Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 14.10.2012

SK Benátky   Český Lev Union Beroun
0:1
( 0:1 )

Procházka – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák (74. Mareš), Novotný (46. Šimek) – Michal Korec (57. Hrdlička), Martin Korec

Diváků: 100

Pettík – Petr Smetana, Vosýnek, Bureš, Nguyen (85. Král), Novák, Klička, Lundák, Christov (77. Kosnar), Vopěnka, Šíma (89. Rigo)

 
góly: 42. Lundák
karta: 80. S. Smetana - 15. P. Smetana, 63. Novák
karta:
rozhodčí: Šimáček – Čermoch, Bartůšek
delegát:
Holý Václav
  Střely na branku: 3:5
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 3:4
Fauly: 11:13
Hráč utkání:
Stanislav Smetana
Hráč utkání:
Filip Pettík

Průběh zápasu

Benátky podaly doma špatný výkon a podlehly Berounu !

V dalším přeborovém kole přivítali benátečtí fotbalisté tradičního soupeře z Berouna. Povinnost velela zvítězit, avšak Berounští v nedávné době vyměnili trenéra a  pod novým koučem Romanem Hrubešem ještě neprohráli. Se sklopenou hlavou neodcházeli ani tentokrát, ba co víc, domů si odváží tři body.

Byli to právě hosté, kdo si poprvé připsal střelu na branku. Ve 4. minutě napřáhl z uctivé vzdálenosti berounský Novák a Procházka se musel činit. O šest minut později Nováka napodobil obránce Petr Smetana, jehož střelu vyrazil domácí gólman na rohový kop. Od této chvíle byli domácí aktivnějším týmem, častěji okupovali útočnou polovinu, avšak střel mířících mezi tyče z jejich kopaček bylo jako šafránu. Naopak do otevřené obrany podnikl protiútok Lundák a Procházka musel vyrážet balon na rohový kop. Domácí se připomněli pokusem Michala Korce, který zkrotil před dobíhajícím Novotným velmi jistý gólman Pettík. V poslední čtvrthodince létal před Pettíkovu branku jeden centr za druhým. Berounská obrana ale pracovala na jedničku, stejně tak již zmiňovaný gólman. Právě on se vyznamenal ve 33. minutě, kdy Novotný posadil míč na hlavu Rosenkranze, jehož pokus vyškrábl Pettík na roh. O chvíli později zahrozil Třasák, jehož střela ale minula levou tyč branky hostí. Když už to vypadalo, že se do kabin o poločasové přestávce půjde za nerozhodného stavu, udeřili Berounští. Nepříliš tvrdý pokus Petra Lundáka z hranice vápna před gólmanem Procházkou, který se nedokázal odrazit od země malinko skočil a míč skončil k překvapení všech v síti u levé tyčky – 0:1. Tentokráte se benátecký brankář musel opravdu trochu červenat.

Na první větší šanci druhého poločasu se čekalo až do 58. minuty. Střídající žolík Hrdlička ale hlavičkoval nad. I nadále domácí zásobili Pettíka četnými centry, ten je však přitahoval jako magnet. Když už se přeci jen Benátečtí dostávali za pozornou berounskou obranu, téměř vždy je zastavil praporek pomezního sudího Bartůška, jež signalizoval vždy dobře odmávaný ofsajd. Domácí se hrnuli kupředu, avšak jejich snaha byla v nedělním odpoledni naprosto imunní a vážnější šanci nebo přímou střelu na branku si nedokázali vytvořit. Naopak do otevřené obrany podnikl výlet střídající Kosnar, ale nastřelil jen vyběhnuvšího Procházku.

Benátečtí tak v domácím prostředí rozhodně ztratili body. Stínem utkání je zranění zkušeného záložníka Martina Třasáka, o jehož vážnosti se rozhodne v nejbližších dnech. Zápas nedohrál také Josef Novotný, který musel nuceně střídat o poločasové přestávce. Domácí kapitán však jistě přes týden pošetří síly a na příští kolo do Poděbrad bude fit jako rybička.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnes jsme v domácím prostředí zcela zbytečně ztratili tři body. Podali jsme jeden z nejhorších letošních výkonů. Od hráčů mi chyběla bojovnost, dravost, nasazení. V pokutovém území soupeře jsme byli neproduktivní, nedokázali jsem si nic kloudného vytvořit. Hosté de facto z pěti střel mezi tyče vstřelili lacinou branku, čímž si odvezli tři body. Jsem nespokojen s výkonem všech hráčů."

Trenér Un.Beroun Roman HRUBEŠ: „Přijeli jsme sem s respektem k soupeři. Měli jsme informace, že Benátky jsou kvalitní tým. Snažili jsme se hrát naší hru, to znamená být aktivními dopředu a pokusit se vstřelit branku. Chtěli jsme samozřejmě také hrát zabezpečeně vzadu. Chvíli se nám to v první půli dařilo. Povedl se nám dát gól do šatny, což nás hodně povzbudilo. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačil důraznou hrou. Nestačili jsme včas dostupovat na odražené míče, právě tím jsme se trochu dostali pod tlak, ale Benátky si jasnou gólovou šanci nevytvořily. Myslím si, že od 70. nebo 75. minuty jsme zápas měli víceméně pod kontrolou. Jsem rád, že se nám konečně povedlo udržet čisté konto vzadu, protože jsme zatím v každém zápase po nějaké minele inkasovali. Cením si tří bodů, protože jsme se dnes za mé působení u berounského mužstva utkali s rozhodně nejkvalitnějším soupeřem, který asi neměl dnes svůj den."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

Článek z novin Berounského deníku naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Un.Beroun ZDE!

VÝSLEDKY 10. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Un.Beroun 0:1 (0:1)
  • Dl.Lhota – Dobřichovice 1:3 (1:2) článek
  • Klecany – Tn.Rakovník 0:3 (0:0) článek a foto
  • Semice – Poděbrady 1:4 (1:2) článek
  • Pol.Nymburk – N.Ves p/Pl. 1:0 (0:0) článek
  • Ovčáry – Sp.Příbram 1:0 (0:0) článek 
  • Jílové – Sedlčany 4:1 (2:1) článek
  • Louňovice – Čáslav "B" 0:0 (0:0) článek

Příští 11. kolo v 15:30 hod., SOBOTA: Poděbrady – SK Benátky, Sp.Příbram – Klecany (10:30), Un.Beroun – Louňovice (14:00), Nová Ves p/Pl. – Dl.Lhota, Tn.Rakovník – Pol.Nymburk, NEDĚLE: Dobřichovice – Jílové, Čáslav "B" – Ovčáry, Sedlčany – Semice.