Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: TJ Sokol Zápy - SK Benátky

V NEDĚLI 4.10. budeme v 9. kole hosty v nedalekých ZÁPECH.


Osm odehraných zápasů a třináct získaných bodů v přeborové tabulce. Tento fakt může na jednu stranu benátecké těšit, ale na druhou stranu si fanoušek může říci, jak by to asi vypadalo, kdyby Benátky vyhrávaly i doma. Na domácí půdě se totiž benáteckým ještě nepodařilo zvítězit, a to měli už pět pokusů. Nyní však svěřenci trenérů Šafáře a Jíchy budou opět zajíždět na venkovní hřiště, konkrétně na horkou půdu Sokola Zápy, kde se v neděli utkání se silným ambiciózním týmem. Zápští se v tabulce nacházejí na 4. místě tabulky, když z osmi zápasů čtyřikrát zvítězili, dvakrát remizovali a dvakrát prohráli. Při skóre 15:6 získali 14 bodů, tedy o jeden více než Benátky. (dosavadní výsledky v KP – TJ Sokol Zápy).

MINULÉ kolo Benátky:
Celek SK Benátky se v minulém kole představil na domácí půdě a soupeřem mu byl tým z nedaleka – AFK Sokol Semice. Utkání nakonec skončilo dělbou bodů se skóre 1:1. Vedení se ujali hosté, když se po sólovém úniku trefil kanonýr Koštíř. Krátce po obrátce vyrovnal Petr Hruška, když bezpečně proměnil pokutový kop po jasném podražení Korejzy. Benátečtí však ani na pátý pokus nedokázali doma naplno bodovat, což určitě stojí za uváženou (článek z utkání).

MINULÉ kolo Zápy:
Sokol Zápy se představil na půdě nováčka soutěže Neratovic-Byškovic. 150 diváků nakonec sledovalo těsné vítězství domácího celku. Ve 33. minutě se o jedinou branku postaral kanonýr Maleňák (článek z utkání).
Zápy nastoupil v minulém kole venku proti Neratovicím v této sestavě: J. Janáček – Pazdera, O. Janáček, Košvanec, Titěra – Socher, Krulich, Petržílka, Herda – Svoboda, Slunéčko

Představení soupeře – TJ Sokol Zápy:
Nyní si představme kádr zápského Sokola. Manažer týmu František Mašek před sezónou vyhlásil smělý cíl – postup do divize. V letní pauze pak do Záp přišlo hned několik kvalitních hráčů a pojďme si kádr projít. Tým disponuje hned celou plejádou zkušených borců. Na brankářském postu je jasnou jedničkou Jakub Janáček. Opora celku Jaroslav Ložek ukončil své působení v Zápech a odešel do ústeckého krajského přeboru, kde bude hrát v dresu někdejší bašty českého fotbalu Chmelu Blšany. Na beku však působí velezkušený hráč Zoran Jovanoski (43 let), jenž si zahrál 1.ligu v Českých Budějovicích, 2.ligu v Poštorné, Xaverově, Chrudimi a České Lípě. Jovanoski však nastupuje jen sporadicky. Nadějné mládí v obraně zastupuje vytáhlý Ondřej Janáček (19 let), který má předpoklady a talent stát se dobrým fotbalistou s uplatněním ve vyšších soutěžích. V záložní řadě Záp již nepůsobí zkušený Roman Veselý, který je asistentem v druholigovém Žižkově a zároveň trenérem žižkovské rezervy. Dominantou Záp je rychlý a nebezpečný forvard Jakub Slunéčko (ČFL v Semicích), který se řadí k nejlepší kanonýrům krajského přeboru. Zápským funkcionářům se podařilo v loňské zimní přestávce ulovit do svého týmu pořádnou rybu. V divizi potápícím se Kolíně tehdy skončil dvaatřicetiletý Milan Svoboda a zamířil do týmu Sokola. Tento záložník si zahrál tři sezóny první ligu v Brně a ve 49 zápasech vstřelil jeden gól. Druhou ligu Svoboda hrával v Bohemians, Mladé Boleslavi, Kolíně a v rezervě Brna. V letní pauze se v Zápech objevil nymburský Košvanec a proslýchalo se, že do Sokola zamíří i zkušení Šelicha s Muchou. Velvarský kanonýr Mucha se přeci jen v Zápech na chvíli objevil, ale rychle se pakoval. Dalšími posilami jsou tři bývalí hráči třetiligových Ovčár. Miroslav Krulich přišel z Kolína a loni působil v divizi v Ovčárech. V minulosti si zahrál dvacet druholigových zápasů v dresu sparťanské rezervy. František Mašek přivedl také kanonýr Michala Voljanského, který je benáteckým velmi dobře známý. Dalším zápským novicem z Ovčár je Patrik Herda. Syn internacionála Petera Herdy působil v prvoligové pražské Slávii a také v prvoligové slovenské Bánské Bystrici. Další novou tváří v kabině je ligou ostřílený Martin Pazdera, který hrál ligu v Blšanech, celkem 61 zápasů a vstřelil jednu branku. Ve druhé lize hrál v sezóně 2003/04 za Pardubice a v ročníku 2006/07 v Čáslavi. Celkem sehrál 32 zápasů a dal čtyři branky.Posledním novicem je pak talentovaný Chorvat Mirkovič, který přišel z ligového „A“ dorostu pražské Slávie!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Glogar Petr a na pomezí mu budou pomáhat p. Schořovský Jan a p. Vočka Miroslav. Delegátem ČMFS je p. Voráček Jan.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 9. kola krajského přeboru bude na stadionu v Zápech sehráno v NEDĚLI 22. října s výkopem v 16:00 hodin. Autobus pro případné zájemce z řad příznivců odjíždí ve 14:15 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 9.kolo: TJ Sokol Zápy – SK Benátky

Stránky soupeře: TJ SOKOL ZÁPY

--> Zpět