Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 21.06.2009

SK Benátky   AFK Sokol Semice
2:3
( 1:1 )

Řezáč – Kořínek, Pára, Kolář, Olšák – Korejza, Mulač (84. Hejtmánek), Karásek, Novotný (51. Sabol) – Došlý, D. Novák (51. Vízek)

Diváků: 150

Kostoski (46. Zemánek) – Kupka, Pavliš (26. J. Semecký), Bošina, Novák – Janáček (63. Březina), Farkaš, Vorlíček, Horejc – Holan, Koštíř

 
góly: 13. Došlý, 89. Hejtmánek – 2. Koštíř, 48. Koštíř, 74. Březina
karta: 44. Bošina, 62. Koštíř, 68. Semecký, 81. M. Novák, 90. Holan (všichni Semice)
karta: 90. Holan
rozhodčí: Novotný – Železný, Jansa, delegát: Hamouz.
  Střely na branku: 6:5
Střely mimo: 4:3
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 19:21
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky se loučily prohrou !

V zápase posledního 30. kola středočeského krajského přeboru mužů již prakticky o nic nešlo. Oba celky již byly zachráněny, a tak se hrálo jen o konečné umístění. Trenér Šafář tentokrát nemohl počítat s útočníkem Hruškou a od začátku nenastoupil ani Martin Sabol. Utkání pro Benátky nezačalo vůbec dobře.

Již ve 2. minutě totiž inkasovaly první branku. Z velkého úhlu spíše centroval Michal Koštíř a jeho pokus k překvapení gólmana Řezáče i všech diváků skončil v síti – 0:1. Benátečtí však vyrovnali poměrně brzy, přesně ve 13. minutě. Trestný kop Korejzy odhlavičkoval Bošina přímo na kopačku Lukáše Došlého, pro kterého nebyl problém dorazit míč do prázdné branky – 1:1. Nedorozumění gólmana Kostoskiho a obránce Bošiny tak znamenalo brzké vyrovnání. Hosté ze Semic však mohli jít do vedení prakticky vzápětí, Holanova střela jen těsně minula benáteckou branku. Semice musely nuceně střídat již po půlhodině hry. Zraněného hrajícího asistenta trenéra Josefa Pavliše, nahradil nejzkušenější hráč Semic, někdejší hráč prvoligové Bohemky, Jaroslav Semecký. Ve 27. minutě hlavičkoval po rohu ve vyložené šanci David Novák nad a po centru Novotného pak Milan Korejza nastřelil hlavou tyč. O tři minuty později pelášil na Kostoskiho David Novák, ale branku minul. A když pěknou Koštířovu střelu vytáhl neméně povedeným zákrokem Řezáč na roh, první půle skončil remízou. Již v průběhu první půle se v Benátkách spustil velký liják, který navíc doprovázela bouřka, a tak se hřiště rychle podmáčelo vodou a někdy byly k vidění zákroky, za které by ve vodním pólu byla udělena velmi vysoká známka.

Do druhého poločasu se do branky hostí místo Darka Kostoskiho postavil Tomáš Zemánek a ze svého vápna sledovat, kterak jeho spoluhráč Michal Koštíř ve 48. minutě z trestného kopu udělal z pavouků v Řezáčově šibenici bezdomovce – 1:2. Musíme uznat, že jeho střela byla opravdu precizní. Hosté mohli v těsném závěsu po tom své vedení dokonce zvýšit. Kupkovu hlavičku ale Řezáč na čáře bravurně zlikvidoval. V 71. minutě postupoval na Řezáče sám Holan, ale míč si ukopl a navíc na podmáčeném trávníku upadl, a tak z jasné příležitosti nic nebylo. Holana to však mrzet nemuselo, protože jeho spoluhráč, střídající někdejší ministr bez portfeje a vedoucí Úřadu vlády ČR, Karel Březina, z úniku přehodil Řezáče a bylo to již o dvě branky – 1:3. Benátky ještě dokázaly snížit. Vízek s Došlým se svými střelami ještě neuspěly, ale trefit se dokázal až střídající Josef Hejtmánek a kosmeticky upravil na – 2:3. Na víc již Benáteckým nezbyl čas a museli, chtě nechtě, přepustil sedmé místo v tabulce soupeři ze Semic a sami se spokojit s osmým.  

S konečným osmým místem v Benátkách musíme být spokojeni, protože jsme byli v soutěži nováčkem. Uvidíme příští rok, třeba se nám podaří poposkočit ještě o nějaký ten stupínek výše.

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – AFK Sokol Semice ZDE!

VÝSLEDKY 30. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sokol Semice 2:3 (1:1)
  • Sp.Příbram – St.Boleslav 2:3 (1:0) - článek
  • Velvary – FK Dobrovice 1:2 (0:0) - článek 1 a 2
  • Černolice – Řevnice 1:3 (1:1)
  • SK Úvaly – FK Litol 0:1 (0:1) - článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Un.Beroun 6:3 (1:1) - článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Vlašim "B" 3:2 (1:0) - článek 1 a 2
  • N.Strašecí – TJ Zápy 3:3 (3:2) - článek
  • Do divize z KP postupují: SK Řevnice, FK Dobrovice
  • Z divize do KP sestupuje: FK Kolín
  • Do I.A třídy z KP sestupují: SK Černolice, SK Sp.Příbram, Slavoj Stará Boleslav
  • Z I.A třídy do KP postupují: Milín, Sedlčany, Polepy, Neratovice, Brandýs n/L.
  • Tým VELVAR se z KP odhlásil do I.B třídy! Proto postoupil z I.A tř. i Brandýs n/L.
  • Fotogalerie