Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 15.05.2011

Sparta ČKD Kutná Hora   SK Benátky
2:0
( 0:0 )

Šimon – Skokan, M. Tomíšek, M. Šváb, Kozel – O. Tomíšek (78. Bareš), M. Frejlach (62. Vodička), Černohlávek, Krupička (74. Filipec) – Mach, Luňáček

Diváků: 70

Bejr – Rosenkranz, Karásek, Novák, Mareš – Novotný (77. J.Kraus), Kozma, Smetana, Korejza (46. Kučera) – Šimek, Zuna (60. V.Kohout)

 
góly: 73. Vodička, 86. Luňáček
karta: 79. Mach – 57. Kozma, 84. Šimek
karta:
rozhodčí: Machýček – Matějček, Prislupský, delegát: Zvonič
  Střely na branku: 8:0
Střely mimo: 10:3
Rohové kopy: 5:1
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 11:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky venku bodovat nemohly, nedokázaly ani jednou vystřelit na branku !

V rámci 25. kola krajského fotbalového přeboru zavítali hráči Benátek nad Jizerou na půdu soupeře z Kutné Hory. Proti tamnímu celku Sparta ČKD z různých důvodů nemohlo nastopit hned několik hráčů základní sestavy, a tak se do hry dostali také dorostenci, kteří svým výkonem rozhodně nezklamali. Zklamáním je naopak útočná hra mužstva. Za poslední dva zápasy venku pouhá jedna (!) střela na branku - to je opravdu tristní bilance! Těžko pak Benátečtí mohou při takovéto konstalaci myslet na vítězství a na body vůbec. Kutná Hora dokázala dvakrát využít hrubky v hostující obraně a nakonec tedy zvítězila 2:0. Ve středu Benátky čeká dohrávané utkání s Berounem a jen výhra bude náplastí za špatné výsledky na hřištích soupeřů.

Oba celky měly před zápasem shodný počet třiceti bodů a tato skutečnost na ně možná trochu zapůsobila. První pětačtyřicetiminutovka se totiž nesla v duchu mnoha nepřesností z obou stran. Více ze hry měli přece jenom domácí, kteří se také dostali k několika dobrým šancím. Zkušený brankář Šimon na druhé straně hrací plochy neměl vůbec žádnou práci. Několik náznaků šancí ještě hostující obrana v úvodní dvacetiminutovce odvrátila, ale ve 25. minutě už měla Kutná Hora gólovku. Šimek na své polovině totiž přihrál přímo soupeři, konkrétně Machovi. Ten poslal jednoduchou přihrávku za obranu Luňáčkovi, který tváří v tvář Bejrovi nepochopitelně netrefil branku! O deset minut později byl hlavním aktérem další velké šance opět Luňáček. Tentokrát k němu míč se štěstím propadl a domácí hráč s číslem jedenáct byl natolik překvapen, že z malého vápna opět prostor mezi třemi tyčemi netrefil. A do třetice příležitost Sparty ČKD. Těsně před koncem poločasu Frejlach přiťukl Tomíškovi, jehož skákavý pokus jen těsně minul pravou Bejrovu tyč.

Do druhého poločasu nenastoupil v dresu hostí zraněný Milan Korejza, kterého nahradil Pavel Kučera. Postupně se do hry dostali také oba dorostenci, Václav Kohout a Jakub Kraus. K první velké šanci se Benátky dostaly v 50. minutě. Rosenkranzův centr se dostal na zadní tyči ke zcela volnému Novotnému, který ovšem v gólové pozici špatně zpracoval balón a poté se mu nepodařilo téměř vůbec vystřelit. Poté se hrálo spíše ve středu hřiště, byl to spíše boj. Podobně jako v Neratovicích, i v Kutné Hoře Benátečtí udrželi bezgólový stav zhruba sedmdesát minut. Hosté byli rozhozeni zřejmě otočeným autem, stoper Novák chyboval a střídající Vnislav Vodička prostřelil Bejra – 1:0. Domácí s gólem přidali na důrazu a výsledkem byla nepříjemná střela Kozla a dorážka Vodičky. Obě situace ale Bejr zvládl. V 84. minutě mohlo být vyrovnáno. To by ale musel Šimek, který od půlky běžel ze strany osamocen místo stahovačky chladnokrevně střílet. Takhle stihli vracející se obránci domácích šanci zmařit. V 86. minutě přidala  Sparta pojistku po hrubé chybě gólmana Bejra. Už se zdálo, že Bareš již míč na hřišti nestihne. S tím počítal i gólman Bejr, který se otočil zády k Barešovi a směřoval ke své brance. Bareš však míč stihl a našel před hostující brankou zcela volného Jiřího Luňáčka, na nějž Bejr vůbec nereagoval. Až po zpracování míče si Bejr uvědomil, že hra pokračuje, ale na tvrdou a přesnou střelu zareagovat nedokázal – 2:0.

Kutná Hora tak získala před Benátkami náskok tří bodů a je nyní na deváté pozici. Benátky jsou dvanácté a nutně potřebují bodovat. Šance bude už tuto středu, kdy v rámci odloženého 17. kola přijede k Jizeře Český Lev-Union Beroun.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Nemocemi, vykartováním a pracovními povinnostmi ovlivněnou sestavou jsme se pokusili bodovat. Naší snahou bylo se více prosadit v útočné fázi,ale to se nám nedařilo. Tradiční zlom v utkání nastal v 75. minutě, kdy po chybách obrany jsme dvakrát inkasovali. Nic na tom nezměnil ani samostatný nájezd Šimka, který z něj vytěžil pouze žlutou kartu pro svojí osobu. Pokud budeme pokračovat ve způsobu hry a "bojovnosti" nečeká nás klidný závěr soutěže."

Trenér Kutné Hory Radim TRUKSA: „Pro nás to bylo velice důležité utkání, protože Benátky měly před zápasem stejně bodů jako my. Navíc mají ještě jeden zápas k dobru. Potřebovali jsme vyhrát, protože nás nyní čekají dvě utkání venku. Jsem rád, že jsme dokázali zvítězit. Nebylo to vůbec lehké, soupeř byl hodně zdatný ve hře dozadu. V prvním poločase nám dovolil snad jen jednu nebo dvě šance. Sám mohl jít do vedení, kdy benátecký hráč z malého vápna netrefil hlavou bránu. Druhý poločas byl dlouho bez šancí, až v poslední čtvrthodině jsme si dokázali vytvořit tlak a proměnit dvě šance. Hosté za stavu 0:1 šli sami na bránu, naštěstí to ke gólu nedotáhli a my v zápětí přidali druhý gól."

Předzápasové představení soupeře z Kutné Hory naleznete ZDE!

ON-LINE: Sparta ČKD Kutná Hora – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola krajského přeboru :

  • Kutná Hora – SK Benátky 2:0 (0:0)
  • Dobrovice – Tn.Rakovník 5:0 (0:0) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – N.Strašecí 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Čáslav "B" 2:1 (0:0) článek
  • Štěchovice – SK Úvaly 6:2 (3:1) článek 1 a 2
  • Hradištko – Český Brod 0:4 (0:0) článek
  • Brand./Bol. – SK Zápy 1:2 (0:1)
  • Un.Beroun – Neratovice 0:0 (0:0) článek 1 a 2

Příští 26. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Nové Strašecí – Hradištko, Český Brod – Brand./Bol., Tn.Rakovník – Štěchovice, NEDĚLE: SK Benátky – Sokol Libiš, SK Zápy – Dobrovice, Neratovice – K.Hora, Úvaly – Un.Beroun, Čáslav "B" – SK Rakovník.