Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 29.05.2010

FK Litol   SK Benátky
3:1
( 1:1 )

Rathouský – Jareš, Sosnovský, Ježek, Holan – Cáska, Bohdan, Mlčkovský, Světlý – Šemberk (46. Šimon), Fér (90. Křivánek)

Diváků: 250

Bejr – Pára, Třasák, Lacina, Olšák – Smetana, Karásek, Hrdina (72. Novotný), Korejza – Davídek, Šimek (83. Kraus)

 
góly: 23. Cáska, 67. a 89. Ježek – 34. Šimek
karta: 26. Bohdan – 26. Šimek, 54. Smetana, 76. Pára
karta: 55. Smetana
rozhodčí: Šimůnek – Machýček, Prislupský, delegát: Tasch
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 4:6
Rohové kopy: 2:3
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 21:24
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky předvedly špatný výkon a u oslabené Litole prohrály !

Benátečtí fotbalisté nastoupili k dalšímu mistrovskému utkání na hřišti nedaleké Litole, a přestože hráli proti značně oslabenému týmu (Petrouš, Veselý, Zikmund, Černý, Helmich, Bodlák), nedokázali bodovat. Opět tak potvrdili, že se jim na menším hřišti pod litolskými Topoly vůbec nedaří. Trenér Kubík musel udělat oproti středečnímu odloženému utkání dvě změny v základní sestavě. Zraněného Aleše Kohouta zastoupil Radim Davídek a  zraněného Michala Voljanského už mohl po jednozápasovém distancu nahradit Radek Lacina. Na domácí lavičce pak byli připraveni dva hráči věku mladších dorostenců.

Úvod utkání byl z obou stran opatrný, přesto náznaky šancí k vidění byly. První velká příležitost ale přišla až v 19. minutě. Sosnovský centroval do pokutového území, Bejr jeho centr do rukavic neschoval a zapomenutý Fér byl možná překvapen tím, že míč prošel až k němu, a tak se hlavou do balónu netrefil. Ve 23. minutě se už Litolští dočkali. Na pravé straně pokutového území přebral přesnou přihrávku nadějný Jaromír Cáska a nedal Bejrovi sebemenší šanci – 1:0. Benátecká odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Po jedenácti minutách již byl stav opět nerozhodný. Šimek byl nejprve při útočení obrán o míč. Ten však příliš nezpacifikovala domácí obrana. Chopil se ho Korejza, zatáhl do vápna a našel před prázdnou brankou stojícího Radka Šimka, pro kterého už nebyl velký problém dopravit balón do brány – 1:1. Se vstřelenou brankou najednou Benátečtí ožili a důkazem toho byl Hrdinův přímák, který lehce lízl Karásek na Páru, ten však ve skluzu střelou podél brány domácí branku minul!

Do druhé půle domácí nastoupili s jednou změnou. Sedmačtyřicetiletého veterána Romana Šemberka nahradil Pavel Šimon. V 54. minutě se připomněl benátecký odchovanec ve službách litolských Sršňů Michal Bohdan, jenž prošel hladce přes bránící hráče hostí, avšak branku těsně minul. Ještě v téže minutě viděl žlutou kartu benátecký Stanislav Smetana, právě za faul na pronikajícího Bohdana. To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby o minutu později Smetana nezavadil o brankáře Rathouského. Ten se samozřejmě při střetu skácel k zemi a výsledkem byla červená karta pro Smetanu. Litol přesilovou hru využila v 67. minutě. Z naprosto darovaného přímého kopu se domácí ujali vedení. Sosnovský našel přesně hlavu Stanislava Ježka, který překonal gólmana Bejra – 2:1. Vyrovnáno mohlo být v 78. minutě, ale kanonýr posledních zápasů Šimek hlavou lízl Novotného centr těsně mimo tři tyče. V závěru už Benátky pochopitelně vsadily vše na útok a byly za to ještě potrestány. Lukáš Fér nejprve v samostatném úniku ještě nechal vyniknout Bejra. Po následném rohovém kopu zatloukl třetí hřebíček do benátecké rakve opět kanonýr Stanislav Ježek, který se podruhé v tomto zápase prosadil hlavou – 3:1. Litol tak opět v domácím prostředí proti soupeři z Benátek nezaváhala a Benátky tak po dlouhé době ztratily všechny body na soupeřově hřišti, ovšem za svůj výkon proti oslabené a bojující Litoli si je ani tentokráte nezasloužily!

Předzápasové představení soupeře z Litole naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Litol – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 27. kola krajského přeboru :

  • FK Litol – SK Benátky 3:1 (1:1)
  • N.Strašecí – Un.Beroun 2:1 (0:0) - článek 1 a 2
  • Semice – Vlašim "B" 4:3 (1:1) - článek 1 a 2
  • Úvaly – Pol.Nymburk 4:1 (2:1) - článek 12
  • Polepy – Brand./Bol. 2:1 (1:1) - článek
  • Zápy – Sokol Libiš 4:0 (1:0) - článek
  • Ligmet Milín – FK Kolín 0:4 (0:2) - článek
  • Sedlčany – Neratovice 2:5 (1:2) - článek 1 a 2

Příští 28. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – Litol (10:15), Libiš – Milín (10:15), Kolín – Polepy, Un.Beroun – Semice,  NEDĚLE: SK Benátky – Sedlčany, Neratovice – Úvaly, Pol.Nymburk – N.Strašecí, Vlašim "B" – Zápy.