Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 15.05.2013

SK Mnichovo Hradiště (I.A)   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Kočí – Lakatoš M. (46. Altman), Horák, Zajíček (46. Čečelský), Kučera – Matouš, Bajer, Hájek, Pokorný (60. Vodák) – Razák, Klain

Diváků: 70

Krch – J. Rosenkranz, Karásek, Jakubec, M. Horák – Kamlach (57. Fingerhut), Smetana (57. F. Rosenkranz), Škarecký, Novotný – Krýda (57. Mašek), Martin Korec

 
góly: 50. Klain, 84. Razák
karta: 20. Jakubec
karta:
rozhodčí: Smolka – Lafek, Bez
  Střely na branku: 3:2
Střely mimo: 3:2
Rohové kopy: 4:2
Ofsajdy: 3:3
Fauly: 25:20
Hráč utkání:
Filip Razák
Hráč utkání:
nikdo

Průběh zápasu

POHÁR SKFS:  Benátkám se nedařilo a po špatném výkonu vypadly z poháru !

Los druhého kola krajského poháru mezi sebe svedl účastníka I.A třídy z Mnichova Hradiště a fotbalisty Benátek nad Jizerou, kteří hrají  krajský přebor. Zatímco favorit utkání nastoupil v téměř nejsilnějším možném složení, mnichovohradišťský hlavní trenér Pavel Kočí šetřil několik opor. Šanci tak dostali hráči, kteří spíše bojují o základní sestavu nebo nadějní dorostenci. I to však stačilo na špatně hrající Benátky, které si vypracovaly velice málo vyložených šancí a po zásluze svému sokovi podlehly. Po výhře 2:0 tak dále postupuje Mnichovo Hradiště.

Jakoby úvod utkání předznamenal, kam se bude zápas v následujících minutách ubírat. Domácí byli častěji u míče a dokonce byli i nebezpečnějším týmem. Naopak hostům se nedařilo, přihrávky postrádaly přesnost, o střelách nemluvě. První varování pro Benátky přišlo v 11. minutě. Klain se zbavil Jakubce a poslal míč do strany na Matouše, jehož centr minul hlavou právě Klain. Za ním stojící Pokorný mířil nad bránu. Benátečtí odpověděli střelou Škareckého z hranice vápna, kterou ale zneškodnil pozorný brankář Kočí. Byla to po hříchu jediná přímá střela na domácí bránu v prvním poločase. V permanenci byl spíše hostující gólman Krch, který musel řešit několik nepříjemných centrů. Ve 40. minutě se jistě orosil při střele Matouše, ta ale šla nad bránu.

Ve druhém poločase se dal očekávat nápor favorizovaného týmu z Benátek nad Jizerou. Ten však nepřišel. Naopak v 50. minutě domácí udeřili. Kolem Karáska profrčel Pavel Klain a tvrdou střelou rozvlnil síť – 1:0. Trenéři přeborového mužstva poté sáhli ke trojímu střídání ani to však obraz hry nezměnilo. Klid Kočího mohl vyrušit snad jen Škarecký, jehož skákavý pokus z přímého kopu brankář domácího SK dokázal zkrotit. Poté hlavní rozhodčí Smolka nenalezl odvahu odpískat pokutový kop po zákroku na benáteckého Martina Korce. V 84. minutě přišla akce jako přes kopírák s první brankou. Filip Razák si počínal důrazněji než Jan Rosenkranz a poté pokořil vybíhajícího Krch střelou k levé tyči – 2:0. S hráči v bílém mohlo být ještě hůře. Střelu střídajícího Vodáka vytahoval Krch z pod břevna na rohový kop. Alespoň snížení mohla zajistit hostům akce z nastaveného času. Novotného nákop zpracoval Mašek, obhodil si Kočího, avšak ke střele do opuštěné svatyně se neodhodlal, posunul míč na Martina Korce, který ale minul levou tyčku.

Hosté si postoupit do dalšího kola poháru rozhodně nezasloužili. Avšak už 5.6.2013 budou hrát jiný pohár – Krušovický. V 1. kole zajíždí na pažit účastníka I.B třídy Dobrovice „B“.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Byl to hanebný výkon a ostuda pro benátecký klub. Co jsme tady dnes předvedli bylo nehodné tomu, že hrajeme krajský přebor. Všichni hráči hráli podprůměrně. K zápasu jsme přistoupili laxně, totálně bez zájmu. Soupeřův dorost nás porazil."

Trenér SK Mn.Hradiště Pavel KOČÍ: „Kluci, kteří dnes dostali příležitost, se chopili utkání velmi dobře. Ze základní sestavy áčka nastoupili pouze tři hráči. Šanci dostali kluci, kteří pendlují kolem desátého až šestnáctého místa v sestavě plus tři dorostenci. Ti s námi hráli skoro poprvé. Myslím si, že se své šance chopili a zahráli velmi dobře. Byli jsme vyrovnaným mančaftem krajskému přeboru."

Předzápasové představení soupeře z Mn.Hradiště naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Mn.Hradiště –  SK Benátky ZDE!

Souhrný článek z novin ke 2. kolu poháru ZDE!

VÝSLEDKY 2. kola Krajského poháru :

  • Mn.Hradiště – SK Benátky 2:0 (1:0)
  • Hřebeč – Dobřichovice 10:0 (3:0) článek
  • Libice n/Cid. – Semice 4:1 (2:1) článek
  • Sp.Příbram – N.Ves p/Pl. 2:3 (1:2) článek
  • Týnec n/S. – Jílové 2:6 (1:2)
  • Klecany – Ovčáry 0:5 (0:3)
  • SK Rakovník – Tn.Rakovník 0:0 (0:0) na pk. 5:6 článek 1 a 2 a foto
  • Č.Pečky – Velim sobota 18.5. (zároveň jako MU)