Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 26.09.2010

FC Zenit Čáslav "B"   SK Benátky
3:0
( 1:0 )

Míšek – Matoušek, K. Hejný (36. P. Holík), Váňa, Svoboda – Tomíšek (75. Parachin), Janda, Štětina, Krupička (84. M. Král) – Brožík, Maxa.

Diváků: 100

Bejr – Kopecký, Rosenkranz, Karásek, Olšák – Davídek (66. Bělík), Smetana, Kohout, Novotný (58. Šimek) – Korec (78. Bláha), Korejza

 
góly: 25. Svoboda, 80. a 89. Brožík
karta: 56. Korec
karta:
rozhodčí: Pavelka – Malý, Voldan, delegát: Míka
  Střely na branku: 9:2
Střely mimo: 4:3
Rohové kopy: 11:4
Ofsajdy: 5:4
Fauly: 13:10
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky srazily do kolen na těžkém terénu standartní situace !

K osmému kolu cestovali benátečtí fotbalisté na hřiště rezervy druholigové Čáslavi. Na hřišti ve sportovním areálu  Vodranty se hrálo na těžkém, silně vodou nasáklém terénu, který poznamenal vytrvalý déšť od sobotního odpoledne trvající až do neděle. Tyto aspekty měly na utkání velký vliv. V hostující sestavě citelně chyběli oba vykartovaní stopeři Skramužský a Třasák. Čáslav byla posílena o dvojici hráčů z áčka a oba mají ligové zkušenosti. Vít Štětina hrál nejvyšší soutěž v Olomouci a útočník Vítězslav Brožík dokonce v Teplicích, Liberci, Slovácku, Plzni a Příbrami. A právě odchovanec brozanského fotbalu se stal benáteckým katem, neboť vstřelil dvě branky svého týmu! Benátečtí vyslali na Míškovu branku za celý zápas pouhé dvě střely, a tak zaslouženě prohráli!

Na mokrém terénu začali aktivněji hosté. Už v 11. minutě míč doplachtil na hlavu Martina Korce, který zcela sám před Míškem vyprášil rukavice domácího gólmana. Čáslav poprvé zahrozila o sedm minut později. Krupičkův centr se snesl na hlavu hostujícího Kopeckého, jenž notně vystrašil vlastního gólmana Bejra. Ten musel prokázat svůj reflex a míč vyrazit. V pětadvacáté minutě se už rezerva druholigistů radovala. Domácí Svoboda centroval na Maxu, který ovšem míč netrefil a ten tak poprvé zapadl přesně k tyči – 1:0. Benátky se ale s tímto stavem nechtěly smířit a Kohoutův trestný kop z uctivé vzdálenosti mířil přesně pod břevno. Tam ovšem zakročil gólman Míšek a balón vyrazil nad sebe, následně pak ukryl do rukavic. Hra se rychle obrátila a Váňovu nabídku do vápna prodlužoval hlavou Maxa, ale paradoxně sebral míč Brožíkovi, pro kterého by už zřejmě nebylo problémem zakončit do prázdné branky. Ve 36. minutě domácí střídali. Zraněného Hejného nahradil Holík a těsně před koncem prvního poločasu to byl Brožík, když se prosadil na hranici ofsajdu, pak však z velkého úhlu těsně přestřelil hostující branku! Bylo to však s tečí Bejrových rukavic a následoval tak rohový kop, jenž zároveň ukončil první půli za stavu 1:0 pro Čáslav.

Druhý poločas pokračoval v 56. minutě žlutou kartou pro benáteckého Korce, který se snažil vymodlit pokutový kop a ještě v téže minutě Brožík uličkou našel Krupičku, domácí hráč ovšem branku minul. Čáslav byla při chuti a Bejr se musel vytáhnout proti kličkované a následné střele Maxy. Benátky byly v této fázi zápasu čáslavským fotbalistům spíše jen sparingpartnery, ale další šance Brožíka nebyla využita. Nejlepší domácí hráč unikal po levé straně osamocen, jenže Bejr jeho pokus zneškodnil. A opět pokračovala one man show Vítězslava Brožíka. Tentokrát už byl benátecký gólman překonán, zastoupil ho však stoper Rosenkranz. V 80. minutě se už domácí špílmachr dočkal první branky. Pěkný centr od rohového praporku doplachtil na hlavu Vítězslava Brožíka, který prudkým pokusem do růžku podruhé rozvlnil síť – 2:0. Benátky už hrály vabank a Zenit je opět potrestal. Další standardní situaci od postraní čáry zahrával domácí Štětina, jeho centr našel opět hlavu Vítězslava Brožíka a  někdejší ligový hráč byl opět zcela nepokrytý a  pohodlně překonal Bejra – 3:0. Benátky se tedy po sejmutí od kata Brožíka budou muset soustředit na další domácí zápas, ve kterém přivítají Neratovice.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: Chtěli jsme napravit domácí bodovou ztrátu z minulého kola. Posunutím Korejzy jsme se snažili zvýšit naši útočnou sílu. Samozřejmě velkým nepřítelem byl pro obě mužstva rozmáčený terén. Domácí se s ním ale vyrovnali lépe a také šli do vedení šťastnou brankou. Naší největší šancí byla hlavička Martina Korce z malého vápna, ale zůstala neproměněna. Do druhého poločasu jsme šli nabuzeni, ale nedokázali jsme to předvést na hřišti. Domácí i na těžkém terénu kombinovali lépe a zaslouženě zvítězili. Nyní jsme již pod velkým tlakem a nezbývá nám nic jiného než doma maximálně bodovat, neboť hrajeme dvakrát doma.

Trenér Čáslavi "B" Jiří ANTOŠ:  „Utkání se hrálo za nepříjemného počasí, pršelo a terén byl těžký, což ubralo na celkové kvalitě hry, ale zase na druhou stranu obě mužstva se s tím vypořádala dobře. K vidění byl dobrý fotbal. Rozhodčí pískal dobře a soupeř chtěl hrát,“ chválil čáslavský trenér Jiří Antoš. Zenit přežil šanci hostí a sám pak udeřil zajímavým gólem. „Šance byly na obou stranách, my jsme byli šťastnější a dali jsme první gól. Ještě předtím nás ale podržel brankář Míšek. Pak jsme začali hrát v pohybu, přímočaře a zodpovědně do obrany. Dali jsme takový šťastný gól, kdy Svoboda centroval na Maxu, ten míč netrefil a on propadl do brány. Jakmile jsme ujali vedení, tak jsme si ještě dvě tři šance vytvořili,“ popsal Antoš první poločas. „Ve druhém poločase se hra nezměnila. Soupeř hrál, my jsme dobře bránili. Pojišťovací branky padly po osmdesáté minutě. Oba góly byly stejné po standardkách, kdy je zahrával Štětina a Brožík dal dva góly,“ řekl Jiří Antoš.

Předzápasové představení soupeře z Čáslavi "B" naleznete ZDE!

ON-LINE: FC Zenit Čáslav "B" – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola krajského přeboru :

  • Čáslav "B" – SK Benátky 3:0 (1:0)
  • Sokol Zápy – SK Rakovník 8:1 (3:1) článek
  • Union Beroun – Dobrovice 5:2 (3:1)
  • SK Úvaly – Brand./Bol. 0:1 (0:1) článek
  • N.Strašecí – K.Hora  0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • Č.Brod – Sokol Libiš 0:2 (0:2) článek 12
  • Tn.Rakovník – Hradištko 1:1 (0:0) článek
  • Neratovice – Štěchovice 1:1 (0:0) článek

Příští 9. kolo v 16:00  hod.: SOBOTA: SK Benátky – Neratovice (10:15), Libiš – N.Strašecí (10:15), Brand./Bol. – Tn.Rakovník (10:15), SK Rakovník – Č.Brod, Dobrovice – Úvaly, Hradištko – Zápy, NEDĚLE: K.Hora – Čáslav "B", Štěchovice – Un.Beroun.