Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 16:30 hod.: FC Čáslav "B" - SK Benátky

V NEDĚLI 26.9. v 8. kole cestují Benátky k týmu - FC ZENIT ČÁSLAV "B".


PERLIČKA ze čtvrteční disciplinární komise:
Dovolíme si takovou malou vsuvku nad rámec našich představovaček. Benátečtí mohli opravdu jen kroutit hlavou nad usnesením disciplinární komise. Ta totiž za minulé utkání s Novým Strašecím potrestala benátecké Martina Třasáka (po faulu hostujícího Kudely na Třasáka má Martin Třasák poraněné vazy v kotníku a je zřejmě do konce soutěže mimo hru) a Marka Skramužského trestem na dva zápasy. Martin Verner za dvě žluté karty dostal stop na jedno utkání a velice zajímavé je, že Matyáš Kudela, který ve druhém poločase po vzájemném souboji se Skramužským dostal hned červenou kartu, nevyfasoval zákaz ani na jedno utkání!!! V krajském přeboru se dějí opravdu zajímavé věci... ( viz.disciplinární komise).

Osmé kolo krajského fotbalového přeboru bude na programu již o tomto víkendu. Fotbalisté Benátek budou poprvé v letošní sezóně hrát v neděli, když jejich soupeře bude rezerva druholigového FC Zenitu Čáslav. S tímto soupeřem se Benátky potkávaly ještě v I.A třídě, odkud pak hráči od Jizery právě na úkor tohoto týmu postoupily o soutěž výš. Čáslavským fotbalistům se pak postup do nejvyšší krajské soutěže podařil právě v loňské sezóně a letos, coby nováček bude sbírat cenné zkušenosti s přeborem. Čáslav „B“ v dosavadním průběhu krajského přeboru v sedmi zápasech dvakrát vyhrála, dvakrát remizovala a třikrát odešla z pole poražena. Při skóre 8:13 pak získala osm bodů a patří jí 10. příčka v tabulce (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Zenit Čáslav „B“).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole přivítaly Nové Strašecí a divák musel být znechucen představením trojice rozhodčích v čele s hlavním Machýčkem. To, co muži s píšťalkou resp. praporkem na zeleném pažitu předváděli, mnohdy nebylo ani k smíchu, spíše k pláči. Benátky prohrávaly už 0:3, přesto se dokázaly dotáhnout na rozdíl jediné branky. Více už jim rozhodčí nedovolily, a tak se na Městském fotbalovém stadionu vzduchem nesl pocit křivdy (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Čáslavská rezerva v minulém kole na domácím pažitu porazila Neratovice výrazným rozdílem 3:0. Dvě branky vstřelil Hejný a jednu pak přidal Maxa. Ve středu čáslavští dohrávali odložené 4. utkání s Českým Brodem, a ačkoliv byli papírovými favority, domácí zápas nezvládli. Katem Čáslavi se stal českobrodský Hubáček, který vstřelil všechny tři branky hostí a stal se hvězdou svého týmu. Za domácí si čestný úspěch připsal Holík a outsider tak vyhrál 3:1 (článek z utkání).
Čáslav „B“ nastoupila v odloženém 4. kole doma proti Č.Brodu (1:3) v této sestavě: Volšík – P. Holík, Váňa, K. Hejný, Svoboda – Tomíšek (75. V. Zikmunda), Vojt. Vondra, Parachin, Špidlen (46. Belko) – Krupička (75. Veselý), Maxa.

Představení soupeře – FC Zenit Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize nenachází ne zrovna v růžové situaci. Po velkých úspěších klubu nyní přichází hluché období, kdy Čáslav bojuje o holý život ve druhé lize. Ani čáslavská rezerva v letošní sezóně nemůže mít přílišné cíle. Jako nováček se určitě budou chtít v krajském přeboru zabydlet. Kádr béčka tvoří především mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému rozvoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován vždy o několik hráčů širšího kádru áčka. Trenérem mužstva je někdejší ligový fotbalista Jiří Antoš. Dlouhovlasý blonďák svou kariéru začínal v Sokolu Dětenice nedaleko Mladé Boleslavi. Poté právě v tehdejší AŠ Mladá Boleslav působil. Dalšími jeho štacemi byl Mělník, Milíčeves, Kolín a poté už prvoligová pražská Dukla, Příbram a Viktorka Plzeň. Tento kouč tak svým svěřencům může rozhodně dávat své cenně získané zkušenosti!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Pavelka Jaroslav a na pomezí mu budou pomáhat p. Malý Milan a p. Voldan Antonín. Delegátem ČMFS je p. Míka Ladislav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 8. kola krajského přeboru bude na stadionu v Čáslavi sehráno v NEDĚLI 26. září s výkopem v 16:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 8.kolo: FC Zenit Čáslav „B“– SK Benátky

Stránky soupeře: FC ZENIT ČÁSLAV „B“

--> Zpět