Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 15.03.2014

Český Lev Union Beroun   SK Benátky
0:3
( 0:2 )

Pettík (78. Hejcman) – P. Smetana, Krčma, Počta (73. Král), Šíma, Fejtek (82. Slabý), Rigo, Novák, Ježek, Lenkvík, Vopěnka

Diváků: 50

Vlk – Borovička, Karásek, Jakbuec, Horák – M. Novotný (83. Kamlach), Buryán, S. Smetana, Jiránek (80. J. Novotný) – Škarecký (75. Sosnovský), Šimek (70. Martin Korec)

 
góly: 28. Jiránek, 43. a 65. Šimek
karta: 61. Šíma
karta:
rozhodčí: Matoušek – Mrázek, Rybka
delegát:
Helebrant Luboš
  Střely na branku: 3:3
Střely mimo: 1:2
Rohové kopy: 0:5
Ofsajdy: 3:6
Fauly: 13:10
Hráč utkání:
Martin Krčma
Hráč utkání:
Radek Šimek

Průběh zápasu

Benátky i ve druhém jarním venkovním utkání zvítězily !

Po gólových hodech na semickém pažitu zajížděli benátečtí fotbalisté na umělou trávu do Berouna. Počasí zápasu příliš nepřálo, ostrý  studený vítr udělal z tamní umělé trávy suchý mlat. Dlouhé nákopy se proměňovaly v nepředvídatelné, pohledných kombinací bylo k vidění pomálu. Benátečtí od úvodu nepotvrzovali roli favorita, berounský brankář Pettík byl téměř bez práce. Po úvodní brance hostujícího Jiránka se ale obraz hry přece jenom změnil, efektivnější a zkušenější soupeř nastřílel svému sokovi ještě další dvě branky, čímž rozhodl o poměrně jasném a zaslouženém vítězství.

Jak již bylo řečeno, úvod utkání rozhodně nevypadal na to, že se spolu střetly týmy, které od sebe dělilo šest míst. Hrál se vyrovnaný fotbal, ba co víc, Beroun si připravil první velkou šanci zápasu. Fejtek vysunul Riga, jenž poslal míč pod sebe na nabíhajícího Krčmu, proti jehož střele vytáhl Vlk ze svého repertoáru vynikající zákrok a míč vytěsnil. Domácí byli i nadále mírně nebezpečnější, kdežto Benátkám se nedařilo dostat do tempa. Až ve 27. minutě se blýskl pěknou individuální akcí Matěj Novotný, přešel přes tři protihráče a vyslal milimetrový centr na nabíhajícího Jiránka, jenž z velmi dobré pozice přestřelil berounskou branku. Benáteckého záložníka to ale příliš mrzet nemuselo. O minutu později střílel nepříliš tvrdě Stanislav Smetana, domácím se nepodařilo odkopnout míč, který se dostal na kopačky právě Josefa Jiránka, který svůj křížný pokus z poměrně ostrého úhlu namířil ke vzdálenější tyči – 0:1. Tato branka hosty uklidnila, domácí se na útočnou polovinu dostávali spíše sporadicky. Šanci na zvýšení měl ve 40. minutě benátecký Stanislav Smetana, ke kterému doputoval míč po ose Buryán - Jiránek. Smetana však vysoko přestřelil Pettíkovu branku. O tři minuty déle však byl brankový stav již dvougólový. Benátečtí zahrávali roh, vysoký útočník Radek Šimek nejprve míč ideálně netrefil, snad třetí reparát mu ale vyšel na jedničku a hosté mohli slavit – 0:2. Studenou sprchu před odchodem do kabin mohl favoritovi připravit Vopěnka. Po příhře ze středu hřiště si to totiž namířil přímo vstříc Vlkovi, ten však perfektně vyběhl a střelu berounského hráče vyrazil.  Na druhé straně opět po Buryánově rohovém kopu naskakoval na míč Šimek, tentokrát ale balón těsně netrefil.

V první půli vytěžili hosté z minima maximum, vždyť obě dvě střely, které mířily na brankáře Pettíka přetavili v branku. Podobný děj měla také druhá půle. Na první střelu na branku se totiž čekalo až do 65. minuty. Měli ji hosté a opět z ní byla branka. Škarecký vybojoval míč na chybujícím Petru Smetanovi a předložil ho Matěji Novotnému, jehož přesný přízemní centr dopravil do odkryté části branky nikým nehlídaný Radek Šimek0:3. Benátecký útočník posléze mohl docílit hattricku, pospíchal sám na Pettíka, ale míč si příliš předkopl. Poté byla hra rozkouskována častým střídáním. Domácí trenér Koch vyměnil na závěrečných dvanáct minut dokonce i gólmany, což mladý Pettík nelibě nesl. Hosté ale již nepřipustili žádné drama a v poklidu si dokráčeli pro tři body. Samotné utkání pak bylo opět řízeno velice dobře celou trojicí rozhodčích.

Benátečtí tak stále drží sedmibodový odstup nad třetí Dobříší, kterou v následujícím kole vyzvou. Právě toto by měla být ta nejlepší pozvánka pro příznivce dobrého fotbalu.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V jarní části soutěže jsme odehráli druhé po sobě jdoucí utkání na trávníku soupeře. V úvodu utkání jsme špatně kombinovali. Sice jsme se snažili hrát po zemi, avšak silný vítr a umělá tráva nám k tomu moc nepomohly. Důležité bylo, že jsme jako první vstřelili branku. Trochu jsme se zklidnili a začali hrát naši hru. Samozřejmě moc nám pomohl gól do šatny po rohovém kopu. Druhá půle byla z naší strany daleko lepší. Měli jsme míč na svých kopačkách a kromě jedné chyby v obranné fázi jsme soupeře do ničeho nepustili, navíc jsme přidali třetí pojišťující gól. Výhry si velmi cením i kvůli povětrnostním podmínkám a berounské umělé trávě. Hráči zápas odbojovali a s jejich výkony jsem spokojen."

Trenér Un.Beroun Bedřich KOCH: „Náš tým je v nelehké situaci, máme hodně zraněných hráčů. Navíc jsme ještě dnes měli vykartovaného Michala Nováka, což se projevilo v útočné činnosti. Chtěli jsme Benátky co nejvíce potrápit. Můj tým předvedl výkon na hranici svých možností. Mrzí mě ale zbytečné góly. Benátky byly lepším týmem, avšak obdrželi jsme takové zvláštní branky. Šance, které jsme si vypracovali, jsme bohužel neproměnili."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: Český Lev Union Beroun – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 17. kola Krajského přeboru :

Příští 18. kolo v 15:00 hod., SOBOTA: Čelákovice – Jíloviště, Libiš – Sp.Příbram, Klecany – Tn.Rakovník, Ovčáry – Čáslav "B", NEDĚLE: SK Benátky – Dobříš, Semice – Un.Beroun, Sedlčany – Pol.Nymburk, Vraný – N.Strašecí.