Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: FK Neratovice/Byškovice - SK Benátky

V SOBOTU 14.11. v 15. kole zajíždíme k týmu - FK NERATOVICE/BYŠKOVICE.


Fotbalový podzim v krajském přeboru utekl jako voda před fotbalisty nyní je poslední, tedy 15. podzimní kolo. Fotbalisté Benátek v něm budou zajíždět na půdu nováčka soutěže – FK Neratovice-Byškovice. Jednat se bude o další důležitý zápas, neboť neratovičtí hráči doposud posbírali 22 bodů, což je jen o bod méně než právě Benátky. Tým od chemičky Spolana šestkrát vyhrál, čtyřikrát remizoval a čtyřikrát prohrál. Neratovice vstřelili jen 13 branek, přičemž 15 inkasovali (dosavadní výsledky v KP – FK Neratovice/Byškovice).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hostily na domácí půdě celek Úval. Jednalo se o poslední domácí zápas, a tak se Benátečtí chtěli doma rozloučit výhrou. Pohříchu fakt mohou být rádi alespoň za bod, který zachránil uzdravený gólman Bejr, který přesně v neděli slavil své pětatřicáté narozeniny. K nim si dal dárek v podobě vychytané nuly a mužstvu tak pomohl k zisku alespoň jednoho bodu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Neratovice/Byškovice:
Neratovice v minulém kole zajížděly na půdu Polabanu Nymburk a dařilo se jim na výbornou. Odvezly totiž tři body a v tabulce se dotáhly na čelo. O jedinou branku se ve 30. minutě postaral Nezbeda (článek z utkání 1 a 2).
Neratovice nastoupily v minulém kole venku proti Polabanu Nymburk v této sestavě: Černý – Kadlec, Moravec, Vokáček, Müller – Doubek, Drahorád, Žežulka, Zavadil (53. Máca, 87. Zeman) – Nezbeda, Maleňák (72. Jakub Pajkrt).

Představení soupeře – FK Neratovice/Byškovice:
Někdejší druholigová bašta po spojení se sousedními Byškovicemi začínala prakticky od nuly a v loňské sezóně dokázala postoupit z krajské I.A do krajského přeboru. Chemický závod Spolana byl v letech už minulých silným sponzorem a Neratovicích se tak hrála i druhá liga! V jejich dresu tenkrát nastoupil mj. i nynější kapitán ligového Brna Trousil nebo také Petr Zábojník, někdejší hráč Slavie Praha. Název klubu se od poslední druholigové sezóny 2002/03 změnil, ale stadion zůstal v téměř nezměněné podobě. Z nynějších hráčů jmenujme například zkušeného šestatřicetiletého obránce Jana Moravce, který loni působil v přeborových Velvarech. Branky obstarává kanonýr Jiří Maleňák, kterého si můžeme pamatovat především z dresu Staré Boleslavi, v němž se prosadil i loni na benáteckém trávníku. Kromě Staré Boleslavi si zahrál v pražských Kompresorech a Střížkově, Žižkově, Satalicích, Úvalech nebo v Klecanech. S pěti zásahy je Maleňák také nejlepším klubovým střelcem. Trenérem mužstva je čtyřicetiletý Jiří Kafka.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Čermoch Jakub a na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto a p. Mrázek Radek. Delegátem ČMFS je p. Helebrant Luboš.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední podzimní utkání 15. kola krajského přeboru bude na stadionu v Neratovicích sehráno v sobotu 14. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí ve 12:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v posledním podzimním utkání krajského přeboru na cizím hřišti!

Sledujte ON-LINE: 15.kolo: FK Neratovice/Byškovice – SK Benátky

Stránky soupeře: FK NERATOVICE/BYŠKOVICE

--> Zpět