Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 14.11.2009

FK Neratovice-Byškovice   SK Benátky
1:1
( 0:1 )

Černý – Kadlec (63. Zeman), Moravec, Vokáček, Müller – Doubek, Žežulka, Drahorád, Zavadil (90. Pajkrt) – Nezbeda, Maleňák

Diváků: 170

Bejr – Bláha, Lacina, Kolář, Sháněl – Kořínek, Karásek, Škuthan (90+6. Mezera), Korejza – Hruška (71. Novák), Došlý (90+4. Firický)

 
góly: 69. Moravec – 36. Karásek
karta: 80. Zeman – 3. Hruška, 68. Korejza, 69. Bejr, 78. Sháněl, 78. Kolář, 90+8. Lacina
karta: 51. Kořínek
rozhodčí: Čermoch – Kovář, Mrázek, delegát: Helebrant
  Střely na branku: 4:2
Střely mimo: 7:2
Rohové kopy: 4:4
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 15:24
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Za podivných okolností Benátky bod braly !  

K poslednímu zápasu podzimní části krajského přeboru cestovali benátečtí fotbalisté k nováčkovi do Neratovic. Někdejší druholigový účastník podle dosavadních výsledků v přeboru naznačil, že to Benátky nebudou mít u Spolany jednoduché. Samotný zápas to ukázal v plné kráse. Nechtěl bych na tomto místě nikoho podezřívat, ale podle pohledu z tribuny bylo řízení zápasu trojicí rozhodčích hodně prapodivné a stojí to opravdu za povšimnutí.

Už v jedenácté minutě utkání hosté naznačili své možnosti. Korejza si obhodil Doubka, poté vystřelil, gólman Černý velice pěkným zákrokem ale vyrazil na rohový kop. I domácí zahrozili, bylo to přesně v 15. minutě. Pěkný Žežulkův centr lízl hlavou Nezbeda, ale přesně do míst, kde stál gólman Josef Bejr. Hosté se ke slovu dostali ve 36. minutě a byla z toho dokonce první gólová situace sobotního mače. Korejzův pěkný centr na bližší tyč zasáhla přesně hlava Milana Karáska, domácí gólman Adam Černý byl bez šance – 0:1. První poločas byl ze strany rozhodčích ještě v poklidu, přítomní diváci ještě nevěděli, co přijde v poločase druhém.

Vše načala 51. minuta.
Kořínek přišel v souboji o míč, dle rozhodčího čistě. Pak však hostující Aleš Kořínek pronesl cosi k hlavnímu rozhodčímu Čermochovi a dostal rovnou bez předchozího varování červenou kartu! Tento moment hrubě ovlivnil zbytek utkání, protože benátečtí o deseti museli čelit velkému domácímu tlaku. Tlačilo se na pilu a přicházely šance. V 59. minutě přišel pěkný Doubkův centr hlavou ve vyložené šanci minul Maleňák! 69. minuta vyvrcholila nejdůležitějším momentem utkání, který hosty oprávněně pořádně namíchl. Na hranici vápna napřáhl zkušený Jan Moravec. První střela ještě nevyšla, ale domácí bek druhou střelou napálil břevno, od nějž se balón odrazil nejméně půl metru nebo rovnou metr před brankovou čáru, ale sudí Čermoch k velkému údivu běžel na středový kruh a spolu s asistentem na pomezí uznali neexistující branku – 1:1! Další opravdu až komická situace nastala po uplynutí řádné hrací doby. Sudí ukázal nastavení hned pětiminutové, ale nastavený čas ve skutečnosti trval rovných 8 minut a 26 sekund!! Nad tím zůstává opravdu rozum stát. V nastavení ještě měly domácí dvě loženky, jenže Vokáček s Müllerem zklamali. Hosté tak brali zlatý bod v podivném prostředí a potvrdili tak, že venku se jim daří opravdu více, než v domácím prostředí!

Očima trenéra Neratovic Jiřího KAFKY: „Podle vývoje utkání, ve kterém jsme si vytvořili více vyložených brankových příležitostí, jsme měli vyhrát. Myslím ale, že i remíza je výborným zakončením sezony. Třiadvacet bodů po podzimu jsme nečekali ani ve snu,“ řekl po utkání domácí trenér Jiří Kafka. Hosté podle jeho slov od začátku ukazovali, že patří mezi nejlepší, ale zároveň nejméně disciplinovaná mužstva soutěže. „Dobře drželi balon, hrozili z brejků a standardních situací, které jsme uskákali. Pak jsme ale po jednom rohu na přední tyči zaspali a hosté vstřelili vedoucí gól,“ vysvětlil trenér, proč jeho tým dohrával poločas v útlumu, zatímco Benátečtí byli na koni. V kabině si domácí řekli, co by měli změnit, a to přineslo úspěch. „Hosté nám pomohli tím, že se jeden z jejich hráčů nechal v 51. minutě vyloučit za hrubou urážku rozhodčího. Od té doby se hrálo na jednu bránu, ale neměli jsme štěstí,“ poukazoval Jiří Kafka na dvě možnosti, ve kterých chybělo Maleňákovi ke gólu jen málo. Ujala se až rána stopera Moravce po rohu, která se odrazila od břevna do prostoru kolem brankové čáry. Domácí se radovali, hosté protestovali. A zápas remízou končit nemusel: „V devadesáté minutě střílel těsně vedle Vokáček. V devadesáté páté minula Müllerova střela o centimetry tyč vynikajícího Bejra. Byl to zápas s kvalitním soupeřem, ale druhou půli jsme mohli vyhrát.“

Předzápasové představení soupeře z Neratovic naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Neratovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola krajského přeboru :

  • FK Neratovice – SK Benátky 1:1 (0:1)
  • Semice – Polaban Nymburk 3:3 (1:1) článek
  • FK Litol – Sokol Libiš 3:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Úvaly – Brand./Bol. 4:1 (1:0) článek
  • Polepy – Vlašim "B" 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – FK Kolín 0:6 (0:2) článek
  • Zápy – N.Strašecí 0:2 (0:1) článek
  • Milín – Un.Beroun 0:2 (0:1) článek

Fotogalerie