Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 10.06.2010

FK Kolín (KP)   SK Benátky
2:1
( 0:1 )

Kubrycht – Kutil (46. Holub), Baško, Vácha, Karkoš – Trojan (55. Kopecký), Kalivoda, Volavka, Jirků (46. Kutifel), Pohnětal – Herzán

Diváků: 50

Bejr – Pára (65. Novák L.), Lacina, Mulač, Olšák – Smetana, Hrdina, Langšádl, Korejza – Karásek (55. Fingerhut), Kraus

 
góly: 80. Kalivoda, 89. Herzán – 33. Karásek
karta:
karta:
rozhodčí: Benák – Šmejkal, Svoboda J.
  Střely na branku: 5:4
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 10:6
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: V Kolíně Benátky prohrály a v poháru končí !

V semifinále krajského poháru narazili benátečtí fotbalisté na lídra přeboru a zároveň jistého postupujícího do divize FK Kolín. Domácí mužstvo nastoupilo s divizním dorostem  a jediným jménem v základu z kádru áčka byl Kalivoda. Ovšem i benátečtí měli kombinovanou sestavu. Ve velkém vedru nakonec postup do finále slavil favorit z Kolína, který gólem v 90. minutě vyhrál 2:1. O prvenství se Kolínští utkají s celkem Vlašim "B", jenž zvítězil na penalty v Brandýse.

První velká šance utkání se zrodila v 18. minutě, když hostům nevyšel ofsajd systém, ze strany se hnal na Bejra osamocený Volavka. Brankář Benátek však vyběhl a míč od Volavkových kopaček ukopl. Na druhé straně Kraus vybojoval míč na Karkošovi, příhrál Párovi, který centroval na Karáska, ten v pádu trefil míč špičkou kopačky. Balón skončil těsně vedle tyče domácí branky. Ve 32. minutě už se hosté radovali. Hrdina našel přihrávkou mezi beky Korejzu, který přihrál pod sebe na Milana Karáska, který propálil Kubrychta – 0:1. O dvě minuty později ale mohlo být vyrovnáno. Nacvičený signál domácího týmu, kdy dva hráči Kolína pustili míč za sebe, až se dostal míč ke Kalivodovi, jehož tvrdou ránu mířící k tyči reflexivně vyrazil gólman Bejr.

Ve druhé půli se do hry dostalo i několik střídajících hráčů na obou stranách a Kolín se také dočkal vyrovnávací branky. Parádní střelou se prezentoval Lukáš Kalivoda, který ranou z dobrých třiceti metrů trefil přesně pravý horní růžek Bejrovy branky – 1:1. V samém závěru utkání byli Kolínští lepším týmem a několikrát zle zatopili hostující obraně. Když už se zdálo, že o vítězi budou muset rozhodnout pokutové kopy, trefil se nejmladší hráč na hřišti Roman Herzán, který nedal Bejrovi žádnou šanci zasáhnout – 2:1. Do finále tak postoupilo mužstvo FK Kolín.

Předzápasové představení soupeře ze Kolína naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Kolín – SK Benátky ZDE!