Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: Kutná Hora - SK Benátky

V NEDĚLI 15.5. cestuje "A" tým ve 25. kole k týmu - SPARTA ČKD KUTNÁ HORA.



Ve středočeském krajském přeboru čeká fotbalisty anglický týden. Příčinou je sehrání odloženého duelu 17. kola. Ještě předtím je na programu ale řádné 25. kolo, v němž budou Benátky zajíždět na půdu nováčka letošního ročníku soutěže – Sparty ČKD Kutná Hora. Benátečtí ovšem bodou do Kutné Hory zajíždět bez dvou hráčů základní sestavy z minulého kola v Neratovicích. Aleše Kohout, který v minulém kole v Neratovicích obdržel svoji osmou žlutou kartu si tak odpyká dvouzápasový trest a Martin Třasák si bude v neděli plnit coby kondiční trenér Mladé Boleslavi proti třetímu celku Gambrinus ligy Baumitu Jablonec ligové povinnosti. Ovšem zápas svůj náboj rozhodně mít bude. Vždyť Kutnohorští mají stejný počet bodů jako právě Benátečtí. V dosavadním průběhu krajského přeboru totiž ve 24 zápasech získali 8 výher, 6 remíz a 10 porážek. Při skóre 45:40 pak má Kutná Hora 30 bodů, což ji řadí na průběžnou 10. pozici. A co se týče skóre. Právě jen Zápy a Dobrovice dokázaly nastřílet více gólů (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sparta ČKD Kutná Hora).

NA PODZIM doma proti Kutné Hoře:
Na podzim Benátky sehrály s Kutnou Horou zápas, který by se určitě dal nazvat přestřelkou. Z výhry se nakonec radoval soupeř ze stříbrného města, když si u Jizery doslova otevřel střelnici. V poločase hosté vedli již o tři góly a o výhře bylo téměř rozhodnuto, Benátečtí zápas sice nakonec zdramatizovali, na body ale nedosáhli. O branky poraženého týmu se postarali dvakrát Kozma a jednou Kohout (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole se Benátky představily v Neratovicích a nečekalo je nic lehkého. Soupeř, bojující o postu do divize, předvedl svou fotbalovou kvalitu a dá se tedy říci, že nakonec zaslouženě vyhrál. I poměr střel na branku 8:1 ve prospěch Neratovic hovoří za vše. Obě branky utkání padly ze vzduchu a postarali se o něj Jína a Lovíšek. Někdejší druholigový účastník tak zvítězil 2:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Kutná Hora:
Minulé kolo nabídlo mimo jiné také derby mezi Čáslaví „B“ a Kutnou Horou. V první půli se trefil pouze hostující Mach a Sparta ČKD tak vedla. Domácí ovšem po obrátce po brankách Maxy a Hejného skóre otočili. Pak opět zaúřadoval Mach a krásným gólem srovnal na konečných 2:2 (článek z utkání).
Kutná Hora nastoupila v minulém 24. kole venku proti Čáslavi „B“ (2:2) v této sestavě: Šimon – Skokan, M. Tomíšek, M. Šváb, Filipec (74. O. Tomíšek) – M. Frejlach, Mach, Černohlávek, Kozel (55. Auer) – Luňáček, Vodička (69. Bareš)

Představení soupeře – Sparta ČKD Kutná Hora:
Právě oba soupeři z minulého kola, tedy Čáslav „B“ a Kutná Hora se v loňské sezóně radovali z postupu z I.A třídy o soutěž výš, tedy do krajského přeboru. Sparta sice v konečném zúčtování na Zenit ztrácela bod, avšak náskok na třetí Mnichovohradišťský SK byl více než luxusní. Protože se pro nás jedná o zcela nové mužstvo, není v našich silách vám nabídnout rozšířenější zpravodajství o hráčském kádru našeho sobotního soupeře. Nejlepším střelcem týmu je se 14 brankami Jakub Vančura. Vůbec nejlepší kanonýr celého krajského přeboru Vančura už v Kutné Hoře ovšem nepůsobí. V zimě vyslyšel vábení divizních Polep a nastupuje tedy o soutěž výš. Druhým nejlepším kanonýrem tak je Štefan Auer se šesti trefami. V zimní pauze se podařilo vedení Sparty ČKD získat opravdu kvalitní posilu, brzy šestatřicetiletého brankáře Davida Šimona. Někdejší pardubický brankář, od ledna do května 2003 hostoval v první lize v Bohemians, pak se vrátil do Pardubic. Působil také na exotickém angažmá na Maltě, pak v Rimavské Sobotě. V létě 2006 se s celým pardubickým klubem přestěhoval do Sokolova, ale po půlroce se vrátil do Pardubic. V lednu 2008 přichází na hostování do Jihlavy, která s ním počítala i dál, ale on v létě 2008 dal přednost ligovému nováčkovi Bohemians Praha Střížkov. V létě 2009 se objevuje na soupisce Hradce Králové, odkud šel v červenci 2010 na hostování do Sezimova Ústí. Má menší postava, avšak velice mrštný a hbitý při vybíhání. Blonďatý gólman si nejvyšší soutěž zachytal také v Antlanticu Lázních Bohdaneč, kde pak dále působil i ve druhé lize. S tehdejším majitelem pardubické likérky Hobé a právě fotbalového klubu z Bohdanče p. Novákem se pak Šimon dohodl i na angažmá v Novákově novém týmu, divizním Sokolu Živanice. Můžeme tak říci, že tento brankář je jakýmsi fotbalovým světoběžníkem. Trenérem týmu je pak Radim Truksa, bývalý hráč mladoboleslavského dorostu.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Machýček Lukáš z Neratovic a na pomezí mu budou pomáhat p. Matějček Milan z Mělníka a p. Prislupský Martin z Býkve u Mělníka. Ještě dodejme takovou zajímavost, že tento třetí rozhodčí je starostou právě Býkve. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Kutné hoře rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Zvonič Josef.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 25. kola krajského přeboru bude na stadionu „V Lorci“ v Kutné Hoře sehráno v NEDĚLI 15. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 25.kolo: Sparta ČKD Kutná Hora – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SPARTA ČKD KUTNÁ HORA

--> Zpět