Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Rakovník - SK Benátky

V SOBOTU 28.5. cestuje "A" tým ve 27. kole k týmu - SK RAKOVNÍK.



Krajský fotbalový přebor pomalu spěje do svého finiše a každý získaný bod tak má pro většinu týmů cenu zlata. Do konce soutěže zbývají sehrát ještě čtyři zápasy a o nadcházejícím víkendu čeká fotbalisty 27. kolo. Benátky v něm budou zajíždět na půdu soupeře SK Rakovník. Pro oba celky to bude nesmírně důležitá bitva, hrozba sestupu straší především Rakovnické. Ani Benátky ale záchranu ještě jistou nemají, a tak se bude bojovat o každý metr hřiště. Rakovníku zatím patří 14. pozice, když osmkrát vyhrál, třikrát remizoval a patnáctkrát prohrál. Při nelichotivém skóre 27:57 má SK 27 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Rakovník).

NA PODZIM doma proti SK Rakovník:
Na podzim v Benátkách Rakovník nepředvedl příliš dobrý výkon a po zásluze si také neodvezl žádný bod. V zápase průměrné úrovně se tedy radovali domácí po výhře 2:0. Skóre otevřel v prvním poločase Aleš Kohout, druhý gól přidal deset minut před koncem utkání Karel Kozma (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole byla v Benátkách k vidění fraška v podání trojice rozhodčích, v čele s hlavním Alešem Brejníkem z Újezdu nad Zbečnem na Kladensku. Ten ze zápasu dvou sousedů v tabulce udělal nechutnou taškařici, která vygradovala vyloučením tří benáteckých klíčových hráčů! Předčasně pod sprchy putovali Aleš Kohout, Martin Třasák a Karel Kozma. Hosté zvítězili 1:0 brankou z vymyšleného trestného kopu z hranice vápna. Vykartovaní hráči budou benáteckým trenérům citelně chybět, šanci tedy v Rakovníku dostanou hráči z benátecké rezervy a dorostenci (článek z utkání).

MINULÉ kolo SK Rakovník:
V minulém kole se rakovnickému SK venku také nedařilo. Nevstřelil ani branku a nakonec prohrál 0:3. V poločase byl přitom stav ještě bezbrankový a hosté tak mohli živit naději alespoň na bod. Pak ale Čáslav „B“ vytahala rakovnickou defenzivu doslova za uši a nasázela do Doubravovy sítě hned tři góly a bylo po zápase (článek z utkání).
SK Rakovník nastoupil v minulém 26. kole venku proti Čáslavi „B“ (3:0) v této sestavě: Doubrava – Krejčí, Fojtík, Vaidiš, John – Bláha (72. Schwendt), Roubík, Zápotocký, Lupák – Mžourek, Isteník (76. Setnička)

Představení soupeře – SK Rakovník:
Kdo by před startem soutěže čekal, že loňský divizní účastník zaútočí o návrat zpět do čtvrté nejvyšší republikové soutěže, musí být v zklamán. Patří mu totiž aktuální 14. pozice a bude mít velké starosti se v krajském přeboru vůbec udržet. Přitom SK Rakovník byl dlouhá léta tradičním účastníkem minimálně divize. Zřejmě největší mezník posledních let zažili v Rakovníku 4. září 2008, kdy na půdu divizního SK v poháru ČMFS přijela pražská Slavie. Utkání tehdy sledovalo úctyhodných 2800 diváků. Několik hráčů aktuálního kádru si v Rakovníku divizi zahrálo. Nejlepším střelcem týmu je se šesti trefami Martin Mžourek. Čtyři branky dal Lukáš Stuchl, který v minulosti působil například v sousedním Novém Strašecí. Zřejmě nejzkušenějším hráčem je jednatřicetiletý Marek Isteník, jenž letos dal dva góly. V minulosti totiž šest let působil ve Slavii, kde si také připsal několik prvoligových startů. Z vyšších soutěží pak ještě hrál v Karlových Varech ČFL. Rakovník se na jaře herně a hlavně i výsledkově zvedl a ještě může po zpackaném podzimu soutěž zachránit. Za dobrým herním projevem bezesporu stojí také nová akvizice, která přišla v průběhu jara. Až ze vzdálené Jižní Ameriky přišel do Rakovníka Guadalupe Cabezas Andres, který si vysloužil přezdívku Endy. Fotbalista z Peru umí velmi dobře tvořit a střílet góly. Za několik jarních zápasů dal už tři! Útočníka nebo ofenzivního záložníka si v Rakovníku pochvalují. „Je to takový malý rakovnický Messi,“ podotkl s úsměvem ve tváři Zdeněk Nejdl, funkcionář SK Rakovník a starosta města v jedné osobě. Ten dále řekl, že vyřídit veškeré formality trvalo čtrnáct dnů. „Hráče jsme získali za poplatek tři tisíce korun,“ dodal Nejdl. Trenérem týmu je Radim Suchánek, jenž vedl tým i v divizi.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Velebil Tomáš a na pomezí mu budou pomáhat p. Kovář Otto a p. Kaucký Miloš. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Rakovníku rozhodovalo co nejlépe! Delegátem ČMFS je p. Drahoš Pavel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 27. kola krajského přeboru bude na městském stadionu v Rakovníku sehráno v SOBOTU 28. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 27.kolo: SK Rakovník – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK RAKOVNÍK

--> Zpět