Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 28.05.2011

SK Rakovník   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Doubrava – Krejčí, Fojtík, Vaidiš, John – Mžourek (86. Setnička), Bláha, Zápotocký, Lupák (72. Severin) – Isteník (89. Červený), Cabezas

Diváků: 150

Bejr – Rosenkranz, Karásek, Jech, Mareš – Kučera, Langšádl (56. Korejza), Smetana, Novotný – Šimek, V. Kohout (81. Vaňousek)

 
góly: 30. Isteník, 50. Zápotocký (pen.)
karta: 44. Langšádl, 68. Mareš, 73. Šimek, 74. Smetana, 79. Bejr
karta:
rozhodčí: Velebil – Kovář, Kaucký, delegát: Drahoš
  Střely na branku: 7:4
Střely mimo: 8:2
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy: 0:13 !!!
Fauly: 9:16
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v prvním poločase nedokázaly využít své šánce !

Krajský fotbalový přebor dospěl svého závěru, do konce letošního soutěžního ročníku zbývají už jen tři kola. V sobotu se odehrálo v pořadí již 27. kolo a fotbalisté Benátek v něm zajížděli na půdu sestupem ohroženého SK Rakovník. Fotbalisté z královského města se na jaře „obdivuhodně zvedli“ a mocně finišují k záchraně. Rakovničtí to potvrdili i v sobotním duelu, když nakonec zvítězili 2:0. Kdo byl na utkání přítomen, musel uznat, že výsledek mohl být zejména po šancích v prvním poločase zcela jiný. Ovšem, když neproměníte ani ty nejvyloženější šance, nemůžete vyhrát. Tak nějak praví známé fotbalové přísloví. V Rakovníku to platilo dvojnásob.

Krajská fotbalová disciplinárka byla k Benáteckým nemilosrdná. Třasák s Kozmou, kteří byli vyloučeni o minulém víkendu proti Libiši, si už letos ani v úvodu příští sezóny nezahrají. Aleš Kohout, který také dostal červenou kartu, bude pykat ještě proti Hradištku. Ze zdravotních důvodů navíc chyběla další opora, stoper Novák. A tak ve značně okleštěné sestavě Benátky bojovaly o body. K první šanci utkání se ve 12. minutě propracovali domácí. Isteníkův centr propadl až za záda benátecké obrany, kde zakončoval naprosto osamocený Mžourek, ale přestřelil. Také aktivní hosté se dostávali v ofenzivě až do finální fáze. Vždy je ale zastavil praporek v prvním poločase velice aktivního pomezního Kováře. A celkový počet offsidů? 0:13! Ve 21. minutě přišla první ze čtyř gólovek Radka Šimka. Vymíchal dva protihráče, ale sám před brankou nastřelil Doubravu do nohou. O osm minut později to byly gólovky číslo dvě a tři. Nejprve sám před brankou pálil Šimek přímo do gólmana a poté si opět udělal prostor, špatně ovšem zhodnotil svou střelu, kterou Doubrava vyrazil na roh. Benátky to pak hodně mrzelo, protože přišel zákonitý trest. Karásek váhal s rozehrávkou, obral ho hbitý peruánský fotbalista Guadalupe, naservíroval před prázdnou branku Marku Isteníkovi a bylo to – 1:0. O pět minut později se Mžourek musel chytit za hlavu, co to vlastně zahodil. Krejčího centr totiž zhruba dva metry před brankou hlavičkoval trestuhodně mimo! Nejlepší hráč domácích, Peruánec Guadalupe také zahodil gólovku. Vynikající zpracování a následnou střelu vyrazil parádním zákrokem Bejr. A do poločasu ještě jednou Radek Šimek. Tentokrát se uvolnil přes Vaidiše a jeho stoprocentní šanci vyrazil Doubrava na roh. Je pravdou, že Šimek volil ve všech případech velmi podobné zakončení svých gólových šancí.

Druhý poločas začal přesně tak, jak Benátky nechtěly. Cabazas Guadalupe udělal ve vápně Marešovi protisměrnou kličku a ten jej poslal k zemi. Sudí Velebil neváhal ani vteřinu a velice správně nařídil pokutový kop. Z pozice stopera si k jeho exekuci seběhl Jiří Zápotocký a bezpečně proměnil – 2:0. Isteník mohl následně přidat třetí gól, ale po odraženém míči těsně minul. Snížit mohl Kučera, ale po Korejzově kličkované trestuhodně ve výhodné pozici netrefil branku. Poté hlavní rozhodčí svými výroky kolikrát vyprovokoval Benátecké k protestům, za což udělil hostům hned pět žlutých karet, zatímco velmi ostré fauly domácích nechával bez povšimnutí. V sobotním zápase šlo také o vzájemné skóre. Jelikož byl tento duel "záchranářský" a první zápas skončil výhrou Benátek 2:0, nyní  je celkové skóre 2:2. V konečném součtu by rozhodovalo tedy celkové skóre a to budou mít pravděpodobně Benátky lepší. A Rakovník chtěl vyhrát tříbrankovým rozdílem. Střídající Setnička v 87. minutě už překonal Bejra, jehož na brankové čáře zastoupil Jech. Fojtíkovu střelu do šibenice poté Bejr vyškrábl na roh. Sudí poté nastavil ještě dobrých pět minut. Domácí se k dalšímu gólu nepropracovali, a tak na světelné tabuli po závěrečném hvizdu svítil výsledek 2:0.

Kdyby Šimek v prvním poločase proměnil některý ze svých nájezdů, mohlo se utkání „snad“ odvíjet jinak, leč nestalo se a domácí si pak už svoji vítězství vzít nenechali a opět i nad některými výroky rozhodčích zůstával rozum stát! Znovu se tak potvrdilo, že závěr soutěže není vůbec o fotbale.V příštím kole čeká Benátky beznadějně poslední Hradištko. Pokud nechtějí mít Benátečtí se záchranou vážné problémy, musí tento zápas bezpodmínečně zvládnout za tři body.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Bez "vykartovaných" Kohouta, Třasáka a Kozmy, zraněných Korejzy a Nováka jsme vyjeli na půdu Rakovníka. Již před zápasem fotbalové tamtamy upozorňovali na naší minimální šanci uspět, ale nebýt střelecké nemohoucnosti Šimka v prvním poločase, tak naše šance uspět byly vyšší. Druhý poločas se už vyvíjel podle not domácích a hlavně arbitrů. Důkazem bylo 5 žlutých karet (domácí 0) a poměr rohů 0:13. Absurdní je to, že  nakonec s tím, že nám nebyl nikdo vyloučen musíme být spokojeni."

Trenér SK Rakovník  Radim SUCHÁNEK: „Slyšel jsem, že jsou Benátky oslabené, zejména v prvním poločase mě překvapily velice aktivní hrou. Hosté byli nebezpeční a my jsme měli velké štěstí. Musím také pochválit našeho brankáře, který nás zachránil minimálně od dvou branek. I my jsme však v prvním poločase mohli nějaké branky přidat. Druhou půli jsme již kontrolovali. Zejména po té penaltě, která byla jasná. Tam to udělal výborně Peruánec Cabezas. Poté už jsme věděli, že výsledek je pro nás pozitivní a že bychom ho neměli ztratit.Trošku nás mrzí, že jsme nevyhráli alespoň o tři branky, protože v konečném součtu může rozhodovat skóre, ale s tou vizí jsme do zápasu nešli.Kdybychom ale dokázali tu třešničku na dortu v podobě třígólového vítězství získat, tak by to bylo super. Myslím si, že Benátky vzhledem ke své kvalitě si účast v příštím ročníku krajského přeboru dokáží pohlídat."

Předzápasové představení soupeře z Rakovníka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Rakovník – SK Benátky ZDE!

Článek z novin Rakovníckého deníku + foto ZDE!

VÝSLEDKY 27. kola krajského přeboru :

  • SK Rakovník – SK Benátky 2:0 (1:0)
  • Un.Beroun – Tn.Rakovník 3:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Brand./Bol. – N.Strašecí 3:0 (1:0) článek
  • Dobrovice – Český Brod 3:0 (1:0) článek
  • Sokol Libiš – Kutná Hora 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Hradištko – Čáslav "B" 0:1 (0:0) článek
  • Úvaly – Neratovice 0:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Štěchovice – Zápy 0:0 (0:0) článek

Příští 28. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Nové Strašecí – Dobrovice, Český Brod – Štěchovice, Tn.Rakovník – Úvaly, NEDĚLE: SK Benátky – Hradištko, SK Zápy – Un.Beroun, Neratovice – Libiš, Čáslav "B" – Brand./Bol., Kutná Hora – SK Rakovník.