Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 04.10.2009

TJ Sokol Zápy   SK Benátky
3:0
( 1:0 )

J. Janáček – O. Janáček, Košvanec, Petržílka, Šulc – Titěra (75. Socher), Svoboda, Pazdera, Herda – Krulich (84. Mirkovič), Slunéčko

Diváků: 150

Bejr – Olšák, Kovář, Pára, Sháněl – Škuthan (61. Bláha), Lacina, Hruška, Korejza – Došlý, Karásek

 
góly: 31. Krulich, 67. Sháněl (vl.) , 84. Krulich
karta: 29. Krulich
karta:
rozhodčí: Glogar – Schořovský, Vočka, delegát: Pánek
  Střely na branku: 13:4
Střely mimo: 8:7
Rohové kopy: 11:9
Ofsajdy: 9:1
Fauly: 16:18
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Na silný a kvalitní celek Záp benátečtí nestačili a poprvé venku prohráli !

Fotbalisté Benátek nad Jizerou poprvé v letošní sezóně na hřišti soupeře nebodovali. Zajížděli totiž na půdu velice silného soupeře – Sokola Zápy. Domácí celek, který má ambice na postup do divize, vyběhl do zápasu s kvalitní sestavou prošpikovanou známými fotbalovými jmény, které mnohdy mají za sebou kariéru i v první lize. Zápy byly po celý zápas aktivnějším týmem a velice nebezpečné směrem dopředu. Svědčí o tom i poměr střel na branku. Domácí vystřelili celkem třináctkrát, zatímco hosté jen čtyřikrát!

Jakým směrem se utkání bude vyvíjet naznačily Zápy již po třinácti minutách hry. Dirigent domácí hry, protřelý Milan Svoboda, našel ve vápně trestuhodně volného mladíka Ondřeje Janáčka, který si balón nejprve zpracoval a poté z malého vápna vystřelil. Míč se od tyče odrazil do Bejrovy hlavy a poté zpět do hřiště! Ve 28. minutě spálil obrovskou šanci kanonýr Slunéčko. Byl u toho opět Svoboda, který lehce přiťukl Slunéčkovi míč na malé vápno, ale Bejr Benátky podržel, když chytil téměř jistý gól. O tři minuty později, ve 31. minutě už ale benátecká obrana kapitulovala. Titěra dostal na pravém křídle prostor k centru, nadýchaný míč se snesl na kopačku trestuhodně neobsazeného Miroslava Krulicha, jenž s velkým přehled k tyči rutinérsky přízemní střelou skóroval – 1:0. V první půli byly aktivnější domácí Zápy a po zásluze tak odcházely do kabin s jednobrankovým vedením.

V 56. minutě měl Lukáš Došlý na kopačce vyrovnávací gól, ale nepochopitelně zklamal. Míč se k němu dostal po hrubce stopera Košvance a Došlý z pěti metrů přestřelil sám před Jakubem Janáčkem trestuhodně domácí branku. Mnozí benátečtí fanoušci si jistě říkali, že tato zahozená šance bude hosty hodně mrzet. Jak se později ukázalo, nemýlili se. Filip Herda nejprve notně protáhl Bejra, který měl s jedovkou někdejšího ligového hráče Slávie problémy, ale nakonec se mu podařilo vytáhnout míč na roh. V 67. minutě však Slunéčko centroval do vápna, kde si ve skluzu dal Martin Sháněl ukázkový vlastní gól – 2:0. Míč uklidil přesně pod břevno hostující branky a dal tak domácí dvoubrankový náskok a klid do hry. Slunéčko se pak neprosadil se svou nebezpečnou střelou a podobně se nevedlo ani špílmachru Svobodovi, jehož pokus vytáhl skvělý Bejr. V 84. minutě skóre uzavřel svou druhou trefou v zápase Miroslav Krulich. Rychký protiútok táhl Slunéčko, na zlatém podnose předložil Miroslavu Krulichovi, který zkušeně prostřelil Bejra ke vzdálenější tyči – 3:0. V samém závěru ještě zahodil tutovku Šulc, který odmítl skórovat před úplně prázdnou brankou!

Předzápasové představení soupeře TJ Sokol Zápy naleznete ZDE! 

ON-LINE: Sokol Zápy – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola krajského přeboru :

  • TJ Sokol Zápy – SK Benátky 3:0 (1:0)
  • Semice – Brandýs/Boleslav 1:0 (0:0) článek
  • Vlašim "B" – Pol.Nymburk 5:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Libiš 3:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Milín – Neratovice 2:0 (1:0) článek
  • Litol – Sedlčany 4:2 (2:0) článek
  • Polepy – Úvaly 1:3 (1:3) článek 1 a 2
  • N.Strašecí – Kolín 1:1 (1:1) článek

Příští 10. kolo v 16:00  hod.: SOBOTA: Sokol Libiš – Nové Strašecí (10:15), Brandýs/Boleslav – Zápy (10:15), Kolín – Semice, Vlašim "B" – Un.Beroun, NEDĚLE: SK Benátky – TJ Ligmet Milín, Úvaly – Litol, Neratovice – Polepy, Pol.Nymburk – Sedlčany.