Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: FK Litol - SK Benátky

V SOBOTU 29.5. ve 27. kole zajíždíme k derby utkání k týmu - FK LITOL.


Benátečtí fotbalisté zřejmě načasovali na finiš krajského přeboru a středočeského poháru ČMFS dobrou formu. Ve středu totiž opět zvítězili v dohrávaném mistrovském utkání 16. kola v Nymburce a v tabulce se o jedno místo posunuli. Svou pozici budou moci ještě vylepšit po sobotním utkání u nedalekého soupeře v Litoli. Ta totiž bude zřejmě oslabena o několik hráčů základní sestavy (viz. představení soupreře), a když se k tomu přidá ještě fakt, že Benáteckým se na soupeřových hřištích nebývale daří, mohlo by i toto utkání skončit pro hosty od Jizery bodově. Sršni v dosavadním průběhu soutěže získali 42 bodů, když 12 zápasů vyhráli, 6 remizovali a 8 prohráli. Při skóre 54:43 pak celku z Litole patří 6. pozice (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Litol).

NA PODZIM doma s Litolí:
Na podzim benátečtí fotbalisté sehráli se svým sokem vyrovnané utkání, které dospělo k překvapivému rozuzlení až v první nastavené minutě druhého poločasu. Ve 27. minutě ale nejprve pozdější hrdina Milan Karásek poslal Benátky do vedení. Ve 41. minutě ale vyrovnal odchovanec benáteckého fotbalu Michal Bohdan, aby těsně před závěrečným hvizdem strhnul vedení na stranu domácí již zmiňovaný Karásek. Benátečtí se tak po výhře 2:1 radovali z plného zisku (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém zápase cestovaly ve středu do Nymburka, aby zde sehrály odložené mistrovské utkání 16. kola. V zápase byly favoritem a svou úlohu také splnily, když dokázaly zvítězit, byť těsně 2:1. O první branku se postaral Šimek a druhou trefu přidal Korejza. Za domácí snížil po chybě gólmana Bejra Lukáš Lev (článek z utkání).

MINULÉ kolo Litol:
Litol ve středu dohrávala také zápas s rezervou Vlašimi. Hosté přijeli notně posíleni hráči druholigového áčka, ale do vedení domácí celek poslal kanonýr Stanislav Ježek. Favorizovanějším hostům se podařilo vyrovnat až v 89. minutě z pokutového kopu Vořechovským. Utkání tak skončilo dělbou bodů (článek z utkání 1 a 2).
Litol nastoupila v minulém kole doma proti Vlašimi „B“ v této sestavě: Rathouský – Helmich, Ježek, Sosnovský, Černý – Cáska, Bohdan, Mlčkovský, Světlý – Fér (58. Šimon), Veselý.

Představení soupeře – FK Litol:
Pojďme si nyní představit kádr soupeře nedaleko Lysé nad Labem. Skoro dva roky už v brance Sršňů působí stálice, na kterou se můžou Litolští spolehnout. Z divizního celku Unionu Čelákovice totiž manažer Borecký přivedl vysokého zkušeného brankáře Václava Rathouského. Ten dokonce chytal v týmu Benátek, když nastoupil před několika lety v benáteckém dresu k jednomu utkání v tehdy ještě oblastním přeboru. Dalším zvučným jménem v obraně je exligista Michal Petrouš, současný trenér divizních Čelákovic, který do zápasu nenastoupí, jelikož Čelákovice hrají své utkání právě v sobotu doma ve stejný čas. Ten v české nejvyšší soutěži nasbíral například v dresu plzeňské Viktorky či pražských Bohemians a Žižkova přesně 314 startů. V předminulé sezóně Petrouš spolu se Stanislavem Levým koučoval prvoligovou Plzeň, kde také působil během své hráčské kariéry. Obranu drží svými výkony i Tomáš Zikmund, který vyniká především svou brilantní kopací technikou a jeho start je ze zdravotních důvodů v sobotním zápase nejistý. V záloze Sršňů působí jistota v podobě benáteckého Michala Bohdana. Bohdan v předloňské sezóně pomohl benáteckému týmu krajský přebor vybojovat, ale v mateřském dresu do nejvyšší krajské soutěže nezasáhl. V útoku mají litolští dva své největší poklady. Jedná se o dva kanonýry. Stanislav Ježek a Václav Sosnovský jsou obávanými přeborovými střelci. Ježek je dokonce s devatenácti trefami na čele přeborové tabulky kanonýrů! V zimní přestávce přišel do Litole ze Záp ostřílený harcovník Roman Veselý. Hráč také s brilantní kopací technikou v současnosti trénuje druholigovou Viktorku Žižkov a v sobotu bude plnit také své trenérské povinnosti a do utkání nezasáhne. V zimě pod Topoly putoval také nadějný mladík Jaromír Cáska, jenž přišel z nedaleké I.B třídy z Lysé nad Labem. Do utkání proti Benátkám nebudou zcela jistě k disposici další hráči Litole a to obránci Tomáš Černý a Miroslav Helmich, kteří si budou odpykávat trest na jedno utkání za čtyři žluté karty. Dlouholetým trenérem Litole je pan Pavel Jareš, který má po čtvrtečním zasedání disciplinární komise zastavenou činnost na tři utkání a bude tak zápas koučovat mimo lavičku.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šimůnek Milan a na pomezí mu budou pomáhat p. Machýček Lukáš a p. Prislupský Martin. Delegátem ČMFS je p. Tasch Zdeněk.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 27. kola krajského přeboru bude na stadionu Pod Topoly v Litoli sehráno v SOBOTU 29. května s výkopem v 17:00 hodin. Autobus do nedaleké 13 kilometrů vzdálené Litole vypraven NEBUDE! Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 27.kolo: FK Litol – SK Benátky

Stránky soupeře: FK LITOL

--> Zpět