Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - POHÁR - 2. kolo Krajského poháru
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:30 hodin:
STŘEDA 15.5.: SK Mnichovo Hradiště – SK Benátky

VE STŘEDU 15.5. zajíždí "A" tým v 2. kole Krajského poháru k týmu - SK MN.HRADIŠTĚ.



Středa 15. května bude v krajských vodách patřit pohárovému fotbalu. Benátečtí fotbalisté si zahrají ve II. kole poháru SKFS, který pořádá právě Středočeský krajský fotbalový svaz. Tam postoupili po výhře v Pěčicích a jejich soupeřem pro druhé kolo bude soupeř opět z mladoboleslavského okresu, a sice účastník I.A třídy skupiny B Mnichovohradišťský SK. Loňský účastník krajského přeboru nebude pro Benátecké určitě lehkým soupeřem, avšak pokud Benátky chtějí v poháru jít dál, musí v Hradišti uspět.

Krajský pohár – 2. kolo:
Kromě Benátek do druhého pohárového kola zasáhne ještě dalších šest účastníků krajského přeboru – Jílové, Ovčáry, Dobřichovice, Klecany, Ovčáry a Semice. Hrát se bude celkem osm zápasů a z šestnácti celků půjde dál osmička mančaftů. Ještě připomeňme, že vítěz krajského poháru si zajistí právo účasti v letním předkole celorepublikového Poháru České pošty (Los 2. kola Krajského poháru).

Benátky v 1. kole krajského poháru:
V prvním pohárovém kole se Benátky vypravily k týmu Pěčic, hrajícího I.B třídu skupiny B. Domácí nastoupili v kombinované sestavě, navíc začali utkání v deseti hráčích. Už v prvním poločase si hosté vypracovali tříbrankový náskok, který ve druhé půli drželi, v samém závěru si pěčický Pilz vlastním gólem stanovil konečný výsledek na 5:1 pro favorizované Benátky (viz.článek).

Mn.Hradiště v 1. kole krajského poháru:
V prvním kole krajského poháru fotbalisté Mnichova Hradiště rozhodně překvapili. Vždyť na svém trávníku vypráskali přeborovou Dlouhou Lhotu 4:1. Nutno ještě doplnit, že v tomto zápase nenastoupil domácí kanonýr Jíra. Zastoupili jej však jiní. Dvakrát se trefil Radačovský a po jedné brance přidali Vodák a Matouš (viz.článek).

Mn.Hradiště ve své soutěži – I.A třída:
Mnichovo Hradiště se po loňském sestupu z krajského přeboru drží v horní polovině tabulky I.A třídy skupiny B. Suverénně vedoucí Jíloviště je sice pro Hradišťské nedostižitelné, na druhé místo však MSK ztrácí jen pět bodů. Sami mnichovohradiští fotbalisté jsou čtvrtí, když ve 25 zápasech 13 vyhráli, 6 remizovali a 6 prohráli. Při skóre 61:41 získali 45 bodů a náskok před šestou Velimí je šestibodoví. Kromě Jíloviště je před Hradištěm ještě dvojice Sázava a Polepy (dosavadní výsledky a tabulka I.A tř. sk. B – SK Mn.Hradiště).
25. kolo: Mn.Hradiště – Červené Pečky 3:0 (1:0) – (viz.článek).
Mn.Hradiště nastoupilo v minulém 25. kole doma proti Červeným Pečkám (3:0) v této sestavě: Ježek – Zajíček, Horák, Špetlík, Herodes – Klain, Bajer (84. Altman), Hrdina, Matouš (83. Lakatoš M.) – Bejda (74. Razák), Jíra

Představení soupeře – SK Mnichovo Hradiště:
V kádru Mnichovohradišťského SK je dvojice zkušených hráčů, kteří prošli také benáteckým kádrem. Jedná se o univerzála Stanislava Bejdu a také tvořivého středního záložníka Martina Hrdinu. Oba jsou to hráči, kteří svým fotbalovým umem jsou v I.A třídě pro MSK velice platnými fotbalisty. Jinak trenér týmu p. Pavel Kočí spoléhá v ofenzivě především na střelecké a kanonýrské schopnosti dvojice útočníků Michal Jíra a Jakub Radačovský. V týmu se prosazují také mladíci – jmenovat můžeme například Jakuba Špetlíka, Pavla Klaina, Jana Bajera, Petra Matouše či Martina Lukeše.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Smolka Martin z Mladé Boleslavi. Na pomezí mu budou pomáhat p. Lafek David z Předměřic nad Jizerou a p. Bez Milan z Kněžmosta. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Mn.Hradišti rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 2. kola Krajského poháru bude na fotbalovém stadionu v Mn.Hradišti sehráno ve STŘEDU 15. května s výkopem v 17:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty do 40 kilometrů vzdáleného Mn.Hradiště v dalším pohárovém utkání!

Sledujte ON-LINE: 2.kolo Krajského poháru: SK Mn.Hradiště – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK MNICHOVO HRADIŠTĚ

Rozlosování 2. kola: Los 2. kola Krajského poháru

Výsledky 1. kola: Výsledky 1. kola Krajského poháru



--> Zpět