Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

VE ŠLÁGRU KOLA HOSTÍME V NEDĚLI DOBROVICI, ZAČÁTEK UTKÁNÍ JE UŽ VE 14 HODIN !


Fotbalový krajský přebor Středočeského kraje uzavírá prázdniny svým 4. kolem, v jehož rámci se hrají hned dvě velmi přitažlivá derby. Tím prvním je polabský souboj odvěkých rivalů Litole a Semic, který je na programu v sobotu s výkopem v 17 hodin. Tím druhým je pak další okresní derby. Na Městském fotbalovém stadionu se střetnou domácí Benátky nad Jizerou s exdivizní Dobrovicí. Na zápas je očekávána slušná divácká návštěva a protože někteří diváci jistě budou chtít shlédnout ligový zápas Mladé Boleslavi s Olomoucí, bude začátek přeborového derby naplánován na 14 hodin!

V minulém kole zavítali Benátečtí do Nymburka, kde sehráli s Polabanem povedený zápas. Po bezbrankovém poločasu úřadoval rychlík Korejza, který vybojoval penaltu a připravil i druhý gól. Pokutový kop s přehledem proměnil Michal Voljanskij a druhou branku přidal v loňské sezóně lyský kanonýr David Novák. Benátky tak po perfektním týmovém výkonu zvítězili 2:0 a získali jednak první tři přeborové body a za druhé potěšili také všechny příznivce (viz.článek).

FK DobroviceV neděli vítáme FK DOBROVICE. V kádru exdivizionářů z Dobrovice bychom hledali hned několik zajímavých jmen. Po loňské sestupu z divize se kádr příliš nezměnil a získal ještě několik posil. Trenéru Zahrádkovi jistě udělal radost příchod zkušeného Aleše Kohouta z Německa. Někdejší ligový hráč Jablonce své schopnosti potvrdil hned v prvních dvou kolech přeboru, když nastřílel hned čtyři branky! Další posilou je navrátilec do branky Jakub Kraus, který loňské jaro strávil v druholigových Vítkovicích, kde si připsal hned několik startů.Velké jméno v dobrovické obraně je Petr Niklfeld, tento zkušený hráč má na svém kontě několik startů za druholigovou Mladou Boleslav. Góly obstarávají hlavně kanonýři David Boško a David Miškovský. Tým Dobrovice je zatím v tabulce s jednou prohrou na 4. místě se šesti body a skóre 6:4.

Nedělní derby utkání bude řídit jako hlavní rozhodčí p. Nehasil Karel, na pomezí mu budou asistovat p. Jeník Josef a p.Suchý Aleš. Delegátem ČMFS je p. Benčat Marian.

Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 31. sprna s výkopem už ve 14 hodin! Přijďte všichni na toto okresní derby povzbudit benátecké hráče a také se bavit dobrým fotbalem!

Stránky soupeře: FK DOBROVICE

--> Zpět