Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - AFK Sokol Semice

V NEDĚLI 21.6. v posledním 30. kole hostíme AFK SOKOL SEMICE.


Krajský přebor už o tomto víkendu dojede do svého cíle a benátečtí v posledním 30. kole budou hostit tým AFK Sokol Semice (dosavadní výsledky v KP – AFK Sokol Semice).

NA PODZIM venku v Semicích:
V podzimní části zajížděli benátečtí fotbalisté do nedalekých Semic a po odvolání trenéra Petra Hejny se divákům představil dosavadní asistent Pavel Jícha, který mužstvo v tomto utkání vedl a udělal i nějaké změny v sestavě. Utkání bylo o to více prestižnější, protože oba týmy v tu dobu dělily v tabulce 3 body, a to znamenalo, že hosté mohli Semice při výraznější výhře přeskočit. To se také před zimní pauzou stalo. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
K poslednímu venkovnímu utkání zajížděly Benátky do nedaleké Staré Boleslavi, kde po devadesáti minutách hry odcházely ze hřiště poraženi. Nejprve se trefil exbenátecký Pavel Beneš a dostal domácí do vedení. Ovšem o sedm minut později střídající Martin Sabol z hranice vápna vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase strhli domácí vedení na svoji stranu. Konkrétně v 62. minutě Kulatka z hranice vápna vystřelil a míč se zastavil až v benátecké síti. Dobrou příležitost k vyrovnání nevyužil benátecký Karásek, který nastřelil jenom nohy vybíhajícího Bláhy. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Semice:
V minulém kole Semice hrály naposledy před domácím publikem a soupeřem jim byl tým Sokol Nové Strašecí. V poločase domácí vedli brankami Vorlíčka a Bubeníka již 2:0 a zdálo se, že se utkání stane jednoduchou záležitostí Semic. Ovšem ve druhém druhém dějství nejprve v 65. minutě novostrašecký Mrázek snížil na 1:2 a o deset minut později již hostující Zázvorka po vyhraném hlavičkovém souboji stanovil konečný učet zápasu na 2:2. (článek z utkání).
Semice nastoupily v minulém kole doma proti N.Strašecí v této sestavě: Zemánek – Kapička, Pavliš, Bříza, M. Novák – Janáček, Farkaš, Vorlíček, Horejc (60. Semrád) – T. Bubeník (85. J. Novák), Koštíř (45. Vejr)

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
V neděli v posledním kole vítáme na našem výstavním pažitu tým AFK Sokol Semice, který je v současné tabulce krajského přeboru sousedem našeho celku, když na sedmé Benátky ztrácí pouhý bod. Znamená to, že pokud se Semicemi budeme jakkoliv bodovat, skončíme v konečné tabulce před nimi. V jarní části tohoto ročníku krajského přeboru to neměl náš nedělní soupeř vůbec jednoduché. Pod taktovkou nového trenéra Karla Březiny totiž v sedmi jarních kolech vybojovali Semičtí pouhopouhý jediný bod za domácí remízu s Berounem, a tak na konci dubna to s jejich setrváním v krajském přeboru nevypadalo příliš růžově. Pak se však výkony Semic rapidně zlepšily a počínaje květnem přišlo pro změnu šest výher za sebou, a proto v současné době Semičtí s přehledem plní předsezónní přání svého trenéra, aby se totiž pohybovali v klidném středu tabulky. Je tudíž jasné, že do Benátek přijíždí zkušený tým, ostřílený dlouholetými úspěšnými boji v této krajské soutěži. Není bez zajímavosti, že Semičtí v minulosti byli oficiální farmou prvoligového celku Bohemians Praha a ještě před šesti lety hrály 3. nejvyšší soutěž v republice – ČFL. Na semickém pažitu v té době působil například i nynější hráč pražské Slávie Zdeněk Šenkeřík či nynější kapitán prvoligového týmu Bohemians Praha Miroslav Obermajer.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novotný Martin a na pomezí mu budou pomáhat p. Železný Petr a p. Jansa Martin. Delegátem je p. Hamouz Jaroslav.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání sezóny 2008/2009 bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 21. června 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v posledním utkání krajského přeboru před jarní přestávkou!

Sledujte ON-LINE: 30.kolo: SK Benátky – AFK Sokol Semice

Stránky soupeře: AFK SOKOL SEMICE

--> Zpět