Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:00 hodin:
SK Benátky – Český Lev Union Beroun

V NEDĚLI 14.10. přijede do Benátek v 10. kole tým - ČL UNION BEROUN.



Krušovický krajský fotbalový přebor už vstoupil do druhé polovině své podzimní mistrovské části a benátecké fotbalisty čeká v neděli další domácí utkání. Po remíze na půdě rezervy Čáslavi přivítají svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka celek Český Lev-Union Beroun. Berounským se nevydařil začátek soutěže, avšak v posledních čtyřech odehraných utkáních bodovali a po 9. kole jim tak patří prozatímní 10. příčka – 3 výhry, 2 remízy a 4 porážky. Při skóre 24:29 zatím Český Lev získal 11 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – Český Lev Union Beroun).

V LOŇSKÉ sezóně proti Un.Beroun:
V loňské sezóně měli kladnější bilanci Benátečtí. V domácím prostředí na podzim zvítězili zcela jasně 3:0, když o branky se podělili Vodák a bratři Korcové (článek z utkání).
Na jaře na berounské umělce hosté od Jizery prohrávali již 0:3, přesto dokázali díky trefám Martina Korce, Škareckého a Maška uhrát celkovou remízu 3:3 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole zajížděly Benátky do Čáslavi – tamější rezerva do tohoto duelu doma body ještě neztratila. Mnoho nechybělo, aby si hosté odvezli výhru. Martin Korec je totiž poslal ve druhé půli do vedení, jenže v poslední třetí nastavené minutě druhého poločasu vyrovnal na konečných 1:1 Řek Pollalis (článek z utkání).

MINULÉ kolo Union Beroun:
Beroun v minulém kole doma střelecky exceloval. S nástupem nového kouče Hrubeše se Českému Lvu daří, což proti předposledním Semicím také potvrdil. Do sítě staronového účastníka krajského přeboru totiž nasázel osm branek a nakonec zvítězil v dosti netradičním fotbalovém výsledku 8:3 (článek z utkání 1 a 2).
Union Beroun nastoupil v minulém 9. kole doma proti Semicím v této sestavě: Pettík – Smetana, Šindler, Vosýnek (80. Král), Bureš, Pobiš, Nguyen (75. Kosnar), Novák, Klička, Lundák (63. Christov), Vopěnka

Představení soupeře – Český Lev union Beroun:
Český Lev-Union Beroun dokázal v této sezóně nastřílet už čtyřiadvacet gólů, což je pro ofenzivní činnost mužstva solidní vysvědčení. Co je však horší, to je obranná činnost Unionu. Více branek inkasovaly pouze Semice (32 branek). Beroun spolu s Poděbrady obdržel už 29 gólů, což činí průměr více než tři inkasované góly na zápas. Největší debakl Berounští dostali ve druhém kole, kdy od nováčka z Nové Vsi pod Pleší doma dostali nášup 2:10. Neuspokojivé výsledky vedly ke změně trenéra. Někdejší berounský gólman a později trenér Vladimír Lacina odešel trénovat do dalšího přeborového týmu – Sokola Dobřichovice. Je také zajímavostí, že Lacina také nastoupil k jednomu utkání za Novou Ves pod Pleší jako gólman, neboť tento nováček měl problém s gólmany a proto „ukecal“ dlouhovlasého muže, aby opět navlékl brankářské rukavice a pomohl týmu. Nyní však Lacina trénuje v Dobřichovicích a Beroun coby trenér převzal Roman Hrubeš. Tento současný devětatřicetiletý berounský kouč je zajímavou osobností. V minulosti byl tento vysokoškolský pedagog z Račic hokejovým brankářem! V sezóně 1999/00 dokonce odchytal 12 zápasů v první lize za Beroun, poté chytal třetí nejvyšší soutěž na Kobře Praha, v Příbrami a Slaném. Další Hrubešovy kroky vedly k píšťalce, ovšem té fotbalové. A dotáhl to skutečně daleko, jakožto rozhodčí naší nejvyšší soutěže Gambrinus ligy byl v roce 2010 zařazen na listinu mezinárodních sudí FIFA! Ovšem před letošní sezónou byl z profesionálních soutěží šéfkou Damkovou vyřazen, a tak se dal na trenérskou dráhu. Berounským to zatím pod jeho vedením svědčí, bodovali totiž ve čtyřech zápasech po sobě, naposledy udělili lekci Semicím. Nejlepším střelcem týmu je s pěti brankami Miloš Novák, tři góly pak vstřelil Jan Vosýnek. V týmu zůstali zkušení hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží Pobiš (Písek), Klička (Králův Dvůr) a zcela novou posilou a hráčem s nejvíce ligovými starty je Jakub Bureš. Jedenatřicetiletý bývalý zadák prvoligových Blšan, Opavy, Českých Budějovic nebo Synotu Staré Město si pak druhou ligu zahrál například na Xaverově nebo Spartě Krč. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve slovenském Ružomberoku a reprezentoval v dresu jedenadvacítky! Naposledy působil v Českém Brodě, který ještě loni hrál krajský přebor, předtím Bureš kopal v třetiligovém Králově Dvoře.

VZÁJEMNÁ bilance s Un.Beroun:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Berounem osmkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2009: Beroun – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Beroun 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Beroun – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Beroun – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Beroun 3:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2012: Beroun – Benátky 3:3 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Un.Beroun:
SK Benátky:
doma: 4 - 3 - 0 - 1 – 9 bodů – skóre 9:2
venku: 4 - 2 - 2 - 0 – 8 body – skóre 9:5
Union Beroun:
doma: 4 - 0 - 2 - 2 – 2 body – skóre 5:9
venku: 4 - 1 - 0 - 3 – 3 body – skóre 2:9

CELKEM ze šesti vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 5 - 2 - 117 bodů, skóre 18:7
Un.Beroun – 8 - 1 - 2 - 55 bodů, skóre 7:18

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimáček Jakub. Na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub z Benešova a p. Bartůšek Zdeněk také z Benešova. Delegátem FAČR je p. Holý Václav z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 10. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 14. října s výkopem v 16:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 10.kolo: SK Benátky – ČL Union Beroun

Více o soupeře na jeho stránkách: ČESKÝ LEV UNION BEROUN

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět