Záblacký, Kraus se však vytáhl a reflexivně vytáhl míč na rohový kop. Konec prvního poločasu se kvapem blížil. Benátečtí se nejspíše už viděli a kabině a zapomněli na zadní vrátka, kam se vřítil David Miškovský a nikým nehlídaný kanononýr David Boško trefil z úhlu ke vzdálenější tyči – 0:1. Benátečtí tak dostali nepopulární gól „do šatny“.

Do druhé půle přichystal trenér Hejno dvojí střídání. Na hrot poslal místo Dytrta Nováka a záložní řadu vyztužil Serhiy Hrechko. V 51. minutě to byl právě střídající Novák, který vymyslel kloudnou akci. Pronikl s míčem do vápna, nacentroval, ale Záblacký ani Voljanskij před poloodkrytou brankou na míč nedosáhli. O pět minut později dal o sobě vědět i Hrechko. Bleskurychle se otočil s míčem, pálil sice tvrdě avšak nepřesně. Do další gólovky se dostal Voljanskij, trefil tyč, ale veškeré vzrušení bylo předčasně – pomezní sudí mával ofsajd. Kanonýr Michal Voljanskij si to vynahradil v minutě 67. Korejzův roh prodloužil hlavou Hrechko a zapomenutý snajpr na zadní tyči hlavou srovnat skóre – 1:1. Když už se zdálo, že se oba mančafty smíří s remízou, zapískal rozhodčí Nehasil přímý kop z vápna. Míč si postavil Jiří Maruška a musíme uznat, že tento trestňák kopl precizně. Řezáč se k tyči natahoval marně, míč se třepetal v síti a to znamenalo jediné – druhý gól Dobrovice – 1:2. Benátečtí se sice ještě snažili (připomeňme únik Nováka zakončený střelou vedle), ale s přibývajícím časem byli stále nervóznější a zkušená Dobrovice si již tento náskok pohlídala a získala do tabulky krajského přeboru tři body. Derby však mělo atmosféru jak se patří, šest stovek příznivců vytvořili perfektní fotbalové prostředí a ve slunném počasí si zpříjemnili poslední prázdninové odpoledne.

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 4. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky - FK Dobrovice 1:2 (0:1)
  • Union Beroun - Slovan Velvary 1:3 (1:2) - článek
  • Slavoj Stará Boleslav - Sokol Libiš 1:2 (1:2) - článek
  • FK Litol - AFK Sokol Semice 3:2 (1:1) - článek 1 - 2 - 3
  • Slavoj Řevnice - Sokol Nové Strašecí 3:0 (0:0) - článek
  • SK Polaban Nymburk - SK Černolice 2:0 (1:0) - článek
  • SK Spartak Příbram - SK Úvaly 1:1 (0:0) - článek
  • FC Graffin Vlašim "B" - Sokol Zápy 2:2 (1:1) - článek

Příští 5. kolo: SOBOTA: SK Černolice - SK Benátky, Libiš - Spartak Příbram, Úvaly - Polaban Nymburk, Zápy - Litol, Nové Strašecí - Union Beroun, Velvary - Stará Boleslav, NEDĚLE: Semice - Řevnice, FK Dobrovice - Vlašim "B".

Fotogalerie